Pletinckx F

Contactgegevens Pletinckx F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pletinckx F: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pletinckx F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kerkeveldweg 14; 1700; Dilbeek (Sint-Martens-Bodegem), België

Telefoon (phone): 02 582 21 68 (+32-02 582 21 68) 02 582 21 68 (+32-02 582 21 68)

Fax (fax): +32 (84) 703-59-36 +32 (84) 703-59-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pletinckx F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pletinckx F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pletinckx F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pletinckx F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pletinckx F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pletinckx F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pletinckx F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pletinckx F
Products information Pletinckx F

BTW identificatienummer (tax): BE07983459472
Ondernemingsnummer: 2959136962
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Pletinckx F zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Growers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pletinckx F
(Get full report from official database of BE for Pletinckx F)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pletinckx F
Addition kinds of activities for Pletinckx F

20649904. Kauw snoep, niet kauwgom | Chewing candy, not chewing gum
24480300. Skids, hout en hout met metaal | Skids, wood and wood with metal
27590902. Tags: printen, nsk | Tags: printing, nsk
33120803. Gereedschap en sterven staal | Tool and die steel
51910402. Harness, gemaakt op individuele volgorde | Harness, made to individual order

Werken bij Pletinckx F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pletinckx F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pletinckx F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pletinckx F. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor 1 van de belangrijkste werkgevers in de regio's zijn we op zoek naar mensen met drive, motivatie en engagement. Als grondwerker zal je instaan voor de grondwerken aan de spoorwegen. Dit kan gaan over het ingraven van kabels, plaatsen van seinen en het aansluiten van alle elektrische voorzieningen. Je kan werken in een daguren of in de vaste nacht, weekend werk is ook mogelijk. Je krijgt zeker de kans om intern door te groeien.

  • Elektricien (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen over geheel België zijn wij op zoek naar ervaren elektriekers die zelfstandig kunnen werken.

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • Binnenschrijnwerker (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het plaatsen van wanden, plafonds, deuren en gevelbekleding in regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Lasser/monteur (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij lassen en werken met verschillende materialen? Jij bent handig en kan monteren? Dan hebben wij de job die jij zoekt! Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij opzoek naar een lasser/monteur. Jouw takenpakket bestaat uit: Lassen van opleggers, aanhangers... Je werkt met materialen zoals inox, aluminium,... Algemene voorbereidende taken behoren ook tot jouw verantwoordelijkheid.

  • Hulp installateur sanitair en verwarming (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    leggen van leidingen ketels aansluiten ketels vervangen sleuven slijpen vloerverwarming leggen zonneboilers aansluiten collectoren ophangen , beugels ophangen radiatoren ophangen

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student Onthaalbediende/receptionist(e) kerstvakantie 2018 (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent onthaalbediende/receptionist(e) te Lochristi: sta je in voor het onthaal van klanten/bezoekers ben je verantwoordelijk voor de eerstelijnstelefonie voer je administratieve taken uit.

  • PLC programmeur (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Als plc-programmeur ben je verantwoordelijk voor de programmatie, opvolging en implementatie van de PLC-applicaties van A tot Z. Je rapporteert hierbij aan het hoofd van de technische dienst en voert ook in opdracht van hem projectmatige taken uit. Je belangrijkste verantwoordelijkheden hierbij zijn: · Je staat in voor de PLC optimalisaties van bestaande programma's en foutanalyses. · Je maakt de nodige elektrische schema's op en zorgt voor de nodige aanpassingen. · Je visualiseert de werking van de machine via het controlepaneel · Je test de geschreven programma's zelfstandig uit voor ingebruikname. · Storingen aan de machines kunnen opsporen en oorzaak achterhalen. · Technische problemen (in overleg met verantwoordelijke) zo efficiënt mogelijk aanpakken zonder kwaliteitsverlies.

  • Recruitment Officer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUSY

    Type: Vaste Job

    Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • Gemotiveerde draaier- frezer met kennis CNC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Als zager werk je met een breed programma materialen (hoofdzakelijk staal en RVS, maar ook met diverse non-ferro’s) die jij op maat verzaagt. Naast het zagen van de materialen, zorg je ook voor een goed beheer van ons magazijn. Je bent precies in het verzagen van de juiste materialen en het afhandelen van de bijhorende administratie. Je hebt een positief karakter, je kunt omgaan met dynamiek en je werkt graag in teamverband.

Zoek naar antwoorden van Pletinckx F in sociale netwerken
Look for responds of Pletinckx F in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pletinckx F. Laat een reactie achter voor Pletinckx F. Pletinckx F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pletinckx F. Leave a respond for Pletinckx F. Pletinckx F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pletinckx F op de google maps. Adres en contacten Pletinckx F
Location of Pletinckx F on the google maps. Address and contacts of Pletinckx F

Andere gerelateerde bedrijven als come Pletinckx F Pletinckx F: ALAIN CLESSE | FRAN?OIS DUBUISSON | LOUIS JANSSENS | A.E.M. | MIEKE DECOCK

Other related companies as Pletinckx F: ALAIN CLESSE | FRAN?OIS DUBUISSON | LOUIS JANSSENS | A.E.M. | MIEKE DECOCK

Pletinckx F is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pletinckx F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07983459472. Het bedrijf Pletinckx F bevindt zich op het adres: Kerkeveldweg 14; 1700; Dilbeek (Sint-Martens-Bodegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 717,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Growers. Producten gemaakt in Pletinckx F zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pletinckx F is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pletinckx F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pletinckx F, openstaande posities, locatie van Pletinckx F op de kaart.

Pletinckx F is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pletinckx F, company assigned to the tax number BE07983459472. The company Pletinckx F is located at the address: Kerkeveldweg 14; 1700; Dilbeek (Sint-Martens-Bodegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 717,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fruit and vegetables - Growers. Products created in Pletinckx F were not found.
The main activity of Pletinckx F is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Pletinckx F is not available. You also can look at reviews of Pletinckx F, open positions, location of Pletinckx F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pletinckx F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pletinckx F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pletinckx F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pletinckx F, employees, financial statistics.