Khiari Ahmed

Contactgegevens Khiari Ahmed: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Khiari Ahmed: address, phone, fax, email, website, opening hours

Khiari Ahmed

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Otterstraat 153; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 98 23 (+32-014 41 98 23) 014 41 98 23 (+32-014 41 98 23)

Fax (fax): +32 (71) 955-82-92 +32 (71) 955-82-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Khiari Ahmed: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Khiari Ahmed"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Khiari Ahmed"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Khiari Ahmed, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Khiari Ahmed. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Khiari Ahmed, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Khiari Ahmed. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Khiari Ahmed
Products information Khiari Ahmed

BTW identificatienummer (tax): BE03083557128
Ondernemingsnummer: 1944000244
Hoofdstad (capital): 483,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Khiari Ahmed zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Khiari Ahmed
(Get full report from official database of BE for Khiari Ahmed)

Aanvulling soorten activiteiten voor Khiari Ahmed
Addition kinds of activities for Khiari Ahmed

359901. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
23899900. Kleding en accessoires, nec, nec | Apparel and accessories, nec, nec
33560700. zirkonium | Zirconium
38220401. Hydraulische circulator controle, automatisch | Hydronic circulator control, automatic
50319901. Composite board producten, houtplank | Composite board products, woodboard

Werken bij Khiari Ahmed: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Khiari Ahmed: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Khiari Ahmed. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Khiari Ahmed. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele kwaliteitscontroleur automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in het Gentse, zijn we op zoek naar gemotiveerde kwaliteitscontroleurs in de automotive. Je hebt oog voor kwaliteit bij het controleren van diverse onderdelen (gaande van kleine vijzen tot grote stukken). Je wordt tewerkgesteld bij verschillende automotive bedrijven in Gent Zeehaven. We zijn op zoek naar erg flexibele uitzendkrachten aangezien we werken met een dagplanning. In het bezit zijn van een eigen wagen/brommer is een groot pluspunt. Je werkt in 2 ploegen of in de vaste nacht.

  • Textielarbeider: operator spacelijn Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste producenten van textiel vloerbekleding in Europa zijn we op zoek naar een operator spacelijn. Als operator spacelijn sta je, na een interne opleiding, in voor de bediening van de space (=brei) machine. Je regelt daarbij de knoppen af en stelt de machine in.

  • Logistiek bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Landen-Zoutleeuw (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen. Het gaat over gezinnen in de gemeentes Landen en Zoutleeuw.

  • Huishoudhulp (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lommel

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar iemand die op vrijdag 8 uur bij 1 gezin in BALEN het huishouden en de schoonmaak kan doen. Het uurrooster kan aangevuld worden met andere gezinnen in Lommel en omstreken.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sinaai – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINAAI-WAAS)

    Regio: SINAAI-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • Stagiair bouwkunde (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    ORGANISATIE De afdeling Engineering - bouwkunde van water-link staat open voor het begeleiden van een stagiair(e). JOUW TAKEN: Als stagiair(e) bouwkunde ondersteun je de afdeling bouwkunde bij het uitwerken van volgende zaken: - Tekenen van ontwerpplannen, bij voorkeur in Revit; - Meewerken aan bestekken, opstellen van bouwdossiers,... - Werofopvolging, controle van uitvoering en gebruikte materialen volgens specificaties; - Omzetting bestaande 2D ontwerpen in 3D ontwerpen; - Uitwerken van standaards en templates.

  • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

    Type: Vaste Job

    Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

  • Verko(o)p(st)er M/V- Flexi job- Battel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Flexijob

    Bakkerij Carl is op zoek naar een verko(o)p(st)er voor onze winkel te Mechelen (Battel) U zal tewerkgesteld worden onder een flexi- job. Een flexi-job is een interessante manier om voordelig bij te kunnen verdienen. Je komt hiervoor in aanmerking als je voldoet aan één van onderstaande voorwaarden: ∙ of je bent reeds minstens 4/5 ingeschreven bij een andere werkgever, ∙ of je bent reeds op pensioen, Kom je in aanmerking? Lees dan gerust verder! Je houdt van klanten, bent opgewekt, vriendelijk en gemotiveerd Je bent een echte teamplayer en werkt graag samen met collega’s Je bent flexibel en hebt een hands-on mentaliteit Je werkt ordelijk en hygiënisch Je bent bereid om in het weekend te werken: zaterdag en/of zondag Interesse? Solliciteer dan snel, door jouw cv naar ons toe te sturen met motivatiebrief.

Zoek naar antwoorden van Khiari Ahmed in sociale netwerken
Look for responds of Khiari Ahmed in social networks

Lees alle opmerkingen voor Khiari Ahmed. Laat een reactie achter voor Khiari Ahmed. Khiari Ahmed bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Khiari Ahmed. Leave a respond for Khiari Ahmed. Khiari Ahmed on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Khiari Ahmed op de google maps. Adres en contacten Khiari Ahmed
Location of Khiari Ahmed on the google maps. Address and contacts of Khiari Ahmed

Andere gerelateerde bedrijven als come Khiari Ahmed Khiari Ahmed: FLSEMATEX BVBA | DELCOIGNE | ANSEEUW R ZOON BVBA | GARAGE CORDENS | DOTEX QUALITY BEDDING

Other related companies as Khiari Ahmed: FLSEMATEX BVBA | DELCOIGNE | ANSEEUW R ZOON BVBA | GARAGE CORDENS | DOTEX QUALITY BEDDING

Khiari Ahmed is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Khiari Ahmed, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03083557128. Het bedrijf Khiari Ahmed bevindt zich op het adres: Otterstraat 153; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 483,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in Khiari Ahmed zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Khiari Ahmed is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Khiari Ahmed is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Khiari Ahmed, openstaande posities, locatie van Khiari Ahmed op de kaart.

Khiari Ahmed is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Khiari Ahmed, company assigned to the tax number BE03083557128. The company Khiari Ahmed is located at the address: Otterstraat 153; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 483,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in Khiari Ahmed were not found.
The main activity of Khiari Ahmed is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Khiari Ahmed is not available. You also can look at reviews of Khiari Ahmed, open positions, location of Khiari Ahmed on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Khiari Ahmed, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Khiari Ahmed, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Khiari Ahmed, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Khiari Ahmed, employees, financial statistics.