Fruitco BVBA

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Fruitco BVBA
Private companiesLegal Services • Fruitco BVBA

Contactgegevens Fruitco BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fruitco BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fruitco BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kammerstraat 3; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 225 91 45 (+32-09 225 91 45) 09 225 91 45 (+32-09 225 91 45)

Fax (fax): +32 (86) 904-25-23 +32 (86) 904-25-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fruitco BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fruitco BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fruitco BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fruitco BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fruitco BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fruitco BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fruitco BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fruitco BVBA
Products information Fruitco BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05938903808
Ondernemingsnummer: 5990264892
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 151,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Fruit & vegetables - Whol.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fruitco BVBA
(Get full report from official database of BE for Fruitco BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fruitco BVBA
Addition kinds of activities for Fruitco BVBA

323101. Sierglas: gesneden, gegraveerd of anders ingericht | Ornamental glass: cut, engraved or otherwise decorated
512200. Drugs, eigendomsrechten en diversen | Drugs, proprietaries, and sundries
573101. antennes | Antennas
33150300. Draad en gefabriceerde draadproducten | Wire and fabricated wire products
34829901. Cartridge gevallen voor munitie, 30 mm. | Cartridge cases for ammunition, 30 mm. and below
35310813. Subsoiler bijlagen, trekker gemonteerd | Subsoiler attachments, tractor mounted
38290311. Stereotopographs | Stereotopographs

Werken bij Fruitco BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fruitco BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fruitco BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fruitco BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker varkensbedrijf (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Je taken zijn zowel het verzorgen van de dieren als het uitvoeren van allerlei reparaties binnen het varkensbedrijf. Ook het reinigen van de stallen behoort tot jouw takenpakket.

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Inpakker (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: t-interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een all around inpakker voor deze firma. Je zal starten aan een machine als inpakker en na verloop van tijd een interne opleiding krijgen om zo elke machine te kennen en zo een polyvalente inpakker te worden. Werkuren zijn maandag - vrijdag van 8u-17u. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is gespecialiseerd in alles wat betreft verpakkingspapier, kartonproducten en toogrollen. Ze maken onder andere de frituurpuntzakjes.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden. Aantal dagen en uren zijn overeen te komen.

  • 1 HUISHOUDHULP (M/V) GISTEL (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Stagiaire Ressources Humaines (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Pour notre agence de recrutement située à Forest , nous recherchons un(e) Stagiaire Ressources Humaines. cette personne assumera les tâches suivantes: - prise de connaissance des demandes - matching - préselection des profils recherchés - suivi administratif des dossiers - mise en ligne des offres d'emploi - Classement -

  • Chauffeur C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

  • Supervisor Collections & Debt Recovery met juridische achtergrond (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Als people gerichte Supervisor Collections & Debt Recovery zorg je voor de aansturing, coaching en ontwikkeling van je eigen team. Je geeft op een coachende manier leiding aan een team van +/- 15 personen om op die manier de afdeling- en dienst doelstellingen te realiseren. Je geeft richting aan je team door het duiden en concretiseren van de visie en het beleid binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied. Je volgt actualiteit en evoluties op binnen je vakgebied en ontwikkelt actieplannen om deze binnen je eigen werkprocessen te implementeren. Je formuleert het jaarplan en bent verantwoordelijk voor het behalen van de resultaatafspraken. Je zorgt voor resourceplanning, forecasting en werkverdeling binnen je departement. Je treedt op als aanspreekpunt in geval van klachten en/of escalatie. Je adviseert je teamleden m.b.t. de te volgen strategie bij complexe procedures. Je zorgt voor een maandelijkse rapportering over de afdelingsactiviteiten.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

Zoek naar antwoorden van Fruitco BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Fruitco BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fruitco BVBA. Laat een reactie achter voor Fruitco BVBA. Fruitco BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fruitco BVBA. Leave a respond for Fruitco BVBA. Fruitco BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fruitco BVBA op de google maps. Adres en contacten Fruitco BVBA
Location of Fruitco BVBA on the google maps. Address and contacts of Fruitco BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Fruitco BVBA Fruitco BVBA: LA BERGAMOTE | Borsu Olivier | Christy | TVH FORKLIFT PARTS NV | BOND MOYSON

Other related companies as Fruitco BVBA: LA BERGAMOTE | Borsu Olivier | Christy | TVH FORKLIFT PARTS NV | BOND MOYSON

Fruitco BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fruitco BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05938903808. Het bedrijf Fruitco BVBA bevindt zich op het adres: Kammerstraat 3; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 151,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Lijst met producten zijn Fruit & vegetables - Whol..
De hoofdactiviteit van Fruitco BVBA is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fruitco BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fruitco BVBA, openstaande posities, locatie van Fruitco BVBA op de kaart.

Fruitco BVBA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fruitco BVBA, company assigned to the tax number BE05938903808. The company Fruitco BVBA is located at the address: Kammerstraat 3; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 151,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruit and vegetables - Retail. List of products are Fruit & vegetables - Whol..
The main activity of Fruitco BVBA is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fruitco BVBA is not available. You also can look at reviews of Fruitco BVBA, open positions, location of Fruitco BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fruitco BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fruitco BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fruitco BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fruitco BVBA, employees, financial statistics.