APPELSIENTJE ('T)

Contactgegevens APPELSIENTJE ('T): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data APPELSIENTJE ('T): address, phone, fax, email, website, opening hours

APPELSIENTJE ('T)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Opeindestraat 7; 3720; Kortessem, België

Telefoon (phone): 011 37 70 05 (+32-011 37 70 05) 011 37 70 05 (+32-011 37 70 05)

Fax (fax): +32 (51) 555-53-97 +32 (51) 555-53-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) APPELSIENTJE ('T): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "APPELSIENTJE ('T)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "APPELSIENTJE ('T)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van APPELSIENTJE ('T), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen APPELSIENTJE ('T). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of APPELSIENTJE ('T), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees APPELSIENTJE ('T). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti APPELSIENTJE ('T)
Products information APPELSIENTJE ('T)

BTW identificatienummer (tax): BE09669036865
Ondernemingsnummer: 3538391113
Hoofdstad (capital): 211,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 107,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in APPELSIENTJE ('T) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor APPELSIENTJE ('T)
(Get full report from official database of BE for APPELSIENTJE ('T))

Aanvulling soorten activiteiten voor APPELSIENTJE ('T)
Addition kinds of activities for APPELSIENTJE ('T)

4513. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
504404. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
08119901. Kerstboom boerderij | Christmas tree farm
22111106. Cretonne, katoen | Cretonne, cotton
39990902. Rokers, bijen (bijenteeltbenodigdheden) | Smokers, bee (beekeepers' supplies)
59959903. opticiens | Opticians
79991112. Karate instructie | Karate instruction

Werken bij APPELSIENTJE ('T): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in APPELSIENTJE ('T): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor APPELSIENTJE ('T). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for APPELSIENTJE ('T). Looking for open vacancies in other companies

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • Inpakker Kiwibedrijf M/V Zeebrugge (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De kiwi's van Zespri, je kent ze ongetwijfeld. Ze worden gekeurd, gewogen en verpakt in de haven van Zeebrugge, daar kan jij nu deel van uitmaken. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alleen de beste kiwi's in de winkelrekken komen. Je sorteert deze uit en bent verantwoordelijk voor de herverpakking. Jouw oog voor detail en zin voor kwaliteit zijn een must. Het seizoen is volop begonnen! Reageer snel, want een fruitige job in de haven van Zeebrugge, dat is toch wat je wilt? We zijn hiervoor dringend op zoek naar extra mensen. Wie weet heb je geluk en kan je meteen opstarten! Ben je op pensioen en wil je iets bijverdienen? Dit kan ook! Doordat we met dagcontracten werken kan je ook enkele dagen in de week werken! Wat krijg jij als loon? Je verdient minstens 12,09 bruto per uur. Je krijgt maaltijdcheques van 6,7 euro per gewerkte dag Ploegpremie van 0.32/u

  • Calculator industriebouw (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator wordt u ingeschakeld in het team van de verkoop en staat u in voor de kostprijsberekening van de projecten. Je volgt deze calculaties op en werkt heel nauw samen met de verkopers.

  • Mechanicien auto's m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een garage regio Lokeren, zijn we op zoek naar een mechanieker. Je staat in voor : - onderhoud van voertuigen. - herstellingen uitvoeren aan voertuigen. - auto's klaar maken voor keuring. - wintercheck en zomercheck. - monteren van banden. - uitlezen van diagnoses.

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Jobstudent verkoop (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Jouw taak bestaat uit volgende zaken: De winkel op orde houden; Het opvouwen van kledij; Kassawerk indien het drukker is; De winkel proper houden; Stocktelling; Rekken aanvullen; etc. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationale speler in de verkoop van kleding en accessoires. 

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

  • OFFICE ASSISTANT (M/V) VOOR ONS BOEKHOUDKANTOOR TE MERKSEM (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Boekhoudkantoor Fierens & Anthonissen

    Type: Vaste Job

    Je ondersteunt het team door onze klanten op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan aan het onthaal en via telefoon Je staat in voor het dagelijks secretariaatswerk in deze gevarieerde functie: Beheer digitaal en papieren archief en klassement Aanmaken van volmachten Opvolging vervallen ID Doorsturen van aangiftes Neerleggen van jaarrekeningen Opvolging van deadlines Opvolgen van andere wettelijke formaliteiten (Opdrachtbrieven, uiteindelijke begunstigde,witwas)

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITXX

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

  • Masseur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MASUMI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ervaren masseur gezocht voor onmiddellijke indiensttreding. Deeltijds. zelfstandig statuut vereist. centrum Antwerpen. verdere opleiding en coaching mogelijk. goed voorkomen, klantvriendelijk en gemotiveerd.

Zoek naar antwoorden van APPELSIENTJE ('T) in sociale netwerken
Look for responds of APPELSIENTJE ('T) in social networks

Lees alle opmerkingen voor APPELSIENTJE ('T). Laat een reactie achter voor APPELSIENTJE ('T). APPELSIENTJE ('T) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for APPELSIENTJE ('T). Leave a respond for APPELSIENTJE ('T). APPELSIENTJE ('T) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie APPELSIENTJE ('T) op de google maps. Adres en contacten APPELSIENTJE ('T)
Location of APPELSIENTJE ('T) on the google maps. Address and contacts of APPELSIENTJE ('T)

Andere gerelateerde bedrijven als come APPELSIENTJE ('T) APPELSIENTJE ('T): LES OURSONS EN BALADE | Hoefslag (De) | Cluny-Tafeldekken met Allure | MAISON DE POI | PRESENT+PLUS

Other related companies as APPELSIENTJE ('T): LES OURSONS EN BALADE | Hoefslag (De) | Cluny-Tafeldekken met Allure | MAISON DE POI | PRESENT+PLUS

APPELSIENTJE ('T) is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is APPELSIENTJE ('T), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09669036865. Het bedrijf APPELSIENTJE ('T) bevindt zich op het adres: Opeindestraat 7; 3720; Kortessem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 211,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 107,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Retail. Producten gemaakt in APPELSIENTJE ('T) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van APPELSIENTJE ('T) is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van APPELSIENTJE ('T) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van APPELSIENTJE ('T), openstaande posities, locatie van APPELSIENTJE ('T) op de kaart.

APPELSIENTJE ('T) is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is APPELSIENTJE ('T), company assigned to the tax number BE09669036865. The company APPELSIENTJE ('T) is located at the address: Opeindestraat 7; 3720; Kortessem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 211,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 107,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fruit and vegetables - Retail. Products created in APPELSIENTJE ('T) were not found.
The main activity of APPELSIENTJE ('T) is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of APPELSIENTJE ('T) is not available. You also can look at reviews of APPELSIENTJE ('T), open positions, location of APPELSIENTJE ('T) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over APPELSIENTJE ('T), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf APPELSIENTJE ('T), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about APPELSIENTJE ('T), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company APPELSIENTJE ('T), employees, financial statistics.