UNI-FIX (BELGIUM) SA NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • UNI-FIX (BELGIUM) SA NV
Private companiesMotion Pictures • UNI-FIX (BELGIUM) SA NV

Contactgegevens UNI-FIX (BELGIUM) SA NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNI-FIX (BELGIUM) SA NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNI-FIX (BELGIUM) SA NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 39; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden), België

Telefoon (phone): 02 481 07 68 (+32-02 481 07 68) 02 481 07 68 (+32-02 481 07 68)

Fax (fax): 02 481 07 61 (+32-02 481 07 61) 02 481 07 61 (+32-02 481 07 61)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNI-FIX (BELGIUM) SA NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNI-FIX (BELGIUM) SA NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNI-FIX (BELGIUM) SA NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNI-FIX (BELGIUM) SA NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNI-FIX (BELGIUM) SA NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNI-FIX (BELGIUM) SA NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNI-FIX (BELGIUM) SA NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNI-FIX (BELGIUM) SA NV
Products information UNI-FIX (BELGIUM) SA NV

BTW identificatienummer (tax): BE06714813232
Ondernemingsnummer: 8068054199
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Drilling machines; Pneumatic tools; Fixing materials

Product categorie (product category): Bolts and nuts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNI-FIX (BELGIUM) SA NV
(Get full report from official database of BE for UNI-FIX (BELGIUM) SA NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNI-FIX (BELGIUM) SA NV
Addition kinds of activities for UNI-FIX (BELGIUM) SA NV

262109. Gebouw en dakpapier, velden en isolatiebekleding | Building and roofing paper, felts and insulation siding
344405. Metalen behuizingen, behuizingen, behuizingen en andere containers | Metal housings, enclosures, casings, and other containers
16290503. Olieraffinaderijbouw | Oil refinery construction
20740000. Katoenzaadoliefabrieken | Cottonseed oil mills
22959902. Lamineren van stoffen | Laminating of fabrics
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
32720713. Steen, betonbeton | Stone, cast concrete
39140202. Bestek, nikkel zilver | Cutlery, nickle silver

Werken bij UNI-FIX (BELGIUM) SA NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNI-FIX (BELGIUM) SA NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNI-FIX (BELGIUM) SA NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNI-FIX (BELGIUM) SA NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Merchtem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • MONITOR - BEGELEIDER (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het begeleiden, opleiden en motiveren van een groep medewerkers. Je legt hen de taken op een duidelijke en eenvoudige manier uit. Je houdt hierbij altijd rekening met de mogelijkheden van de medewerkers. Je houdt toezicht op de kwaliteit én het rendement van het werk. Ook bewaak je de orde, netheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Regelmatig overleg je met de hoofdmonitor. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een maatwerkbedrijf in het waasland: voor klanten verpakken, versnijden, stansen, etiketteren,....zij diverse goederen met hun team van 170 medewerkers met en zonder beperkingen. Voor het begeleiden van deze doelgroepmedewerkers zijn wij op zoek naar een gedreven, sociaal ingestelde Monitor -  Begeleider (m/v).

  • Service Technieker Solar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ENGIE Fabricom

    Type: Vaste Job

    Engie Fabricom Solar Technics, gevestigd te Roeselare, maakt deel uit van de groep ENGIE Fabricom en commercialiseert PV installaties voor het professionele marktsegment van bedrijven en overheidsinstellingen, en zijn op zoek naar een Service Technieker (m/v). Jouw Missie het onderhouden en herstellen van diverse elektrische installaties op het vlak van zonnepanelen in dienst stellen van industriële PV-installaties en hun monitoringssystemen zelfstandig storingen analyseren en oplossen problemen kritisch beoordelen en constructief zoeken naar oplossingen informeren en naleven van gemaakte afspraken met klanten en collega’s je vertrekt meestal met je ENGIE bestelwagen direct vanuit thuis naar klanten verspreid over gans het land

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • HR Consultant Ascento Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Ascento

    Type: Vaste Job

    Als vooraanstaand dienstverlener in HR heeft Agilitas Group drie grote merken in België: Amplo, Ascento en Agilitas. Door nabijheid en vakmanschap faciliteert Agilitas Group een duurzame groei van zowel klant, medewerker als kandidaat. Deze “perfect match” realiseren wij dankzij onze gepassioneerde experten die dicht bij de mensen en bedrijven staan die ze adviseren. Als HR Expert in Talent Mobility werkt Ascento aan een positieve en duurzame inzetbaarheid van talent. Onze consultants vertrekken vanuit een totaalbenadering, waarin aantrekken, behoud, ontwikkeling en (her)oriëntering van talent in elkaar overlopen. Voor onze business unit in Brussel zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste collega (m/v): Je functie Vanuit een grondige behoeftenanalyse adviseer je je klanten en begeleid je hen op weg naar maatoplossingen binnen de verschillende domeinen van HRM. Je wordt projectverantwoordelijke voor diverse talent mobility opdrachten, waarbij alles draait rond het aantrekken, behouden, ontwikkelen en oriënteren van talent. Je speelt een belangrijke rol bij het verder uitbouwen van onze klantenportefeuille in regio Brussel. Je werkt nauw samen met je collega’s en rapporteert rechtstreeks aan de Business Unit Manager.

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een kinesitherapeut / osteopaat (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

Zoek naar antwoorden van UNI-FIX (BELGIUM) SA NV in sociale netwerken
Look for responds of UNI-FIX (BELGIUM) SA NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNI-FIX (BELGIUM) SA NV. Laat een reactie achter voor UNI-FIX (BELGIUM) SA NV. UNI-FIX (BELGIUM) SA NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNI-FIX (BELGIUM) SA NV. Leave a respond for UNI-FIX (BELGIUM) SA NV. UNI-FIX (BELGIUM) SA NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNI-FIX (BELGIUM) SA NV op de google maps. Adres en contacten UNI-FIX (BELGIUM) SA NV
Location of UNI-FIX (BELGIUM) SA NV on the google maps. Address and contacts of UNI-FIX (BELGIUM) SA NV

Andere gerelateerde bedrijven als come UNI-FIX (BELGIUM) SA NV UNI-FIX (BELGIUM) SA NV: VREVEN | ETIENNE HANOUL | VRIJE KLEUTERSCHOOL | CARTONNAGE VAN DILLE NV | Pilisoft, Piet Lietaer

Other related companies as UNI-FIX (BELGIUM) SA NV: VREVEN | ETIENNE HANOUL | VRIJE KLEUTERSCHOOL | CARTONNAGE VAN DILLE NV | Pilisoft, Piet Lietaer

UNI-FIX (BELGIUM) SA NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is UNI-FIX (BELGIUM) SA NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06714813232. Het bedrijf UNI-FIX (BELGIUM) SA NV bevindt zich op het adres: Stationsstraat 39; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bolts and nuts. Lijst met producten zijn Drilling machines; Pneumatic tools; Fixing materials.
De hoofdactiviteit van UNI-FIX (BELGIUM) SA NV is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNI-FIX (BELGIUM) SA NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNI-FIX (BELGIUM) SA NV, openstaande posities, locatie van UNI-FIX (BELGIUM) SA NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

UNI-FIX (BELGIUM) SA NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is UNI-FIX (BELGIUM) SA NV, company assigned to the tax number BE06714813232. The company UNI-FIX (BELGIUM) SA NV is located at the address: Stationsstraat 39; 1702; Dilbeek (Groot - Bijgaarden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bolts and nuts. List of products are Drilling machines; Pneumatic tools; Fixing materials.
The main activity of UNI-FIX (BELGIUM) SA NV is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of UNI-FIX (BELGIUM) SA NV is not available. You also can look at reviews of UNI-FIX (BELGIUM) SA NV, open positions, location of UNI-FIX (BELGIUM) SA NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNI-FIX (BELGIUM) SA NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNI-FIX (BELGIUM) SA NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNI-FIX (BELGIUM) SA NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNI-FIX (BELGIUM) SA NV, employees, financial statistics.