Peleman N & C

Contactgegevens Peleman N & C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peleman N & C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peleman N & C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baasrodeveerstraat 102; 9220; Hamme (Moerzeke), België

Telefoon (phone): 052 48 32 12 (+32-052 48 32 12) 052 48 32 12 (+32-052 48 32 12)

Fax (fax): +32 (69) 533-41-30 +32 (69) 533-41-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peleman N & C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peleman N & C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peleman N & C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peleman N & C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peleman N & C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peleman N & C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peleman N & C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peleman N & C
Products information Peleman N & C

BTW identificatienummer (tax): BE07694519042
Ondernemingsnummer: 6119903564
Hoofdstad (capital): 935,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 455,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Peleman N & C zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Growers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peleman N & C
(Get full report from official database of BE for Peleman N & C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peleman N & C
Addition kinds of activities for Peleman N & C

021900. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
336502. Aluminium en aluminium legeringen gegoten | Aluminum and aluminum-based alloy castings
731300. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
20150608. Pluimvee, geslacht en gekleed | Poultry, slaughtered and dressed
38610400. Fotografische film, plaat en papierhouders | Photographic film, plate, and paper holders
51990602. manden | Baskets
57199908. Rieten, rotan of riethuisinrichting | Wicker, rattan, or reed home furnishings

Werken bij Peleman N & C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peleman N & C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peleman N & C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peleman N & C. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportverantwoordelijke - Volvo group (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het leveren van afgewerkte producten op afgesproken eindbestemming en op afgesproken leveringsdatum. Je moniteert pro-actief de leveringen en stuurt bij om de impact op de eindklant te vermijden of te minimaliseren. Je bent verantwoordelijk om leveringen te herplannen op vraag van de klant (rush/express). Je maakt pro-actief gebruik van short en mid-term forecast. Je bent het dagelijks contact voor operationele vragen van de klant of de leverancier. Je bent verantwoordelijk voor de leveringsopvolging voor de markten waar je verantwoordelijk voor bent. Je bent een belangrijke schakel in het escalatie process van terugkerende afwijkingen.

  • Operator productie 2 ploegen (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Poperinge zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator. Je bent verantwoordelijk voor de netheid, orde en veiligheid van de toegewezen machine. Je staat in voor de vervaardiging van de papieren zak volgens de fiches met de productgegevens, de bestelling, de werkvoorschriften voor het bedienen, regelen en afstellen van de toegewezen machine en drukeenheid en paletiseringsrobot en de controle van het eindproduct. Je informeert jouw chef in geval van afwijking van de planning, kwaliteit, stilstand van de machine, tekort aan materiaal, dringende herstellingen en staat van kritieke onveiligheid. Je geeft informatie door bij de ploegwissel. Je werkt mee aan het onderhoud van de machines.

  • Machine operator weekend of vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert, stuurt bij, herstelt, onderhoudt en reinigt het machinepark en plein. Je bevoorraadt de machines met de heftruck/wiellader - De machines voorzien van materiaal. Je stemt de hoeveelheid materiaal en productie af op de opdracht. - Je houdt toezicht op de doorstroom en de voortgang van de producten aan het begin van de productielijn. - Je merkt storingen, afwijkingen of de nood aan preventief onderhoud ter plaatse op. - Je verwijdert producten die niet voldoen aan de voorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de registratie van het werk op de werkfiches en het doorgeven van de juiste info aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheids- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkomgeving. Je doet het basisonderhoud van de heftruck/wiellader. Je intervenieert op verzoek van de operator controlekamer in het machinepark en op het plein. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • TECHNIEKER PERSONENWAGENS REGIO LEUGENBERG (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelling en onderhoud van personenwagens en/of herstelling en onderhoud van bestel- en vrachtwagens Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de stockonderdelen van personenwagens, bestel -en vrachtwagens. • Je evalueert het stockniveau en plaatst de nodige bestellingen. • Je stuurt het magazijnteam aan en voert je overkoepelende taken uit. • Betalingen, klachten en terugzendingen opvolgen. • Je werkt mee aan de groei van het bedrijf • Klantgerichtheid • Reeds relevante ervaring in de garagesector • Opleiding automechanica • Flexibel en punctueel • Teamplayer

  • bottelaar M/V (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Naast het zorgvuldig opvolgen van het vulproces sta je ook in voor kwaliteitscontroles van het bier. Volle flessen worden in bakken geplaatst om vervolgens te sorteren op paletten. Afhankelijk van de biersoort pas je de machine aan.

  • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: LDO

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

  • HUISHOUDHULP Herentals - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken dus mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Herentals. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • Jobstudent administratie (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een Jobstudent (m/v)met de juiste waarden, en passie voor de job!   Je zorgt voor de administratieve ondersteuning bij financiële dossiers.

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

  • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

Zoek naar antwoorden van Peleman N & C in sociale netwerken
Look for responds of Peleman N & C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peleman N & C. Laat een reactie achter voor Peleman N & C. Peleman N & C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peleman N & C. Leave a respond for Peleman N & C. Peleman N & C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peleman N & C op de google maps. Adres en contacten Peleman N & C
Location of Peleman N & C on the google maps. Address and contacts of Peleman N & C

Andere gerelateerde bedrijven als come Peleman N & C Peleman N & C: STEURBAUT | Salons Van Der Auwera (De) | EUROCAR | EUROPCAR | FONDATIONS R?UNIES

Other related companies as Peleman N & C: STEURBAUT | Salons Van Der Auwera (De) | EUROCAR | EUROPCAR | FONDATIONS R?UNIES

Peleman N & C is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peleman N & C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07694519042. Het bedrijf Peleman N & C bevindt zich op het adres: Baasrodeveerstraat 102; 9220; Hamme (Moerzeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 935,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 455,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fruit and vegetables - Growers. Producten gemaakt in Peleman N & C zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Peleman N & C is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peleman N & C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peleman N & C, openstaande posities, locatie van Peleman N & C op de kaart.

Peleman N & C is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peleman N & C, company assigned to the tax number BE07694519042. The company Peleman N & C is located at the address: Baasrodeveerstraat 102; 9220; Hamme (Moerzeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 935,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 455,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fruit and vegetables - Growers. Products created in Peleman N & C were not found.
The main activity of Peleman N & C is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Peleman N & C is not available. You also can look at reviews of Peleman N & C, open positions, location of Peleman N & C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peleman N & C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peleman N & C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peleman N & C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peleman N & C, employees, financial statistics.