Dirk & Hilde Versboetiek

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Dirk & Hilde Versboetiek
Private companiesPrimary Metal Industries • Dirk & Hilde Versboetiek

Contactgegevens Dirk & Hilde Versboetiek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dirk & Hilde Versboetiek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dirk & Hilde Versboetiek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoekstraat 31A; 9160; Lokeren (Eksaarde), België

Telefoon (phone): 09 355 72 82 (+32-09 355 72 82) 09 355 72 82 (+32-09 355 72 82)

Fax (fax): +32 (63) 498-26-88 +32 (63) 498-26-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dirk & Hilde Versboetiek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dirk & Hilde Versboetiek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dirk & Hilde Versboetiek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dirk & Hilde Versboetiek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dirk & Hilde Versboetiek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dirk & Hilde Versboetiek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dirk & Hilde Versboetiek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dirk & Hilde Versboetiek
Products information Dirk & Hilde Versboetiek

BTW identificatienummer (tax): BE06169342041
Ondernemingsnummer: 5428588867
Hoofdstad (capital): 125,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 857,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Dirk & Hilde Versboetiek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dirk & Hilde Versboetiek
(Get full report from official database of BE for Dirk & Hilde Versboetiek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dirk & Hilde Versboetiek
Addition kinds of activities for Dirk & Hilde Versboetiek

075103. Schapendiensten | Sheep services
252100. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
10210000. Koperertsen | Copper ores
20230301. Gedroogde Karnemelk | Dried buttermilk
28160102. Blanc fixe (bariumsulfaat) | Blanc fixe (barium sulfate)
49310000. Elektrische en andere diensten gecombineerd | Electric and other services combined
58120308. Fastfood restaurant, onafhankelijk | Fast-food restaurant, independent
80939901. Biofeedback centrum | Biofeedback center

Werken bij Dirk & Hilde Versboetiek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dirk & Hilde Versboetiek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dirk & Hilde Versboetiek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dirk & Hilde Versboetiek. Looking for open vacancies in other companies

  • Commerciele Binnendienstmedewerker (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je zorgt voor het tijdig opvolgen en verwerken van commerciële of technische vragen en bestellingen. Je bezorgt gen de nodige technische informatie en maakt offertes op. Je verwerkt orders in ons ERP-pakket. Je overlegt met leveranciers over levertermijnen en communiceert die met onze klanten. Je registreert binnengekomen goederen en zorgt voor periodieke voorraadcontroles. Je assisteert bij de opmaak en het onderhoud van de technische bibliotheek. Je staat in voor het onderhoud van sociale media en onze website.

  • Monteur aluminium schrijnwerk (m/v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van alu schrijnwerk. Je regelt en monteert het nieuwe beslag correct af. Je installeert zonwering, ventilatie en andere hulpartikelen op nieuw schrijnwerk.

  • Werfingenieur speciale technieken HVAC (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature werfingenieur speciale technieken HVAC ben je bereid volgende taken op te nemen binnen herbestemmingsprojecten: Bestuderen van plannen doorgronden van specificaties en bepalen van noden; Bepalen van de beste oplossing rekening houdend met de ruimte waarin deze geplaatst wordt; Overleggen met studiebureaus opvolging controle en bijsturing; Opvolging van de werven waarbij je gepast actie onderneemt indien iets niet naar wens wordt uitgevoerd.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Edegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Zelfstandige uitbater Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STANDAARD BOEKHANDEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Droom je ervan een eigen winkel te beheren? Voor onze Standaard Boekhandel in Herentals zijn we op zoek naar een uitgelezen zelfstandige uitbater (m/v/x). Zin om mee te schrijven aan een nieuw verhaal?

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Dirk & Hilde Versboetiek in sociale netwerken
Look for responds of Dirk & Hilde Versboetiek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dirk & Hilde Versboetiek. Laat een reactie achter voor Dirk & Hilde Versboetiek. Dirk & Hilde Versboetiek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dirk & Hilde Versboetiek. Leave a respond for Dirk & Hilde Versboetiek. Dirk & Hilde Versboetiek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dirk & Hilde Versboetiek op de google maps. Adres en contacten Dirk & Hilde Versboetiek
Location of Dirk & Hilde Versboetiek on the google maps. Address and contacts of Dirk & Hilde Versboetiek

Andere gerelateerde bedrijven als come Dirk & Hilde Versboetiek Dirk & Hilde Versboetiek: BBL | TAVERNE THOMAS STAPLETON | HEINRICH SIGNON | Barrier G | VERMEERSCH - DECONINCK

Other related companies as Dirk & Hilde Versboetiek: BBL | TAVERNE THOMAS STAPLETON | HEINRICH SIGNON | Barrier G | VERMEERSCH - DECONINCK

Dirk & Hilde Versboetiek is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dirk & Hilde Versboetiek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06169342041. Het bedrijf Dirk & Hilde Versboetiek bevindt zich op het adres: Hoekstraat 31A; 9160; Lokeren (Eksaarde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 125,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 857,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in Dirk & Hilde Versboetiek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dirk & Hilde Versboetiek is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dirk & Hilde Versboetiek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dirk & Hilde Versboetiek, openstaande posities, locatie van Dirk & Hilde Versboetiek op de kaart.

Dirk & Hilde Versboetiek is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dirk & Hilde Versboetiek, company assigned to the tax number BE06169342041. The company Dirk & Hilde Versboetiek is located at the address: Hoekstraat 31A; 9160; Lokeren (Eksaarde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 125,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 857,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in Dirk & Hilde Versboetiek were not found.
The main activity of Dirk & Hilde Versboetiek is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Dirk & Hilde Versboetiek is not available. You also can look at reviews of Dirk & Hilde Versboetiek, open positions, location of Dirk & Hilde Versboetiek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dirk & Hilde Versboetiek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dirk & Hilde Versboetiek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dirk & Hilde Versboetiek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dirk & Hilde Versboetiek, employees, financial statistics.