FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA

Contactgegevens FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Karveelstr. 6 8380 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-55-96-40 32-50-55-96-40

Fax (fax): 32-50-55-96-50 32-50-55-96-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA
Products information FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07027648925
Ondernemingsnummer: 4859771728
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 222,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA
Addition kinds of activities for FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA

30690601. Chloorrubbers, natuurlijk | Chlorinated rubbers, natural
34959900. Wireveren, nec | Wire springs, nec
57220101. Gasbereiken | Gas ranges
59620102. Sandwich- en hot-food automaten | Sandwich and hot food vending machines
60219901. Nationale trustbedrijven met deposito's, commercieel | National trust companies with deposits, commercial

Werken bij FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Logistiek & Customer Care Medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een algemene ondersteuning van de transportadministratie. Je staat in voor het inboeken van de transporten rechtstreeks op het extranet van de betrokken klanten. Je analyseert en registreert binnengekomen klachten (cfr productie, tranport, verlies,...), je bespreekt deze met de betrokken interne diensten en werkt hiervoor oplossingen uit. Je behandelt deze dossiers van A tot Z. Je staat in voor het opmaken van tapijtetiketten : het verzamelen van de nodige data en het ontwerpen op een etiket.

  • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Overpelt zijn we op zoek naar een monteur. Je zal instaan voor het monteren van: industriebouw trappen & leuningen metaalconstructies luifels noodtrappen specials

  • Tekenaar industrie gebouwen (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bouwbedrijf regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een bouwkundig tekenaar. U zal aan de hand van een 3d programma (bocad) plannen opmaken.

  • Chauffeurs CE - werken met plateau en kraan (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf de Moorslede is op zoek naar chauffeurs CE voor de besturing en bediening van een plateauvrachtwagen met kraan. Je hebt de optie om internationaal te rijden, maar dit hoeft niet. Je werkt met een autolaadkraan. Hiervoor krijg je een korte opleiding zodat je de bediening ervan onder de knie krijgt. Je doet ongeveer 2 à 3 ritten per dag. Er is een extra premie voorzien voor deze chauffeurs en je krijgt maaltijdcheques.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Heers (met dienstencheques) (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Medewerker frituur (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde jobstudent voor in de frituur. De uren zijn van 16u30 - ... afhankelijk van drukte. Een greep uit je takenpakket is het opnemen van bestellingen, broodjes smeren en beleggen. het bakken van frieten en vlees hoort hier ook bij. Daarnaast draag je ook bij aan de orde en netheid van de zaak en zorg je steeds voor een fijne, nette werkomgeving.

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • Jobstudenten winkel Staden (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studentenjob voor elke week op zaterdag en/of zondag, ook in de examenperiode's of blok. Taken: kassa-werk, controle self-pay systeem, rekken aanvullen Werkuren zaterdag tss 7u30-19u zondag tss 7u30 - 12u15 alseen feestdag op een zaterdag valt - volledige dag op 25/12 en 1/1 is de winkel gesloten

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

Zoek naar antwoorden van FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA. Laat een reactie achter voor FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA. FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA. Leave a respond for FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA. FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA
Location of FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA: BRUNO NICOLINI | LIBIDOS EROTHEEK | Centratec (Group) | PAUL VAN DE WEYER | JOZEF GHIJS

Other related companies as FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA: BRUNO NICOLINI | LIBIDOS EROTHEEK | Centratec (Group) | PAUL VAN DE WEYER | JOZEF GHIJS

FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07027648925. Het bedrijf FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA bevindt zich op het adres: Karveelstr. 6 8380 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 222,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA, openstaande posities, locatie van FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA op de kaart.

FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA is a company, that was registered 1999 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA, company assigned to the tax number BE07027648925. The company FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA is located at the address: Karveelstr. 6 8380 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 222,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA were not found.
The main activity of FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA, open positions, location of FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMAMMOET FERRY TRANSPORT BELGIE BVBA, employees, financial statistics.