Flanders Fruit

Contactgegevens Flanders Fruit: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Flanders Fruit: address, phone, fax, email, website, opening hours

Flanders Fruit

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stationsstraat 82E; 9900; Eeklo, België

Telefoon (phone): 09 377 33 21 (+32-09 377 33 21) 09 377 33 21 (+32-09 377 33 21)

Fax (fax): 09 377 00 52 (+32-09 377 00 52) 09 377 00 52 (+32-09 377 00 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Flanders Fruit: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Flanders Fruit"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Flanders Fruit"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Flanders Fruit, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Flanders Fruit. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Flanders Fruit, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Flanders Fruit. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Flanders Fruit
Products information Flanders Fruit

BTW identificatienummer (tax): BE09367462158
Ondernemingsnummer: 1344970703
Hoofdstad (capital): 509,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Fruit & vegetables - Whol.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Flanders Fruit
(Get full report from official database of BE for Flanders Fruit)

Aanvulling soorten activiteiten voor Flanders Fruit
Addition kinds of activities for Flanders Fruit

2047. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
33120501. Bars en staafvormen, staal, koud-afgewerkt: eigen warmgewalst | Bars and bar shapes, steel, cold-finished: own hot-rolled
36120110. Transmissie en distributie spanning regulatoren | Transmission and distribution voltage regulators
45819905. Luchtvrachtbelasting- en losdiensten | Airfreight loading and unloading services
48999906. Televisie antenne constructie en verhuur | Television antenna construction and rental

Werken bij Flanders Fruit: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Flanders Fruit: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Flanders Fruit. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Flanders Fruit. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • REACHTRUCKCHAUFFEUR DSV GENT VOLTIJDS 6266389 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DSV Solutions, wereldwijd actief in Transport via de weg, lucht en water en bovendien ook Warehousing. De vestiging in Desteldonk (Gent Zeehaven) heeft zich de laatste jaren opgewerkt tot de top van toeleveranciers . Hiervoor zijn wij opzoek naar reachtruckchauffeurs. Interesse? Lees dan zeker verder Jouw taken/verantwoordelijkheden zijn: Laden en verplaatsen van goederen met de reachtruck Verdelen van de ladingen in verschillende opslagzones in het magazijn. Goederen in ontvangst nemen en kwaliteitscontrole uitvoeren Orderpicking/packing

  • Koeltechnieker | voltijds | regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij opzoek naar een koeltechnieker. Je staat in voor het installeren van de koelinstallaties (van airco's tot industriële en commerciële koelingsystemen) daarnaast geef je deskundig advies aan klanten over de werking van de installatie Tot slot zorg je voor het onderhoud en de herstellingen aan de koelsystemen

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • Operator Laser- en Ponsmachine (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: WAAK BESCHUTTE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Binnen WAAK Metaal en Assemblage sta je in voor volgende taken: Het instellen van de laserrobot. Je helpt af en toe bij het instellen van de ponsmachines. Het uitvoeren van de nodige interventies bij stilstand of problemen aan de laserrobot of de ponsmachines. Je beheert mee het platenmagazijn: je registreert alles binnen het ERP-systeem, en verplaatst de platen met een hef- of reachtruck Je werkt nauwkeurig en zorgt ervoor dat het product afgeleverd wordt volgens de kwaliteitsvereisten van de klant.

  • Verkoper Audio & TV (30u) (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Media Markt (Makro site) Machelen

    Type: Vaste Job

    Media Markt is met meer dan 1.000 winkels de absolute N° 1 in consumer electronics, huishoudelektro, multimedia, CD en DVD in Europa. Het geheim van ons succes? Het talent en de passie van onze medewerkers, aan wie we autonomie en verantwoordelijkheden toevertrouwen. In het kader van onze continue groei en de daaraan gekoppelde ontwikkeling en promotie van onze medewerkers, zijn wij steeds op zoek naar nieuw talent (m/v). Jouw uitdaging Als verkoper ben je actief aanwezig voor de klanten op de winkelvloer. Je bezit een passie voor muziek en allerlei audioapparaten zoals koptelefoon, speakers,... Teven heb je ook affiniteit met TV en foto-toestellen. Je wil deze passie ook graag delen met onze klanten. Je zorgt met andere woorden voor een optimale verkoop, zowel voor de klant als voor de winkel. Daartoe informeer je je actief over de evoluties binnen je gamma en signaleer je lacunes. Je test toestellen uit, je geeft productpresentaties en bent raadgever voor de klanten in het gebruik van de gekochte producten. In samenwerking met je collega’s sta je in voor een aantrekkelijke presentatie van de goederen. Verder volg je het assortiment administratief op (verkoops- en bestelbon, levensloop van producten, promotionele acties, …)

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • Logopedist(e) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THERAPEUTISCH TEAM VOOR KINDEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onderzoek en de logopedische therapie van kinderen tussen de 4 en 16 jaar die leer-, lees-, reken- en/of taalontwikkelingsproblemen hebben. Wij geloven in een holistische benadering waar het samenbrengen van alle betrokkenen in de ontwikkeling van het kind noodzakelijk is. Daarom wordt er op regelmatige basis overlegd met school/CLB, artsen, collega’s, ouders enz. om vanuit een complementariteit van alle partijen te zorgen dat het kind invulling krijgt van zijn ondersteuningsnoden en een behandeling op maat van vervuld worden. Onze groep bestaat uit logopedisten, psychomotorische therapeuten, neuro-motorische therapeuten, een muziektherapeut en een psycholoog, die nauw samenwerken en elkaar op professioneel vlak steunen, aanvullen en laten groeien. Met een wekelijks teamoverleg zorgen we voor peer-review en collegiale planning.

  • ZAALHULP (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het kookpotje

    Type: Flexijob

    WEEKEND JOB OOK VOOR STUDENTEN BEDIENING VAN DRANK EN ETEN IN HORECAZAAK

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van Flanders Fruit in sociale netwerken
Look for responds of Flanders Fruit in social networks

Lees alle opmerkingen voor Flanders Fruit. Laat een reactie achter voor Flanders Fruit. Flanders Fruit bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Flanders Fruit. Leave a respond for Flanders Fruit. Flanders Fruit on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Flanders Fruit op de google maps. Adres en contacten Flanders Fruit
Location of Flanders Fruit on the google maps. Address and contacts of Flanders Fruit

Andere gerelateerde bedrijven als come Flanders Fruit Flanders Fruit: MARCEL REMY | NOEL VAN HYFTE | Bumatherm SA | M. PRAET | Hendrickx Bernard

Other related companies as Flanders Fruit: MARCEL REMY | NOEL VAN HYFTE | Bumatherm SA | M. PRAET | Hendrickx Bernard

Flanders Fruit is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Flanders Fruit, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09367462158. Het bedrijf Flanders Fruit bevindt zich op het adres: Stationsstraat 82E; 9900; Eeklo. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 509,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 114,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Lijst met producten zijn Fruit & vegetables - Whol..
De hoofdactiviteit van Flanders Fruit is Olie- en gaswinning, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Flanders Fruit is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Flanders Fruit, openstaande posities, locatie van Flanders Fruit op de kaart.

Flanders Fruit is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Flanders Fruit, company assigned to the tax number BE09367462158. The company Flanders Fruit is located at the address: Stationsstraat 82E; 9900; Eeklo. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 509,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 114,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruit and vegetables - Retail. List of products are Fruit & vegetables - Whol..
The main activity of Flanders Fruit is Oil and Gas Extraction, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Flanders Fruit is not available. You also can look at reviews of Flanders Fruit, open positions, location of Flanders Fruit on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Flanders Fruit, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Flanders Fruit, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Flanders Fruit, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Flanders Fruit, employees, financial statistics.