Servais M

Contactgegevens Servais M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Servais M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Servais M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Reine Astrid 21; 5060; Sambreville (Keumi茅e), België

Telefoon (phone): 071 81 28 33 (+32-071 81 28 33) 071 81 28 33 (+32-071 81 28 33)

Fax (fax): +32 (11) 271-11-51 +32 (11) 271-11-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Servais M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Servais M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Servais M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Servais M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Servais M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Servais M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Servais M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Servais M
Products information Servais M

BTW identificatienummer (tax): BE01170562744
Ondernemingsnummer: 3989379882
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 653,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Servais M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Servais M
(Get full report from official database of BE for Servais M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Servais M
Addition kinds of activities for Servais M

518200. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
542102. Vleesmarkten, inclusief vriezervoorzieners | Meat markets, including freezer provisioners
22110411. Velvets, katoen | Velvets, cotton
22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
24490100. Voedselcontainers, houten draadbinding | Food containers, wood wirebound
36410205. Lampen, insect: elektrisch | Lamps, insect: electric

Werken bij Servais M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Servais M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Servais M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Servais M. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Operatiekwartier Voltijds, Regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige met ervaring op het operatiekwartier? Heb jij ervaring met anesthesie? Wil jij graag werken in een ziekenhuis? Bekijk dan zeker deze vacature! Voor onze klant in Ieper zijn wij op zoek naar verpleegkundige om hun team in het operatiekwartier te versterken. Als verpleegkundige in het operatiekwartier bereid je het Operatiekwartier voor. Alsook, assisteer je de arts en de anesthesist en begeleid je patiënten (zowel verpleegkundig als psychosociaal) om een veilig en vlot verloop van de ingreep te garanderen.

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Customer Support in Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Support in Drogenbos. Onze klant is gelegen in Drogenbos en dringend op zoek naar een Customer Support (M/V) met reeds 3 jaar ervaring in de transportsector. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Customer Support (M/V) zijn: Je staat in voor het nagaan van de kwaliteit van de gedane afhalingen en verzindingen op basis van lijsten die aan Dispatching worden overgemaakt; Je voert de controle uit op de juistheid van de gegevens over de zending in het systeem, de incodering, de afsluiting van de ritten, etc.; Je rapporteert deze gegevens aan Dispatching en aan de Transport & Operations Manager; Je beantwoordt permanent vragen van de centrale Customer Service; Je verwerkt requests en geweigerde Transport Units; Je staat in voor de handmatige registratie van pakketgegevens; Je biedt hulp aan de kassa indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER PRODUCTIE - 2 PLOEGEN (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ELEKTRO MECHANIEKER / TECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark. Daarbij komen volgende taken kijken: Het onderhoud van het machinepark; Analyseren en oplossen van storingen; Het preventief en curatief onderhoud; Rapportage van herstellingen in het onderhoudssysteem; Mee nadenken over verbetermogelijkheden ter optimalisatie van het machinepark. Je komt terecht in een team van 4 techniekers en rapporteert aan het hoofd van deze afdeling. Je werkt in 2 ploegen: Vroege: 5u53 - 14u00 Late: 13u53 - 22u00       Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd productiebedrijf, met vestigingen in Olen en Herentals. Ter uitbreiding zoeken wij voor hen een ELEKTRO MEKANIEKER / TECHNIEKER, te werken in 2 ploegen.   SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij gaan graag samen met jou op zoek naar het bedrijf en de functie die het beste aansluit bij jouw sterktes, kwaliteiten en interesses. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures!  

  • Technieker 2-ploegen te Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker 2-ploegen in een voedingsbedrijf te Turnhout sta je in voor de volgende taken: - samen met je collega's van de technische dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - je lost storingen aan productiemachines op om stilstanden omwille van technische problemen tot een minimum te beperken - je doet controles van de energievoorzieningen zodanig dat de goede werking gegarandeerd blijft - je volgt het preventief onderhoudsplan en de bijhorende takenlijst op - je begeleidt externe techniekers - je contacteert leveranciers voor bestellingen - je rapporteert aan het hoofd van de technische dienst

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: MAENHOUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

  • Zelfstandig begeleider kinderopvang (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: BABY PLANET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Takenpakket• Je draagt zorg voor kinderen van 0-3 jaar• Je verzorgt de maaltijden, pampers verversen. Profiel• Je bezit een diploma (kinder-)verzorging + attest model 2. Je kan zelfstandig en in teamverband kunnen werken Creativiteit is een plusplunt - vaste job Soort dienstverband: Voltijds

  • Zelfstandig verpleegkundigen (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wegens uitbreiding van onze activiteit zoekt OTV HOME CARE verpleegkundigen die op zelfstandige basis kunnen werken in de thuisverpleging.

Zoek naar antwoorden van Servais M in sociale netwerken
Look for responds of Servais M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Servais M. Laat een reactie achter voor Servais M. Servais M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Servais M. Leave a respond for Servais M. Servais M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Servais M op de google maps. Adres en contacten Servais M
Location of Servais M on the google maps. Address and contacts of Servais M

Andere gerelateerde bedrijven als come Servais M Servais M: Steconstruct | D.T.P.-SERVICE | Wilco NV | D.B. D?PANNAGE | DRUKTE BVBA

Other related companies as Servais M: Steconstruct | D.T.P.-SERVICE | Wilco NV | D.B. D?PANNAGE | DRUKTE BVBA

Servais M is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Servais M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01170562744. Het bedrijf Servais M bevindt zich op het adres: Rue Reine Astrid 21; 5060; Sambreville (Keumi茅e). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 653,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in Servais M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Servais M is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Servais M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Servais M, openstaande posities, locatie van Servais M op de kaart.

Servais M is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Servais M, company assigned to the tax number BE01170562744. The company Servais M is located at the address: Rue Reine Astrid 21; 5060; Sambreville (Keumi茅e). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 653,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in Servais M were not found.
The main activity of Servais M is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Servais M is not available. You also can look at reviews of Servais M, open positions, location of Servais M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Servais M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Servais M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Servais M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Servais M, employees, financial statistics.