Karelfruit

Contactgegevens Karelfruit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Karelfruit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Karelfruit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Beekstraat 76; 9800; Deinze (Astene), België

Telefoon (phone): 09 380 41 81 (+32-09 380 41 81) 09 380 41 81 (+32-09 380 41 81)

Fax (fax): +32 (71) 537-88-44 +32 (71) 537-88-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Karelfruit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Karelfruit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Karelfruit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Karelfruit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Karelfruit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Karelfruit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Karelfruit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Karelfruit
Products information Karelfruit

BTW identificatienummer (tax): BE05149810791
Ondernemingsnummer: 1455932617
Hoofdstad (capital): 206,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 115,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Karelfruit zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Karelfruit
(Get full report from official database of BE for Karelfruit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Karelfruit
Addition kinds of activities for Karelfruit

149906. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
232903. Mannen en jongens atletische uniformen | Men's and boys' athletic uniforms
22730201. Badmatten en sets, textiel | Bathmats and sets, textile
47839900. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
72990106. Tattoo shop | Tattoo parlor

Werken bij Karelfruit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Karelfruit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Karelfruit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Karelfruit. Looking for open vacancies in other companies

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Keukenhulp (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je houdt van afwisseling en de drukte die in een keuken heerst? Je zoekt een job als keukenhulp regio Deinze en wil zelf ook kleinere gerechten bereiden? Dan hebben wij de job voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar nieuwe keukenmedewerkers, zowel deeltijds als voltijdse mogelijkheden. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

  • Medewerker fastfood restaurant (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving Opleiding in het restaurant om de knepen van het vak te leren kennen Persoonlijke ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Monteur - ramen en deuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Genk is Konvert Constuct Houthalen op zoek naar een ervaren plaatser ramen en deuren. Is het plaatsen van ramen & deuren een passie voor u? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • AUTOMECHANIEKER (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Zemst zoeken wij een ervaren mechanieker (M/V) Taken: onderhoud wagen bestekken opmaken

  • Derde verantwoordelijke interieur en decoratie. (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden als eerste verkoper/verkoopster(derde verantwoordelijke). Je zal mee instaan voor het coachen en opleiden van het personeel dit mee in samenspraak met de filiaalverantwoordelijke. Je bent een ware 'manager by example' en sta tevens sta je in voor volgende taken: Verkopen van interieur en decoratie. Offertes opmaken + opvolgen. Groot gedeelte visual merchandising. Orde en netheid te bewaren in de winkel. Voor deze functie zal je een inhouse opleiding krijgen deze zal je volgen in een ander opleidingsfiliaal en zal vervolgens voor een termijn van 6 tot 8 weken zijn.

  • Huishoudhulp in Jabbeke - Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Bediende Customer Care Duits/Frans (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een Bediende Customer Care voor een bedrijf gespecialiseerd in e-commerce. Het bedrijf is dé partner waarop merken en producenten een beroep doen om online verkoopkanalen te ontwerpen, te bouwen en te beheren. Voor elke online shop die dat wenst worden de goederen opgeslagen en verzorgen ze de internationale distributie ervan. Voor anderen integreren ze het platform met hun SAP/ERP-backend. Met een minimum aan investeringen van de klant zijn kant wordt het klantenbestand uitgebreid, integreren ze de online en offline verkoopkanalen, verbeteren ze de marge en verhogen ze de verkoop. Functie: -Je bent het aanspreekpunt voor een aantal specifieke merken die klant zijn. -Je staat daarbij in voor alle administratieve taken rond orders, returns en sales activiteiten. Concreet wil dit zeggen dat je instaat voor de binnenkomende orders, je bestellingsbevestigingen verstuurt en deze orders opvolgt. -Ook onverwerkte bestellingen volg je nauwgezet op. -Je staat in voor het optimaliseren van de levering van goederen. -Je werkt volgens de bestaande procedures en voert taken uit naargelang de vereiste criteria.

  • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van Karelfruit in sociale netwerken
Look for responds of Karelfruit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Karelfruit. Laat een reactie achter voor Karelfruit. Karelfruit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Karelfruit. Leave a respond for Karelfruit. Karelfruit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Karelfruit op de google maps. Adres en contacten Karelfruit
Location of Karelfruit on the google maps. Address and contacts of Karelfruit

Andere gerelateerde bedrijven als come Karelfruit Karelfruit: Art Of Games SPRL | GARANT BERNARD | ECOLE DE NATATION WAREM. | Watermolen van Volsem (In de) | PATRICK DECLERCK TELECOM

Other related companies as Karelfruit: Art Of Games SPRL | GARANT BERNARD | ECOLE DE NATATION WAREM. | Watermolen van Volsem (In de) | PATRICK DECLERCK TELECOM

Karelfruit is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Karelfruit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05149810791. Het bedrijf Karelfruit bevindt zich op het adres: Beekstraat 76; 9800; Deinze (Astene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 206,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 115,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in Karelfruit zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Karelfruit is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Karelfruit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Karelfruit, openstaande posities, locatie van Karelfruit op de kaart.

Karelfruit is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Karelfruit, company assigned to the tax number BE05149810791. The company Karelfruit is located at the address: Beekstraat 76; 9800; Deinze (Astene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 206,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 115,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in Karelfruit were not found.
The main activity of Karelfruit is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Karelfruit is not available. You also can look at reviews of Karelfruit, open positions, location of Karelfruit on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Karelfruit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Karelfruit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Karelfruit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Karelfruit, employees, financial statistics.