FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV
Private companiesJustice, Public Order and Safety • FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV

Contactgegevens FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 22 9991 Maldegem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-71-16-27 32-50-71-16-27

Fax (fax): 32-50-71-68-29 32-50-71-68-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV
Products information FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE08080139160
Ondernemingsnummer: 5973785400
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 262,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV
(Get full report from official database of BE for FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV
Addition kinds of activities for FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV

251700. Houten televisie en radio kasten | Wood television and radio cabinets
20239905. Voedingssupplementen, melk- en niet-zuivelproducten | Dietary supplements, dairy and non-dairy based
34990103. Deuren, kluis en kluis: metaal | Doors, safe and vault: metal
35450201. Motoren, metaalbewerking | Counterbores, metalworking
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers

Werken bij FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Inpakoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakoperatoren voeding m/v: - Je bent verantwoordelijk voor de instelling en bediening van de apparatuur - Je registreert alle referenties op een correcte wijze - Je zorgt voor een goede bevoorrading en afvoer van het verpakkingsmateriaal en de ingepakte producten - Je signaleert onveilige en onhygiënische situaties onmiddellijk aan de verantwoordelijke

  • Opérateur Administratif Printing (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De taken zijn de volgende:   - Voorbereiding van de drukbestanden - Conversie en opslaan van de bestanden - Druk op verschillende formaten: klein en groot formaat - Afwerking : realiseren van de laatste productiefase, perforatie plakken, snijden, boekbinding,… Deze functie geniet goede kennis:   Microsoft Office programma’s: - Publisher: aanpassingen van documenten die elektronisch zijn ontvangen via invoeging van referenties, logo's, teksten,… - Word - Excel - PowerPoint - Outlook Grafische programma’s: - Indesign: basiskennis: in staat zijn om de lay-out aan te passen of op te maken aan de hand van een voorbeeld - Adobe Acrobat Standard: verschillende dossiers samenvoegen in 1 PDF document, de bestaande documenten in PDF wijzigen - Photoshop: bestanden kunnen herformatteren (ex: GIF, EPS JPEG), in staat zijn om de kleuren te wijzigen en logo’s of afbeeldingen uit een bestand kunnen integreren

  • Medewerker productieondersteuning (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Maasmechelen zoeken we een medewerker voor productieondersteuning te bieden. Je staat in voor een vlot verloop van werkzaamheden volgens de productieplanning en doorlooptijden. Je taken bestaan uit: - zorgen voor voldoende werkvoorraad aan de werkposten en een vlotte wasdoorstroming; - materialen aanbrengen (bv. veerbodembakken); - courante storingen oplossen zoals vastgelopen wasgoed, vastgelopen zakken in hangbaan ed.; - algemeen overzicht houden over productieflow; - storingen melden en deze opvolgen; - kwaliteitsproblemen melden aan directe leiding; - zorgen voor de werkverdeling aangegeven door teamleiders; - algemene veiligheidsvoorschriften naleven; - toezicht houden op orde en netheid in productiezones;

  • Vrachtwagenbestuurder CE kipper (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heusden - Zolder, zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur CE. Je zal zelf voor vervoer moeten zorgen van en naar de firma, de vrachtwagen blijft op de firma. Heb jij ervaring met het rijden van een "kipper" vrachtwagen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Huishoudhulp in Brecht-Wuustwezel (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Studentenjob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst student

  • Enthousiaste Jobstudenten die graag helpen op Festivals en Events! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zijn we vaak op zoek naar stagehands! Kriebelen je vingers van het opbouwen of afbreken van een evenement ? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Maar ook andere functies die besproken werken zijn er volop in de aanbieding.

  • Lijnbuschauffeur (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: DEMUYNCK & VANSTEELANDT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken 3 chauffeurs om te rijden met bussen in opdracht van De Lijn en dit in de regio Harelbeke - Kortrijk - Menen - Moeskroen - Spiere - Waregem. Je rijdt een uitgestippeld traject en volgt de uurschema's van De Lijn.

  • Training Assistant - ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in Anderlecht zijn wij op zoek naar een Training Assistant. Je staat in voor de coördinatie van de interne opleidingen en je verzorgt alle nodige communicatie errond. Je neemt de administratieve organisatie van de verschillende opleidingen voor je rekening Je stelt een planning samen en zorgt voor het uitsturen van uitnodigingen Je houdt aan- en afwezigheden bij en geeft ze tijdig door Je beheert alle opleidingsdossiers Je beheert het overzicht van de verschillende mogelijke opleidingen in de database Je houdt de lijst bij van alle werknemers en klanten per opleiding Je zorgt ervoor dat alles aanwezig is en doet eventueel de nodige bestellingen Je ondersteunt alle initiatieven en events rond opleiding en permanente ontwikkeling Samen met je team overleg je welke opleidingsmodules aan bod kunnen komen bij events, beurzen, opendeurdagen,…

  • Bediende verzekering - regio Oudenaarde - Onmiddelijke vaste indienstname + wagen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor ons verzekeringskantoor zijn we op zoek naar een bediende (met ervaring in) verzekeringen. Je taak bestaat enerzijds uit bureauwerk (adviseren van klanten, opvragen van offertes, ...) en anderzijds uit het onthaal van klanten. Je maakt een analyse van hun verzekeringsbehoeften en geeft hen het correcte advies!

Zoek naar antwoorden van FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV. Laat een reactie achter voor FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV. FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV. Leave a respond for FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV. FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV op de google maps. Adres en contacten FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV
Location of FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV on the google maps. Address and contacts of FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV: HUIS WALLY | Balans Sportartikelen | van Pottelsberghe-Van Bockrijck | BRAECKMANS | CROIX ROUGE DE LA JEUNESSE

Other related companies as FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV: HUIS WALLY | Balans Sportartikelen | van Pottelsberghe-Van Bockrijck | BRAECKMANS | CROIX ROUGE DE LA JEUNESSE

FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08080139160. Het bedrijf FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 22 9991 Maldegem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 262,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV, openstaande posities, locatie van FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV op de kaart.

FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV, company assigned to the tax number BE08080139160. The company FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV is located at the address: Prins Boudewijnlaan 22 9991 Maldegem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 262,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV were not found.
The main activity of FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV is not available. You also can look at reviews of FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV, open positions, location of FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGERARD VAN LANDSCHOOT & ZONEN NV, employees, financial statistics.