DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE
Private companiesPaper and Allied Products • DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE

Contactgegevens DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Fayt 6; 1370; Jodoigne (Dongelberg), België

Telefoon (phone): 010 88 96 68; 0495 30 46 41 (+32-010 88 96 68; 0495 30 46 41) 010 88 96 68; 0495 30 46 41 (+32-010 88 96 68; 0495 30 46 41)

Fax (fax): +32 (14) 585-36-59 +32 (14) 585-36-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE
Products information DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE

BTW identificatienummer (tax): BE04133850097
Ondernemingsnummer: 5648590087
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 900,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE
(Get full report from official database of BE for DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE
Addition kinds of activities for DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE

322101. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
783299. Bewegende theaters, behalve inrijlaan, nec | Motion picture theaters, except drive-in, nec
14790304. Zwavelwinning | Sulphur mining
20370200. Fruitsappen | Fruit juices
20449909. Gepolijst rijst | Polished rice
34430401. Ankerdozen, potten of deksels | Annealing boxes, pots, or covers
50210304. waterbedden | Waterbeds
51990303. honden | Dogs
65120300. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters

Werken bij DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Industriële schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Hasselt zijn wij opzoek naar een industrieel schoonmaakmedewerker in de nachtpost voor 32u per week te presteren op 4 nachten. Je zal instaan voor het poetsen van de productiehallen, gemeenschappelijke ruimtes, ... Vermits dit voor een bedrijf in de voedingssector is, is het uitermate belangrijk dat je heel nauwkeurig en grondig te werk gaat.

  • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Bouwel (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk, Bevel, Bouwel Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Beernem (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers!

  • Poetshulp met dienstencheques regio Duffel (voltijds) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Tijdelijke opdracht winkelbediende herenwinkel (oktober) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Je werkt voor een deel in de stock om de kledij voor te bereiden in de winkel, daarnaast help je mee bij de verkoop van de kledij. Je geeft advies waar nodig en helpt de klanten op een vriendelijke en klantgerichte manier. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt. Daarnaast stel je jou flexibel op naar werkuren toe.

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • LERAREN (regio ANTWERPEN) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.been http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SA2018.

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • IBIC - Junior Calculator (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: IBIC

    Type: Vaste Job

    Wij zijn IBIC – specialist in totaalprojecten groendaken en daktuinen Groeiende KMO – kantoor gelegen in Aartselaar Toekomstgericht – met oog voor ecologie en duurzaamheid Internationaal kader - onderdeel van de Soprema group Jij mag Opmaken – van offertes voor projecten in aanbesteding en uitvoering (op basis van plannen, lastenboek,..) Opvragen – van prijzen bij onderaannemers en leveranciers Beantwoorden – van inhoudelijke of technische vragen van de klant Commercieel meedenken – offertes bespreken, klanten informatie verlenen,..

Zoek naar antwoorden van DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE in sociale netwerken
Look for responds of DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE. Laat een reactie achter voor DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE. DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE. Leave a respond for DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE. DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE op de google maps. Adres en contacten DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE
Location of DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE on the google maps. Address and contacts of DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE: AKN BRAMMER | BUREAU GENTY | COPY & PRINT | VAN VAERENBERGH | Dehaze E

Other related companies as DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE: AKN BRAMMER | BUREAU GENTY | COPY & PRINT | VAN VAERENBERGH | Dehaze E

DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04133850097. Het bedrijf DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE bevindt zich op het adres: Rue du Fayt 6; 1370; Jodoigne (Dongelberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 900,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE, openstaande posities, locatie van DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE op de kaart.

DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE, company assigned to the tax number BE04133850097. The company DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE is located at the address: Rue du Fayt 6; 1370; Jodoigne (Dongelberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 900,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE were not found.
The main activity of DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE is not available. You also can look at reviews of DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE, open positions, location of DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DELICES DU VERGER (LES)-CHANTAL & PHILIPPE, employees, financial statistics.