Koonen & Fils SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Koonen & Fils SPRL
Private companiesAgricultural Services • Koonen & Fils SPRL

Contactgegevens Koonen & Fils SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Koonen & Fils SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Koonen & Fils SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Herbesthaler Strasse 88; 4700; Eupen, België

Telefoon (phone): 087 56 00 93 (+32-087 56 00 93) 087 56 00 93 (+32-087 56 00 93)

Fax (fax): 087 56 00 94 (+32-087 56 00 94) 087 56 00 94 (+32-087 56 00 94)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Koonen & Fils SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Koonen & Fils SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Koonen & Fils SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Koonen & Fils SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Koonen & Fils SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Koonen & Fils SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Koonen & Fils SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Koonen & Fils SPRL
Products information Koonen & Fils SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE01737182617
Ondernemingsnummer: 3069549560
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 615,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Industrial kitchens - Supplies

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Koonen & Fils SPRL
(Get full report from official database of BE for Koonen & Fils SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Koonen & Fils SPRL
Addition kinds of activities for Koonen & Fils SPRL

02719901. Chinchilla boerderij | Chinchilla farm
27520500. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
35449904. Subpressen, metaalbewerking | Subpresses, metalworking
44999900. Watervervoerdiensten, nec, nec | Water transportation services, nec, nec
50319910. Structurele assemblage, geprefabriceerd: hout | Structural assemblies, prefabricated: wood
51590504. Pecan shellers | Pecan shellers

Werken bij Koonen & Fils SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Koonen & Fils SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Koonen & Fils SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Koonen & Fils SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende leuke supermarkt Tongeren gezocht! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Tongeren zoeken we een voltijdse medewerker voor de afdeling charcuterie, kaas, bakkerij. Het gaat om een voltijdse tewerkstelling, van maandag tem zaterdag en op zondagvoormiddag. Het is een lange opdracht, met optie vast contract na de interimperiode.

  • Onderhoudstechnieker- (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    · Zowel preventief als curatief sta je in voor het onderhoud van de ventilatie installaties in residentiële projecten, voornamelijk bij particulieren. Tot het takenpakket horen: reinigen van de ventilator, vervangen filters, reinigen warmtewisselaar en reinigen van de kanalisatie in woningen en appartementen. · Je voert debietmeting uit en regelt het ventilatiesysteem terug af. · Storingen en defecten kan je vlot opsporen en verhelpen. · Je monteert en demonteert, herstelt en vervangt onderdelen.

  • Automechanieker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

  • Gemotiveerde student(e) kantoor Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Aarschot zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student voor ons team te versterken. Minstens één dag per week, met voorkeur meerdere dagen. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Bijverdienste magazijnier, ook voor studenten en gepensioneerden (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor IBD in Oostkamp zoeken we medewerkers voor het magazijn. Deze functie kan gezien worden als een bijverdienste of een tijdelijke oplossing tot je iets vast hebt gevonden. Je werkt voornamelijk in de middagploeg. Het bedrijf is gesloten in het weekend. Taken: Kranten en tijdschriften van palet halen en voorsorteren per soort. Het is belangrijk dat je hierbij nauwkeurig werkt en een redelijk tempo kan aanhouden. Indien er veel kranten of tijdschriften niet verkocht werden, moeten deze ingescand of gerecycleerd worden.

  • Studenten gezocht voor zaterdagwerk- (m/v) - Oevel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student graag een centje bijverdienen? Grijp dan nu je kans! Voor een gezond voedingsbedrijf te Westerlo zijn we nog opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers/ Afwassers: Jij zal, samen met jouw collega's instaan voor het goede verloop van de werkzaamheden aan de productielijn.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Rondslijper (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TUMAG

    Type: Vaste Job

    Rondslijpen van onderdelen/werkstukken voor matrijzen en spares dwz.: volgens werktekeningen en bewerkingslijsten opspannen van onderdelen/werkstukken. Instellen en aflezen van de Rondslijpmachine en slijpen van de betreffende onderdelen/werkstukken met een hoge mate van nauwkeurigheid, kwaliteit en vakmanschap. Verrichten van controles/metingen m.b.v. nauwkeurige meetgereedschappen en hulpmiddelen. Een en ander rekening houdend met geldende voorschriften, kwaliteitseisen en planning. Onderhouden van de Rondslijpmachine zodat aan de gestelde eisen van nauwkeurigheid kan blijven worden voldaan. Melden van eventuele afwijkingen aan de werkplaatschef.

  • Onderhoudstechnieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Als ondehoudstechnieker heb je de volgende verantwoordelijkheden: Instaan voor het preventief en curatief onderhoud van de productie-installaties (zowel elektrisch als mechanisch) en dit op basis van de onderhoudsplanning Demonteren en monteren van motoren, roerwerken, reductoren, ventilatoren, hydraliekgroepen, … . Uitvoeren van reparaties, reviseren van machines en/of machineonderdelen, uitvoeren van complexe herstellingen Bij pannes bent u in staat om, op basis van uw technische expertise, de juiste diagnose te stellen en correct advies te verlenen als oplossing van het probleem Proactief (daags voordien), op basis van de onderhoudsplanning, de voorbereidende taken organiseren om de onderhoudsinterventies vlot te laten verlopen (beschikbaarheid van de materialen, beschikbaarheid van de installatie, …) Alert zijn voor en melden van preventief onderhoud bij rondgangen in de productieafdelingen Toepassen en volgen van de juiste procedures in verband met o.a. beveiligen en ontveiligen van de installaties, invullen werkinstructies, registratie van de gewerkte uren per opdracht in SAP, indienstname van de installatie, … Verzorgen van de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie en feedback geven ingeval van anomalieën, defecten, oponthouden, … Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren, indien deze worden ingezet voor onderhoudstaken, en toezien op de voortgang van hun werkzaamheden en de juiste toepassing van de geldende (veiligheids-)procedures Instaan voor een propere en veilige werkomgeving. Correct interpreteren en zorgvuldig invullen van de LMRA (laatste minuut risicoanalyse). Proper achterlaten van de werkomgeving na elke onderhoudsinterventie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een groot voedingsbedrijf te Tienen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • .NET Developer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670838-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een KMO met meer dan 65 jaar actief in de sector van  kantoormachines en kantoorinrichting, zijn wij op zoek naar een .NET Developer m/v: Voor een project, een bedrijfseigen softwarepakket van kassasystemen, zal jij in staan voor de programmatie volgens vraag van de klant.  Het spreekt voor zich dat je hiervoor een goede kennis hebt van .NET om zelfstandig te programmeren en te ontwikkelen.  

Zoek naar antwoorden van Koonen & Fils SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Koonen & Fils SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Koonen & Fils SPRL. Laat een reactie achter voor Koonen & Fils SPRL. Koonen & Fils SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Koonen & Fils SPRL. Leave a respond for Koonen & Fils SPRL. Koonen & Fils SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Koonen & Fils SPRL op de google maps. Adres en contacten Koonen & Fils SPRL
Location of Koonen & Fils SPRL on the google maps. Address and contacts of Koonen & Fils SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Koonen & Fils SPRL Koonen & Fils SPRL: Dehut J | LE RELAIS DU ROY | Intermarché | EXTREME.PC | Vander Putten Anja

Other related companies as Koonen & Fils SPRL: Dehut J | LE RELAIS DU ROY | Intermarché | EXTREME.PC | Vander Putten Anja

Koonen & Fils SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Koonen & Fils SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01737182617. Het bedrijf Koonen & Fils SPRL bevindt zich op het adres: Herbesthaler Strasse 88; 4700; Eupen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 615,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Whol.. Lijst met producten zijn Industrial kitchens - Supplies.
De hoofdactiviteit van Koonen & Fils SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Koonen & Fils SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Koonen & Fils SPRL, openstaande posities, locatie van Koonen & Fils SPRL op de kaart.

Koonen & Fils SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Koonen & Fils SPRL, company assigned to the tax number BE01737182617. The company Koonen & Fils SPRL is located at the address: Herbesthaler Strasse 88; 4700; Eupen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 615,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruit and vegetables - Whol.. List of products are Industrial kitchens - Supplies.
The main activity of Koonen & Fils SPRL is Agricultural Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Koonen & Fils SPRL is not available. You also can look at reviews of Koonen & Fils SPRL, open positions, location of Koonen & Fils SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Koonen & Fils SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Koonen & Fils SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Koonen & Fils SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Koonen & Fils SPRL, employees, financial statistics.