Tuinbouwbedrijf Neyens

Contactgegevens Tuinbouwbedrijf Neyens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tuinbouwbedrijf Neyens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tuinbouwbedrijf Neyens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schrans 1; 2250; Olen, België

Telefoon (phone): 014 21 25 84 (+32-014 21 25 84) 014 21 25 84 (+32-014 21 25 84)

Fax (fax): 014 21 08 70 (+32-014 21 08 70) 014 21 08 70 (+32-014 21 08 70)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tuinbouwbedrijf Neyens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tuinbouwbedrijf Neyens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tuinbouwbedrijf Neyens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tuinbouwbedrijf Neyens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tuinbouwbedrijf Neyens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tuinbouwbedrijf Neyens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tuinbouwbedrijf Neyens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tuinbouwbedrijf Neyens
Products information Tuinbouwbedrijf Neyens

BTW identificatienummer (tax): BE07232269287
Ondernemingsnummer: 5487365722
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 675,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Tuinbouwbedrijf Neyens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Growers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tuinbouwbedrijf Neyens
(Get full report from official database of BE for Tuinbouwbedrijf Neyens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tuinbouwbedrijf Neyens
Addition kinds of activities for Tuinbouwbedrijf Neyens

1222. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
3799. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
355504. Gravure machines en uitrusting, met uitzondering van platen | Engraving machinery and equipment, except plates
20630106. Suikerstroop, van suikerbietjes | Sugar syrup, from sugar beets
47850101. Tollbrug operatie | Toll bridge operation
50910103. Zwembaden, apparatuur en benodigdheden | Swimming pools, equipment and supplies

Werken bij Tuinbouwbedrijf Neyens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tuinbouwbedrijf Neyens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tuinbouwbedrijf Neyens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tuinbouwbedrijf Neyens. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • VERKOOP MEDEWERKER | HUISHOUDELECTRO 30u (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper / verkoopster huishoudelectro sta je in voor: je verkoopt graag hoge toegevoegde waarde je informeert de klanten over hun aankopen je signaleert lacunes in het gamma je test toestellen uit je staat in voor de aantrekkelijk presentatie van de goederen

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop (met lesvrije dagen) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je zal de binnengekomen vrachten in de winkelrekken leggen Je staat in voor de orde en netheid van de winkel Je zal ook regelmatig ingeschakeld worden aan de kassa

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

  • Bouwkundig tekenaar-projectvoorbereider (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Voor onze bouw afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerd bouwkundig tekenaar/projectvoorbereider. Schoolverlaters komen uiteraard ook in aanmerking. Op basis van aangeleverde architectuur- en stabiliteitsplannen creëer jij zelf een 2D - 3D ruwbouwmodel. Vanuit dit model maak je detailtekeningen die dienen voor productie prefab metselwanden, betonwanden en betonbalken. Nadien vertaal je de productietekeningen naar montageplannen die bruikbaar zijn voor uitvoering op de werven. Bijkomend ben je ook verantwoordelijk voor de bestellingen intern-extern. Tot slot behoort productieopvolging en aansturen van eigen personeel ook tot het takenpakket.

  • Magazijnier/Kwaliteitscontroleur (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Vaste Job

    Functie • Je laadt en lost vrachtwagens met vorkheftruck. • Je verpakt goederen volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport. • Je ontvangt en verzendt goederen en verwerkt dit in ERP-systeem. • Je beheert de documentenflow, levernota's ed • Je bent verantwoordelijk voor de stock-correctheid. • Je waakt over orde en netheid in het magazijn. / • Je voert ingangscontroles uit op aangeleverde goederen. • Je voert uitgangscontroles uit op te verzenden goederen. • Je stelt meetrapporten op. • Je stelt alles in het werk om deadlines te halen en stelt je flexibel op tijdens drukke periodes. • Je rapporteert aan de werkplaatsverantwoordelijke. Profiel • Je hebt een goed organisatievermogen. • Je bent administratief nauwkeurig • Je kan tegelijk zelfstandig en in team werken • Je hebt een goed inzicht, je kan prioriteiten stellen en neemt initiatief • Kennis van ERP is een pluspunt / • Je hebt een A2 diploma mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring • Je kan goed technische tekeningen lezen. • Je kan vlot overweg met meetgereedschappen zoals schuifmaat, hoogtemeter ed • Je bent bereid om bijkomende opleidingen te volgen. • Je werkt punctueel en ordelijk en hebt zin voor detail • Liefst nederlandstalig, twee-taligheid is een grote plus.

  • Chauffeur C/CE rondrit met optie vaste uren (bonus bedrijfsvoertuig privé) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Wegens sterke groei, zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE voor rondritten met optie vaste uren die ons team van 125 chauffeurs kan versterken. Door ons uitgebreid klantenbestandkan je kiezen en kom je bij: verschillende klanten in diverse sectoren wat zorgt voor veel afwisseling in je job een vaste klant met vaste uren wat zorgt voor een vaste structuur en vaste uren De opdracht krijg je door van onze dispatch en je vertrekt vanuit je eigen woonplaats. Je laadt de vrachtwagen bij de klant en je werkt volgens de regels van ladingzekerheid. Je lost op verschillende stopplaatsen. Per dag voer je 1 of 2 rondritten uit voor een klant. Wil jij onze nieuwe collega worden? Twijfel dan niet

  • PSYCHOLOOG / PSYCHOTHERAPEUT (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PSYTEAM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om aan de toegenomen vraag uit de regio en omstreken tegemoet te komen zoeken wij voor verdere uitbouw van onze groepspraktijk een psychotherapeut (psycholoog) (m/v) die als zelfstandige (in hoofd- of bijberoep) wil helpen praktijk en zorg in de streek verder uit te bouwen. Als aanvulling op het bestaande therapeutisch aanbod zoeken wij verder nog naar bijkomende gemotiveerde psycholoog/psychotherapeut (M/V) met specialisatie in de gedragstherapie.

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

  • ERVAREN MECANICIEN BMW @ VERHELST OOSTENDE (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: BMW Group Belux

    Type: Werfreserve

    Je voert als technieker de onderhouden en mechanische werkzaamheden uit volgens de kwaliteitsstandaarden van BMW. Je gaat met de wagens naar de keuring. Je maakt de wagens klaar zodat ze tijdig kunnen afgeleverd worden. Je voert de klassieke controles uit met de universele meettoestellen in de concessie. Je communiceert als klantgerichte medewerker met je werkplaatsleider over de ondernomen acties om de klanten gedetailleerd te kunnen informeren. Je zorgt als fiere medewerker voor een nette en ordelijke werkplaats.

Zoek naar antwoorden van Tuinbouwbedrijf Neyens in sociale netwerken
Look for responds of Tuinbouwbedrijf Neyens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tuinbouwbedrijf Neyens. Laat een reactie achter voor Tuinbouwbedrijf Neyens. Tuinbouwbedrijf Neyens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tuinbouwbedrijf Neyens. Leave a respond for Tuinbouwbedrijf Neyens. Tuinbouwbedrijf Neyens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tuinbouwbedrijf Neyens op de google maps. Adres en contacten Tuinbouwbedrijf Neyens
Location of Tuinbouwbedrijf Neyens on the google maps. Address and contacts of Tuinbouwbedrijf Neyens

Andere gerelateerde bedrijven als come Tuinbouwbedrijf Neyens Tuinbouwbedrijf Neyens: Pommiers (Résidence les) SA | PAVO-INTERIEUR | Assist Consulting | CHRISTIAN BOUDELET | JEAN-PIERRE DEVLAMYNCK

Other related companies as Tuinbouwbedrijf Neyens: Pommiers (Résidence les) SA | PAVO-INTERIEUR | Assist Consulting | CHRISTIAN BOUDELET | JEAN-PIERRE DEVLAMYNCK

Tuinbouwbedrijf Neyens is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tuinbouwbedrijf Neyens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07232269287. Het bedrijf Tuinbouwbedrijf Neyens bevindt zich op het adres: Schrans 1; 2250; Olen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 675,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruit and vegetables - Growers. Producten gemaakt in Tuinbouwbedrijf Neyens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tuinbouwbedrijf Neyens is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tuinbouwbedrijf Neyens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tuinbouwbedrijf Neyens, openstaande posities, locatie van Tuinbouwbedrijf Neyens op de kaart.

Tuinbouwbedrijf Neyens is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tuinbouwbedrijf Neyens, company assigned to the tax number BE07232269287. The company Tuinbouwbedrijf Neyens is located at the address: Schrans 1; 2250; Olen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 675,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruit and vegetables - Growers. Products created in Tuinbouwbedrijf Neyens were not found.
The main activity of Tuinbouwbedrijf Neyens is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Tuinbouwbedrijf Neyens is not available. You also can look at reviews of Tuinbouwbedrijf Neyens, open positions, location of Tuinbouwbedrijf Neyens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tuinbouwbedrijf Neyens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tuinbouwbedrijf Neyens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tuinbouwbedrijf Neyens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tuinbouwbedrijf Neyens, employees, financial statistics.