SUPER-FRUIT POLLET

Contactgegevens SUPER-FRUIT POLLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SUPER-FRUIT POLLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

SUPER-FRUIT POLLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blankenbergse Steenweg 108; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 45 26 (+32-050 31 45 26) 050 31 45 26 (+32-050 31 45 26)

Fax (fax): +32 (86) 471-27-18 +32 (86) 471-27-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SUPER-FRUIT POLLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SUPER-FRUIT POLLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SUPER-FRUIT POLLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SUPER-FRUIT POLLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SUPER-FRUIT POLLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SUPER-FRUIT POLLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SUPER-FRUIT POLLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SUPER-FRUIT POLLET
Products information SUPER-FRUIT POLLET

BTW identificatienummer (tax): BE04066833496
Ondernemingsnummer: 8161163330
Hoofdstad (capital): 856,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 723,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in SUPER-FRUIT POLLET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SUPER-FRUIT POLLET
(Get full report from official database of BE for SUPER-FRUIT POLLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor SUPER-FRUIT POLLET
Addition kinds of activities for SUPER-FRUIT POLLET

02790101. Aardwormboerderij | Earthworm farm
20419906. Graankorrels, gebarsten | Grain cereals, cracked
24310501. Newel posts, wood | Newel posts, wood
35829902. Veerreiniging en sterilisatie machines | Feather cleaning and sterilizing machinery
35850505. Drinkfonteinen, mechanisch gekoeld | Drinking fountains, mechanically refrigerated

Werken bij SUPER-FRUIT POLLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SUPER-FRUIT POLLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SUPER-FRUIT POLLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SUPER-FRUIT POLLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop - teammember OKay Paal (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als team member bij OKay sta je in voor heel wat taken: rekken aanvullen, kassawerk, de winkel netjes houden, broodjes smeren en koffiekoeken afbakken … heel gevarieerd dus! Klanten zijn je prioriteit. Voor hen ben je het eerste aanspreekpunt en het ‘gezicht‘ van OKay. Je staat altijd voor hen klaar en geeft hen de juiste informatie. Je komt terecht in een leuk en dynamisch team. En je bent betrokken bij de manier van werken in de winkel. Zie je dat een bepaalde werkwijze efficiënter kan? Dan stel jij manieren voor om die te verbeteren.

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor ons klant in de regio Waasland zijn wij op zoek naar een Onderhoudstechnieker/Projecttechnieker. Functie: Actief werken / leiden van de vele technische verbeteringsprocessen in het bedrijf. Oplossen en voorkomen van pannes. Uitbouw van preventief onderhoudssysteem van onze technische installaties

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • SAMENSTELLER MONTAGE STAAL (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de constructie en montage van staal in de regio van Assenede, zijn we op zoek naar een enthousiaste samensteller atelier. Je zal instaan voor de voorbereidende werkzaamheden waaronder: Construeren, bewerken en samenstellen van de metaalconstructies volgens tekening Aflassen van de samengestelde constructies Boren, zagen, knippen, slijpen, enz. Met jouw technisch inzicht ben je in staat om alles efficiënt te laten verlopen Je werkt van 7u30 tot 15u50 in het atelier of volgens de uren van de klant.

  • DTP-Operator (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal het ontwerp van de klant verzorgen en zorgen voor een tijdige opvolging tussen de bestelling en de productie. Je staat in voor de voorbereiding van de productie voor het zeefdrukwerk en het montagewerk. Dit steeds voor printwerk op groot formaat. Je bent tevens ook degene die verantwoordelijk is voor het werk van de plot- en printmachine. Je doet de nodige administratieve taken die gerelateerd zijn aan het proces, zo maak je ook offertes op voor de klanten. Je doet veel van je werk in Illustrator en Photoshop. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een zeef- en digitale drukkerij gespecialiseerd in het bedrukken van allerlei vlakke materialen. Ze streven steeds naar een kwaliteitsvol en gepersonaliseerd drukwerk en een goede service bij het printen en zeefdrukken. 

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Huishoudhulpen regio Halle - M/V (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Daoust

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Jobcenter van Tubeke zoekt voor een of meerdere particulieren in de regio van Halle 2 huishoudhulpen (m/v). U bent verantwoordelijk voor het opruimen en het schoonmaken van de woning; Het wasgoed strijken en de ramen wassen; De afwas doen en de vaat opbergen; De huishoudelijke inkopen en de maaltijden bereiden; Kleine naaiwerken en opbergen van het materiaal en de producten; En u voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren.

  • Jobstudent (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: ADECCO TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Merksplas zijn wij op zoek naar twee studenten die zatedag of zondag willen meewerken op een kippenboerderij. Taken zijn: eitjes rapen, kippen eten geven, onderhoud.

  • Bouwtechnisch Bediende (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je volgt de contracten op van de werven in uitvoering en zorgt voor de tijdige en correcte facturatie. Je staat nauw in contact met de projectleiders, die ondersteuning geven bij elk dossier. Eventuele wijzigingen in het dossier dienen ook berekend te worden om daarna de eindafrekening te factureren

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Psycholoog - RELATIETHERAPEUT - SEKSUOLOOG (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE TOVERSTAF

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk DE TOVERSTAF is voor het versterken van het VOLWASSEN TEAM op zoek naar een RELATIETHERAPEUT / SEKSUOLOOG.

Zoek naar antwoorden van SUPER-FRUIT POLLET in sociale netwerken
Look for responds of SUPER-FRUIT POLLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor SUPER-FRUIT POLLET. Laat een reactie achter voor SUPER-FRUIT POLLET. SUPER-FRUIT POLLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SUPER-FRUIT POLLET. Leave a respond for SUPER-FRUIT POLLET. SUPER-FRUIT POLLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SUPER-FRUIT POLLET op de google maps. Adres en contacten SUPER-FRUIT POLLET
Location of SUPER-FRUIT POLLET on the google maps. Address and contacts of SUPER-FRUIT POLLET

Andere gerelateerde bedrijven als come SUPER-FRUIT POLLET SUPER-FRUIT POLLET: PHILIPPE KIRSCH | ROSO P. | HOLTAPPELS EMILE | LPG-GMV MARCINELLE | Dam. De Saedeleir

Other related companies as SUPER-FRUIT POLLET: PHILIPPE KIRSCH | ROSO P. | HOLTAPPELS EMILE | LPG-GMV MARCINELLE | Dam. De Saedeleir

SUPER-FRUIT POLLET is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SUPER-FRUIT POLLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04066833496. Het bedrijf SUPER-FRUIT POLLET bevindt zich op het adres: Blankenbergse Steenweg 108; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 856,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 723,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in SUPER-FRUIT POLLET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SUPER-FRUIT POLLET is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SUPER-FRUIT POLLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SUPER-FRUIT POLLET, openstaande posities, locatie van SUPER-FRUIT POLLET op de kaart.

SUPER-FRUIT POLLET is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is SUPER-FRUIT POLLET, company assigned to the tax number BE04066833496. The company SUPER-FRUIT POLLET is located at the address: Blankenbergse Steenweg 108; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 856,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 723,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in SUPER-FRUIT POLLET were not found.
The main activity of SUPER-FRUIT POLLET is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SUPER-FRUIT POLLET is not available. You also can look at reviews of SUPER-FRUIT POLLET, open positions, location of SUPER-FRUIT POLLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SUPER-FRUIT POLLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SUPER-FRUIT POLLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SUPER-FRUIT POLLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SUPER-FRUIT POLLET, employees, financial statistics.