Vandererfven Extra Confituur

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Vandererfven Extra Confituur
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Vandererfven Extra Confituur

Contactgegevens Vandererfven Extra Confituur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandererfven Extra Confituur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandererfven Extra Confituur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Doorniksewijk 74; 8500; Kortrijk, België

Telefoon (phone): 056 22 16 60 (+32-056 22 16 60) 056 22 16 60 (+32-056 22 16 60)

Fax (fax): 056 25 73 93 (+32-056 25 73 93) 056 25 73 93 (+32-056 25 73 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandererfven Extra Confituur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandererfven Extra Confituur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandererfven Extra Confituur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandererfven Extra Confituur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandererfven Extra Confituur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandererfven Extra Confituur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandererfven Extra Confituur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandererfven Extra Confituur
Products information Vandererfven Extra Confituur

BTW identificatienummer (tax): BE07988403320
Ondernemingsnummer: 3880340576
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 611,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Jams, marmalades, syrups - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandererfven Extra Confituur
(Get full report from official database of BE for Vandererfven Extra Confituur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandererfven Extra Confituur
Addition kinds of activities for Vandererfven Extra Confituur

285100. Verf en geallieerde producten | Paints and allied products
21419903. Tabaksdrasing (mechanische afstoting) | Tobacco thrashing (mechanical stemming)
35549900. Papierindustrie machines, nec | Paper industries machinery, nec
70410100. Broederschap en meiden | Fraternities and sororities
75329901. Antieke en klassieke auto restauratie | Antique and classic automobile restoration

Werken bij Vandererfven Extra Confituur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandererfven Extra Confituur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandererfven Extra Confituur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandererfven Extra Confituur. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken als horecamedewerker zijn: Tafels dekken en afruimen; Opdienen; Afwassen; Onderhoud zaal; Aanvullen frigo's.

  • Vacature in magazijn: voltijds aan de slag als orderpicker in Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job? Een magazijn in Lokeren werft een orderpicker aan: tweeploegensysteem, marktconform loon en leuke collega's. Ben jij op zoek naar een job om je vol energie in te smijten? Heb je een eerste ervaring in een magazijn achter de rug? Woon je in de buurt van Lokeren? Dan is deze job als orderpicker misschien iets voor jou! Je komt terecht in een groeiend en energiek bedrijf, waar je samen met je collega's in een tweeploegensysteem werkt. Je start met een interimcontract en kan erna vast aan de slag. Je krijgt een marktconform loon.

  • Installation Field Engineer M/V (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Groot Halle zoeken wij een kandidaat Installation Field Engineer. Hierbij een opsomming van jouw takenpakket : Een eerste onderdeel van uw takenpakket is het technisch opvolgen / begeleiden van onderaannemers, nieuwe techniekers en field engineers. Hieronder verstaan wij: on site technische controles van de uitgevoerde werken, opleiden van nieuwe field engineers en nieuwe technologieën bestuderen alvorens dat deze on site worden geplaatst. Tweede onderdeel is on site coördinatie van de uit te voeren werken op werven : Aansturen van onderaannemers bij uitvoering van de door de Project Manager opgesteld werkpakketten. Feedback geven aan Project Manager in verband met de werf zodat aanpassingen zo vlug mogelijk opgelost kunnen worden. Voor complexe sites zullen kick-off meetings georganiseerd worden waaraan u zult deelnemen. Nazorg van de werf. Je zal ook instaan voor on site opleidingen van Field Techniciens. Er wordt verwacht dat u nieuwe werkmethodes of verbeteringen aan het werkproces voorsteld en deze toepast in samenspraak met de Manager Installation.

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • Onderhoudsmechanieker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Gent zijn we op zoek naar een onderhoudsmechanieker. Takenpakket : · Het uitvoeren van preventief mechanisch onderhoud aan industriële installaties. · Het analyseren en oplossen van mechanische storingen en deze rapporteren aan de supervisor. · Zelfstandig uitvoeren van revisies en herstellingen van roterend equipment (pompen, compressoren, airfans,…). · Zelfstandig uitvoeren van statisch equipment (warmtewisselaars, filters, …). · Demontage/montage van piping en afsluiters. · Het reviseren van afsluiters, condensaatpotten en filters. · Demontage/montage van kleine constructies + eventuele herstellingen.

  • Depotmonteur Antwerpen Haven (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur maak je deel uit van een klein team waarin jouw rol is om de machines op het filiaal in een optimale technische- en optische staat te houden voor onze klanten. Om dit te realiseren voer je het reguliere onderhoud en eventuele reparaties uit aan de machines en controleer je de machines op de juiste werking. Incidenteel kan het voorkomen dat voorgaande werkzaamheden ook plaatsvinden op de locatie bij de klant of zorg je er als chauffeur voor dat onze verhuurde machines bij de klanten worden bezorgd en weer worden opgehaald op het juiste tijdstip en de juiste plaats.

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Project Manager - Analyst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Als Project Manager - Analyst... ben je de cruciale schakel tussen de klant, het ontwikkelteam en de eindgebruiker. In je rol van expert ben je hét aanspreekpunt voor alle vragen rond jouw project. krijg je zowel projecten toebedeeld in functie van onze medische software, maar voer je ook maatwerkprojecten uit van A tot Z. maak je je snel vertrouwd met de business domeinen van je klanten. Je verzamelt de behoeften, staat in voor de analyse en modelleert ze in functionaliteiten. stel je projectplanningen op en plan je meetings in met de betrokken partijen. valideer je de functionaliteiten bij de effectieve projectuitwerking en stuur je bij waar nodig. Je zorgt voor een adequate documentatie. doe je proactief verbeteringsvoorstellen voor het optimaliseren van de interne werking van het analystenteam

  • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

Zoek naar antwoorden van Vandererfven Extra Confituur in sociale netwerken
Look for responds of Vandererfven Extra Confituur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandererfven Extra Confituur. Laat een reactie achter voor Vandererfven Extra Confituur. Vandererfven Extra Confituur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandererfven Extra Confituur. Leave a respond for Vandererfven Extra Confituur. Vandererfven Extra Confituur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandererfven Extra Confituur op de google maps. Adres en contacten Vandererfven Extra Confituur
Location of Vandererfven Extra Confituur on the google maps. Address and contacts of Vandererfven Extra Confituur

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandererfven Extra Confituur Vandererfven Extra Confituur: Fraenkel L & Son BVBA | Van Hopplynus - Ophtalm S.A. | COIFFURE CONNY | PROV. TECHNISCH INSTITUUT | Gijsens Gert BVBA

Other related companies as Vandererfven Extra Confituur: Fraenkel L & Son BVBA | Van Hopplynus - Ophtalm S.A. | COIFFURE CONNY | PROV. TECHNISCH INSTITUUT | Gijsens Gert BVBA

Vandererfven Extra Confituur is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandererfven Extra Confituur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07988403320. Het bedrijf Vandererfven Extra Confituur bevindt zich op het adres: Doorniksewijk 74; 8500; Kortrijk. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 611,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Lijst met producten zijn Jams, marmalades, syrups - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van Vandererfven Extra Confituur is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandererfven Extra Confituur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandererfven Extra Confituur, openstaande posities, locatie van Vandererfven Extra Confituur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandererfven Extra Confituur is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vandererfven Extra Confituur, company assigned to the tax number BE07988403320. The company Vandererfven Extra Confituur is located at the address: Doorniksewijk 74; 8500; Kortrijk. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 611,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruit and vegetables - Retail. List of products are Jams, marmalades, syrups - Mfg. & Whol.
The main activity of Vandererfven Extra Confituur is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandererfven Extra Confituur is not available. You also can look at reviews of Vandererfven Extra Confituur, open positions, location of Vandererfven Extra Confituur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandererfven Extra Confituur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandererfven Extra Confituur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandererfven Extra Confituur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandererfven Extra Confituur, employees, financial statistics.