FRUITHOF PRIMEURS

Contactgegevens FRUITHOF PRIMEURS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRUITHOF PRIMEURS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRUITHOF PRIMEURS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Arthur Vanderpoortenlaan 17; 2500; Lier, België

Telefoon (phone): 03 488 10 80; 03 489 09 50 (+32-03 488 10 80; 03 489 09 50) 03 488 10 80; 03 489 09 50 (+32-03 488 10 80; 03 489 09 50)

Fax (fax): 03 488 10 80 (+32-03 488 10 80) 03 488 10 80 (+32-03 488 10 80)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRUITHOF PRIMEURS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRUITHOF PRIMEURS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRUITHOF PRIMEURS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRUITHOF PRIMEURS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRUITHOF PRIMEURS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRUITHOF PRIMEURS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRUITHOF PRIMEURS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRUITHOF PRIMEURS
Products information FRUITHOF PRIMEURS

BTW identificatienummer (tax): BE03805084228
Ondernemingsnummer: 2888549804
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Fruit & vegetables - Retail

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Whol.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRUITHOF PRIMEURS
(Get full report from official database of BE for FRUITHOF PRIMEURS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRUITHOF PRIMEURS
Addition kinds of activities for FRUITHOF PRIMEURS

347901. Etsen en gravure | Etching and engraving
399300. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
25410304. Tafel- of tegelschoenen, plastic gelamineerd | Table or counter tops, plastic laminated
39550102. Stencil papier, voor schrijfmachines | Stencil paper, for typewriters
51220201. Scheermesjes | Razor blades
57199907. handdoeken | Towels

Werken bij FRUITHOF PRIMEURS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRUITHOF PRIMEURS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRUITHOF PRIMEURS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRUITHOF PRIMEURS. Looking for open vacancies in other companies

  • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

  • 4 accountmanagers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is ruim 30 jaar actief in de media. Ze zijn van pionier uitgegroeid tot één van de belangrijkste belgische mediabedrijven en bieden met 34 titels in 9 sectoren een uniek platform voor uw campagnes. Als innovatief en toonaangevend uitgever zijn we op zoek naar 4 accountmanagers om ons team te vervolledigen. U verkoopt advertentieruimtes aan klanten en prospecten actief in de B-to-B sector. U informeert en adviseert hen over het huidige aanbod van multimediale uitgaven en hoe ze de rentabiliteit van hun communicatiebudget kunnen verhogen. U zal de eerste 6 maanden hoog opgeleid worden daarin zal je alsook telefonisch klanten benaderen en op termijn de baan opgaan. Stap voor stap maken ze van jou een sterk salesprofiel.

  • Schoonmaker-ster Bedrijf Puurs (17,5u/week) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster bij een bedrijf in Puurs. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 17u tot 20u30 (17,5u/week)

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Demonstrateur Airfryer - tijdelijke job (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiasteling met een passie voor (gezond) koken, die op een amusante, vlotte en informatieve manier demonstraties kan geven van de Airfryer op verschillende locaties in de regio, en de overtuigingskracht heeft om het product ook nadien te verkopen dan ben je onze ideale kandidaat Deze opdracht tot een goede einde brengen kan aanleiding zijn naar meer leuke demonstraties

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • Management trainees - Binnenland | Voltijds | Kallo | (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670497-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant KATOEN NATIE GROEP combineert wereldwijd engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken. Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over een 35-tal landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo'n 15.000 mensen tewerk. Ben jij klaar voor een boeiende carrière in een hoogtechnologische omgeving? Ben je ondernemend, ambitieus en zit je vol energie? Ben je een doelgerichte werker en heb je geen schrik om de handen uit de mouwen te steken? Sta je met 2 voeten op de grond en wil je volop investeren in je toekomst? Dan ben jij misschien wel de persoon die Katoen Natie zoekt! Onder het motto ‘our people make the difference' is onze klant op zoek naar meerdere management trainees. Als management trainee leer je gedurende 2 jaar het reilen en zeilen op een terminal kennen door op verschillende locaties mee te draaien: laden en lossen op de vloer, transportplanning, klantendienst etc. Na een doorgedreven opleiding, krijg je een site in het binnenland toegewezen waar je aansturing dient te geven over het terminalgebeuren.

  • HVAC- EN KOELTECHNIEKER TE BUGGENHOUT (119-501) (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: vanAnaarBETER.com

    Type: Vaste Job

    Als enthousiaste technieker kom je terecht bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bouwprojecten van ontwerp tot realisatie. Dit bij zowel particulieren als bedrijven in de industrie of openbare sector. Als HVAC- en koeltechnieker sluit je grote en kleine HVAC-installaties elektrisch aan en maakt ze gebruiksklaar. Je biedt bijstand bij storingen en onderhoudt installaties. Sleutelen en repareren doe je tussen Antwerpen, Gent en Brussel.

  • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

Zoek naar antwoorden van FRUITHOF PRIMEURS in sociale netwerken
Look for responds of FRUITHOF PRIMEURS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRUITHOF PRIMEURS. Laat een reactie achter voor FRUITHOF PRIMEURS. FRUITHOF PRIMEURS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRUITHOF PRIMEURS. Leave a respond for FRUITHOF PRIMEURS. FRUITHOF PRIMEURS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRUITHOF PRIMEURS op de google maps. Adres en contacten FRUITHOF PRIMEURS
Location of FRUITHOF PRIMEURS on the google maps. Address and contacts of FRUITHOF PRIMEURS

Andere gerelateerde bedrijven als come FRUITHOF PRIMEURS FRUITHOF PRIMEURS: Abrassart J-L | HERTECANT | M. LAWAR?E | EURO VIDEO NEW SPRL | VCLB-CENTRUM

Other related companies as FRUITHOF PRIMEURS: Abrassart J-L | HERTECANT | M. LAWAR?E | EURO VIDEO NEW SPRL | VCLB-CENTRUM

FRUITHOF PRIMEURS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRUITHOF PRIMEURS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03805084228. Het bedrijf FRUITHOF PRIMEURS bevindt zich op het adres: Arthur Vanderpoortenlaan 17; 2500; Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 684,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Whol.. Lijst met producten zijn Fruit & vegetables - Retail.
De hoofdactiviteit van FRUITHOF PRIMEURS is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRUITHOF PRIMEURS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRUITHOF PRIMEURS, openstaande posities, locatie van FRUITHOF PRIMEURS op de kaart.

FRUITHOF PRIMEURS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRUITHOF PRIMEURS, company assigned to the tax number BE03805084228. The company FRUITHOF PRIMEURS is located at the address: Arthur Vanderpoortenlaan 17; 2500; Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 684,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruit and vegetables - Whol.. List of products are Fruit & vegetables - Retail.
The main activity of FRUITHOF PRIMEURS is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRUITHOF PRIMEURS is not available. You also can look at reviews of FRUITHOF PRIMEURS, open positions, location of FRUITHOF PRIMEURS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRUITHOF PRIMEURS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRUITHOF PRIMEURS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRUITHOF PRIMEURS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRUITHOF PRIMEURS, employees, financial statistics.