AFT Assembly & fastening techniques

Contactgegevens AFT Assembly & fastening techniques: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AFT Assembly & fastening techniques: address, phone, fax, email, website, opening hours

AFT Assembly & fastening techniques

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg 152 A 3870 Heers, België

Telefoon (phone): 019.67 90 67 (+32-019.67 90 67) 019.67 90 67 (+32-019.67 90 67)

Fax (fax): 019.67 90 66 (+32-019.67 90 66) 019.67 90 66 (+32-019.67 90 66)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AFT Assembly & fastening techniques: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AFT Assembly & fastening techniques"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AFT Assembly & fastening techniques"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AFT Assembly & fastening techniques, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AFT Assembly & fastening techniques. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AFT Assembly & fastening techniques, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AFT Assembly & fastening techniques. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AFT Assembly & fastening techniques
Products information AFT Assembly & fastening techniques

BTW identificatienummer (tax): BE03077239990
Ondernemingsnummer: 8266906738
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 146,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Clevis pins; Double end studs; Hexagon bolts; High-strength bolts and nuts; Lag screws; Nuts; Screws for plastic materials; Solid rivets; Special-purpose screws

Product categorie (product category): Bolts For Chipboards

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AFT Assembly & fastening techniques
(Get full report from official database of BE for AFT Assembly & fastening techniques)

Aanvulling soorten activiteiten voor AFT Assembly & fastening techniques
Addition kinds of activities for AFT Assembly & fastening techniques

594501. Hobby en ambachtelijke benodigdheden | Hobby and craft supplies
623100. Beveiliging en commodity exchanges | Security and commodity exchanges
57220000. Huishoudelijke apparaten winkels | Household appliance stores
76310102. Bekijk reparatie | Watch repair
96210400. Regeling, administratie van vervoer, niveau van overheid | Regulation, administration of transportation, level of government

Werken bij AFT Assembly & fastening techniques: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AFT Assembly & fastening techniques: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AFT Assembly & fastening techniques. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AFT Assembly & fastening techniques. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial controller (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent als financial controller de analytische rechterhand van de CFO. Na grondige inwerkperiode heb je je opgewerkt als eindverantwoordelijke van de interne accounting, facturatie, debiteurenbeheer & HR-administratie. In deze functie fungeer je ook als aanspreekpunt van de leveranciers en denk je me na over de projecten voor de verbetering van het intern financieel departement. Naast dit takenpakket combineer je vlot met de opvolging van het algemeen financieel beleid van de onderneming door de financiële cijfers te verzamelen, analyseren én interpreteren. Doorgroeien in deze job is ook een leuk gegeven daar je het intern toegepaste beleid mag gaan toepassen bij klanten.

  • External Sales (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Talentus Herentals

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je bent de referentie voor jouw klanten en hebt aandacht voor wat er op de markt beweegt. Je realiseert vooropgesteld doelstellingen en streeft naar de jaarlijkse groei van jouw klantenportefeuille. Je hebt een goed oog voor de klantenbehoeften en weet deze als geen ander te analyseren. Je verzorgt de nodige administratie (offertes opmaken, dossierbeheer,...) Je kan nieuwe klanten en opportuniteiten detecteren.

  • Bandenmonteurs (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het banden- wisselseizoen is gestart Wij zijn dan ook DRINGEND op zoek naar ervaren bandenmonteurs. Je zal zelfstandig de banden (de)monteren en uitbalanceren met de machine.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Waterloo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp - DUFFEL / LINT (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Poetshulp regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • JOBSTUDENTEN KASSA-CONTROLE-ONTHAAL (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte ticketverkoop, toegangscontrole en onthaal van klanten. Je bent het aanspreekpunt voor allerlei vragen en problemen voor de bezoekers. Je staat in voor de verkoop en kassahandeling van toegangstickets, abonnementen, alsook voor de afhandeling van reservaties.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • Etudiant disponible en semaine (h/f) (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Nous sommes à la recherche d'étudiants ayant des disponibilités en semaine (journée complète ou demi-journée) pour un magasin situé à Estaimpuis. Vous êtes amenés à travailler en caisse mais également dans les rayons. Une première expérience est un atout mais n'est pas obligatoire.

  • Team Lead Finance (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: CCV Belgium

    Type: Vaste Job

    Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

Zoek naar antwoorden van AFT Assembly & fastening techniques in sociale netwerken
Look for responds of AFT Assembly & fastening techniques in social networks

Lees alle opmerkingen voor AFT Assembly & fastening techniques. Laat een reactie achter voor AFT Assembly & fastening techniques. AFT Assembly & fastening techniques bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AFT Assembly & fastening techniques. Leave a respond for AFT Assembly & fastening techniques. AFT Assembly & fastening techniques on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AFT Assembly & fastening techniques op de google maps. Adres en contacten AFT Assembly & fastening techniques
Location of AFT Assembly & fastening techniques on the google maps. Address and contacts of AFT Assembly & fastening techniques

Andere gerelateerde bedrijven als come AFT Assembly & fastening techniques AFT Assembly & fastening techniques: DANIELLE ROME | PASCAL LAMBERT | All Services International NV | Vanneste P | INSURANCE CONSULTING

Other related companies as AFT Assembly & fastening techniques: DANIELLE ROME | PASCAL LAMBERT | All Services International NV | Vanneste P | INSURANCE CONSULTING

AFT Assembly & fastening techniques is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AFT Assembly & fastening techniques, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03077239990. Het bedrijf AFT Assembly & fastening techniques bevindt zich op het adres: Steenweg 152 A 3870 Heers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 146,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bolts For Chipboards. Lijst met producten zijn Clevis pins; Double end studs; Hexagon bolts; High-strength bolts and nuts; Lag screws; Nuts; Screws for plastic materials; Solid rivets; Special-purpose screws.
De hoofdactiviteit van AFT Assembly & fastening techniques is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AFT Assembly & fastening techniques is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AFT Assembly & fastening techniques, openstaande posities, locatie van AFT Assembly & fastening techniques op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AFT Assembly & fastening techniques is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is AFT Assembly & fastening techniques, company assigned to the tax number BE03077239990. The company AFT Assembly & fastening techniques is located at the address: Steenweg 152 A 3870 Heers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 146,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bolts For Chipboards. List of products are Clevis pins; Double end studs; Hexagon bolts; High-strength bolts and nuts; Lag screws; Nuts; Screws for plastic materials; Solid rivets; Special-purpose screws.
The main activity of AFT Assembly & fastening techniques is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AFT Assembly & fastening techniques is not available. You also can look at reviews of AFT Assembly & fastening techniques, open positions, location of AFT Assembly & fastening techniques on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AFT Assembly & fastening techniques, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AFT Assembly & fastening techniques, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AFT Assembly & fastening techniques, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AFT Assembly & fastening techniques, employees, financial statistics.