Moors Fruit NV

Contactgegevens Moors Fruit NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Moors Fruit NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Moors Fruit NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Panisveld 52; 3770; Riemst (Vlijtingen), België

Telefoon (phone): 012 45 56 86; 0475 41 95 61 (+32-012 45 56 86; 0475 41 95 61) 012 45 56 86; 0475 41 95 61 (+32-012 45 56 86; 0475 41 95 61)

Fax (fax): 012 45 63 30 (+32-012 45 63 30) 012 45 63 30 (+32-012 45 63 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Moors Fruit NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Moors Fruit NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Moors Fruit NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Moors Fruit NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Moors Fruit NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Moors Fruit NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Moors Fruit NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Moors Fruit NV
Products information Moors Fruit NV

BTW identificatienummer (tax): BE08108978271
Ondernemingsnummer: 6847473144
Hoofdstad (capital): 594,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 450,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Fruit & vegetables - Whol.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Import and export

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Moors Fruit NV
(Get full report from official database of BE for Moors Fruit NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Moors Fruit NV
Addition kinds of activities for Moors Fruit NV

7371. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
34430302. Boilerwinkelproducten: ketels, rookstalen, stalen tanks | Boiler shop products: boilers, smokestacks, steel tanks
36120314. Gelijkrichttransformatoren | Rectifier transformers
59410500. Watersportuitrusting | Water sport equipment

Werken bij Moors Fruit NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Moors Fruit NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Moors Fruit NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Moors Fruit NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Product engineer (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Product Engineer. Je takenpakket bestaat uit: - Omzetten van de ontwerpen (klant, architect) naar een product en uitwerken van 3D- & productietekeningen - Uitwerken van prototypes en presenteren aan de klanten i.s.m. de commerciële afdeling - Voorbereiden van de productie: opzoeken van materialen, opstellen van detailtekeningen, begeleiden van eerste runs - Bijsturen van de productie, doorvoeren van verbeteringen en uitwerken van varianten

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Jobstudent op zaterdag (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Studentenjob

    Niets leuker dan in het weekend opstaan met de geur van verse boterkoeken of wat dacht je van de geur van: eclairs, zwaantjes, merveilleux, sponscake met aardbei,...? Wij zijn op zoek naar zoetebekken om onze luxe-taartjes te helpen versieren en inpakken.

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Jobstudent (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Halle (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Psychiater GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Door groei zijn we op zoek naar een psychiater die ons team mee kan versterken. Jouw taken: Als psychiater enerzijds het puur medische aspect van een patiënt opvolgen/evalueren, anderzijds ook breder kijken naar dit gegeven vanuit een eerder holistische visie Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Centrale aanmeldingen voor jouw deel opvolgen alsook eigen doorverwijsnetwerk activeren en onderhouden Bijkomend actief willen zijn in opleiding, onderzoek, beleid,…

  • Flexi Jobber Horeca (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Trixxo Horeca

    Type: Flexijob

    Wil jij in je extra tijd nog iets bij verdienden in de horeca? In onze sector mag je onbeperkt bijverdienen als flexi-jobber. Zelf je uren bepalen en inplannen wanneer je kunt. Ervaring is niet perse vereist.

Zoek naar antwoorden van Moors Fruit NV in sociale netwerken
Look for responds of Moors Fruit NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Moors Fruit NV. Laat een reactie achter voor Moors Fruit NV. Moors Fruit NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Moors Fruit NV. Leave a respond for Moors Fruit NV. Moors Fruit NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Moors Fruit NV op de google maps. Adres en contacten Moors Fruit NV
Location of Moors Fruit NV on the google maps. Address and contacts of Moors Fruit NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Moors Fruit NV Moors Fruit NV: WIM DEMEYERE | FRANS JANSEN | ETS. LECOHIER | Eglise Evang猫lique de St Gilles | DIDIER PREUMONT

Other related companies as Moors Fruit NV: WIM DEMEYERE | FRANS JANSEN | ETS. LECOHIER | Eglise Evang猫lique de St Gilles | DIDIER PREUMONT

Moors Fruit NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Moors Fruit NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08108978271. Het bedrijf Moors Fruit NV bevindt zich op het adres: Panisveld 52; 3770; Riemst (Vlijtingen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 594,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 450,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Import and export. Lijst met producten zijn Fruit & vegetables - Whol..
De hoofdactiviteit van Moors Fruit NV is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Moors Fruit NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Moors Fruit NV, openstaande posities, locatie van Moors Fruit NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Moors Fruit NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Moors Fruit NV, company assigned to the tax number BE08108978271. The company Moors Fruit NV is located at the address: Panisveld 52; 3770; Riemst (Vlijtingen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 594,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 450,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruit and vegetables - Import and export. List of products are Fruit & vegetables - Whol..
The main activity of Moors Fruit NV is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Moors Fruit NV is not available. You also can look at reviews of Moors Fruit NV, open positions, location of Moors Fruit NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Moors Fruit NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Moors Fruit NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Moors Fruit NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Moors Fruit NV, employees, financial statistics.