Kommisiehandel Limgroefru BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Kommisiehandel Limgroefru BVBA
Private companiesTobacco Products • Kommisiehandel Limgroefru BVBA

Contactgegevens Kommisiehandel Limgroefru BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Kommisiehandel Limgroefru BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Kommisiehandel Limgroefru BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 1035; 3540; Herk-de-Stad, België

Telefoon (phone): 013 55 49 49 (+32-013 55 49 49) 013 55 49 49 (+32-013 55 49 49)

Fax (fax): 013 55 00 21 (+32-013 55 00 21) 013 55 00 21 (+32-013 55 00 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Kommisiehandel Limgroefru BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Kommisiehandel Limgroefru BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Kommisiehandel Limgroefru BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Kommisiehandel Limgroefru BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Kommisiehandel Limgroefru BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Kommisiehandel Limgroefru BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Kommisiehandel Limgroefru BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Kommisiehandel Limgroefru BVBA
Products information Kommisiehandel Limgroefru BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09142242431
Ondernemingsnummer: 1379028320
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 899,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Kommisiehandel Limgroefru BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Import and export

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Kommisiehandel Limgroefru BVBA
(Get full report from official database of BE for Kommisiehandel Limgroefru BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Kommisiehandel Limgroefru BVBA
Addition kinds of activities for Kommisiehandel Limgroefru BVBA

2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
31999903. Hoeken, bagage: leer | Corners, luggage: leather
39490401. Bobsleds | Bobsleds
50880200. Combatvoertuigen | Combat vehicles
59630302. Encyclopedieën, huis-naar-huis | Encyclopedias, house-to-house

Werken bij Kommisiehandel Limgroefru BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Kommisiehandel Limgroefru BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Kommisiehandel Limgroefru BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Kommisiehandel Limgroefru BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Productiearbeid(st)er (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar productieoperatoren in 2-ploegen (starten in dagdienst). Je staat in voor de bediening van diverse plaatbewerkingsmachines. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwaliltatief product dat aan alle eisen moet voldoen. De machines bevoorraden en het materiaal of de stukken plaatsen De afgewerkte producten controleren en de onderdelen markeren Storingen aan een machine opmerken en aanpassingen doorvoeren

  • Technisch Commercieel medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio zijn we dringend op zoek naar een Technisch Commercieel medewerker. Deze persoon zal instaan voor: dagelijkse facturatie dienst na-verkoop: receptie herstellingen, opmaken van herstellingsrapporten, opmaken van bestekken, prijsaanvragen verantwoordelijk showroom voorbereiding bestelling onderdelen bij leveranciers telefonisch klanten tewoord staan

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Izegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: IMAS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

  • Vorkliftchauffeur ochtend - deeltijds (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Daarnaast sta je mee in voor een goede verwerking van de sortering. Je wordt ook ingezet als handlanger in het magazijn om daar de pakjes te helpen sorteren.

  • Student winkelbediende (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Category Buyer - Indirect & Facility Services - Benelux - 38u (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Category Buyer Indirect & Facility Services ben je verantwoordelijk voor het prospecteren, selecteren, contracteren en opvolgen van dienstenoplossingen die beantwoorden aan de verwachtingen van onze (interne) klanten. Vanuit een sterke supply management kennis en binnen het kader van onze bedrijfsstrategie bied je ondersteuning aan de interne departementen HR, IT en operationele teams die op de sites van onze klanten werken. De functie van Category Buyer omvat volgende taken: Je beheert binnen het domein van Indirect Services de categorieën : HR (temp. Labour, consulting, arbodienstverlening) en IS&T (IT & Telecom) voor de Regio binnen de kaders van de strategie van de groep en de regio. Je optimaliseert de waarde en risico's van de categorie(ën) in de supply chain (keten). In je portefeuille vallen ook enkele nader te bepalen (binnen het team af te stemmen) categorieën binnen het domein soft services. Je verzorgt inkooptrajecten en bijhorende administratie waaronder o.a. het ontwikkelen van de inkoopstrategie, adviseren van de inschrijverslijst, accreditatie van leveranciers, het aanvragen, analyseren en onderhandelen over de voorwaarden van de offerten en het opstellen/verdedigen van een gunningsadvies aan de stakeholders / interne klant en het opstellen van de inkoopcontracten. Je zorgt ervoor dat de categorie (strategie) tevens optimaal beantwoordt aan de behoeften van het Platform en de Segmenten met het oog op groei van omzet en marge, en een optimale dienstverlening ondersteunt aan de interne en externe klant en de consument (verbeteren van de Quality Of Life). Hiertoe wordt transparant en constructief samengewerkt met leveranciers, alle andere afdelingen in de regio en met de (internationale) Supply Management community. Je garandeert de continuïteit van diensten/producten aan Sodexo en haar klanten (de segmenten/accounts) tegen optimale condities: maximale kosten efficiëntie (minimale TCO) en minimaal risico. Je legt de inkoopafspraken (back-2-back) contractueel vast. Je registreert/kapitaliseert innovaties uit de markt en fungeert als inkoopadviseur Je voert tijdige en correcte (financiële) rapporteringen uit over de voortgang van je werkzaamheden en de behaalde resultaten ten opzichte van je doelstellingen Je draagt actief bij tot het verfijnen van databases en benchmarking, per categorie van diensten Je analyseert periodiek de performance van je (belangrijkste) leveranciers in overleg met de sites. Je zorgt dat de afgesproken acties/verbeterplannen worden verzekerd. Je ondersteunt de siteteams bij het oplossen van escalaties met de geregistreerde leveranciers (klachten, geschillen, facturen, enz.) Je geeft ondersteuning met betrekking tot rapportages, inkoopdata analyses en (adhoc) afdelingsprojecten

  • Geriater (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor verdere uitbreiding en inhoudelijke verdieping van de dienst geriatrie zijn wij op zoek naar een geriater om het team te versterken. Deze dienst werkt reeds nauw samen met de afdeling inwendige ziekten. Daarnaast zijn er uitbreidingsmogelijkheden, op vlak van polikliniek, hospitalisatie en qua samenwerking met de afdeling orthopedie. In de toekomst streeft men tevens naar de uitwerking van een afdeling geronto-psychiatrie.

Zoek naar antwoorden van Kommisiehandel Limgroefru BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Kommisiehandel Limgroefru BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Kommisiehandel Limgroefru BVBA. Laat een reactie achter voor Kommisiehandel Limgroefru BVBA. Kommisiehandel Limgroefru BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Kommisiehandel Limgroefru BVBA. Leave a respond for Kommisiehandel Limgroefru BVBA. Kommisiehandel Limgroefru BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Kommisiehandel Limgroefru BVBA op de google maps. Adres en contacten Kommisiehandel Limgroefru BVBA
Location of Kommisiehandel Limgroefru BVBA on the google maps. Address and contacts of Kommisiehandel Limgroefru BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Kommisiehandel Limgroefru BVBA Kommisiehandel Limgroefru BVBA: Bragard Alain | J. DEGROOFF | Willems Renaud | DECOWALL SA | Goovaerts

Other related companies as Kommisiehandel Limgroefru BVBA: Bragard Alain | J. DEGROOFF | Willems Renaud | DECOWALL SA | Goovaerts

Kommisiehandel Limgroefru BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Kommisiehandel Limgroefru BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09142242431. Het bedrijf Kommisiehandel Limgroefru BVBA bevindt zich op het adres: Industrieweg 1035; 3540; Herk-de-Stad. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 899,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fruit and vegetables - Import and export. Producten gemaakt in Kommisiehandel Limgroefru BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Kommisiehandel Limgroefru BVBA is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Kommisiehandel Limgroefru BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Kommisiehandel Limgroefru BVBA, openstaande posities, locatie van Kommisiehandel Limgroefru BVBA op de kaart.

Kommisiehandel Limgroefru BVBA is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Kommisiehandel Limgroefru BVBA, company assigned to the tax number BE09142242431. The company Kommisiehandel Limgroefru BVBA is located at the address: Industrieweg 1035; 3540; Herk-de-Stad. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 899,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fruit and vegetables - Import and export. Products created in Kommisiehandel Limgroefru BVBA were not found.
The main activity of Kommisiehandel Limgroefru BVBA is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Kommisiehandel Limgroefru BVBA is not available. You also can look at reviews of Kommisiehandel Limgroefru BVBA, open positions, location of Kommisiehandel Limgroefru BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Kommisiehandel Limgroefru BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Kommisiehandel Limgroefru BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Kommisiehandel Limgroefru BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Kommisiehandel Limgroefru BVBA, employees, financial statistics.