Blokken-Coemans

Particuliere bedrijvencommunicatie • Blokken-Coemans
Private companiesCommunications • Blokken-Coemans

Contactgegevens Blokken-Coemans: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blokken-Coemans: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blokken-Coemans

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bronstraat 34; 3722; Kortessem (Wintershoven), België

Telefoon (phone): 011 37 63 66 (+32-011 37 63 66) 011 37 63 66 (+32-011 37 63 66)

Fax (fax): +32 (53) 749-23-69 +32 (53) 749-23-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blokken-Coemans: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blokken-Coemans"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blokken-Coemans"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blokken-Coemans, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blokken-Coemans. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blokken-Coemans, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blokken-Coemans. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blokken-Coemans
Products information Blokken-Coemans

BTW identificatienummer (tax): BE05605194091
Ondernemingsnummer: 2309020996
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 842,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Blokken-Coemans zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Growers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blokken-Coemans
(Get full report from official database of BE for Blokken-Coemans)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blokken-Coemans
Addition kinds of activities for Blokken-Coemans

08319900. Bosproducten, nec | Forest products, nec
25990102. Krukjes, fabriek | Stools, factory
28420201. Autolak | Automobile polish
33120701. Pantserplaat | Armor plate
33560300. Magnesium | Magnesium

Werken bij Blokken-Coemans: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blokken-Coemans: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blokken-Coemans. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blokken-Coemans. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start de werkweek om 21u 's avonds. Lekker lang kunnen uitslapen op maandagmorgen! Wie kan dat zeggen? Allereerst start je in de lamellen en PVC afdeling. Eenmaal je die kennis voldoende beheert krijg je er een derde afdeling bij, namelijk aluminium. Daardoor zal je de variatie blijven behouden doordat je wordt ingezet op alle drie. Je zal onder andere: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Geen tijd om met de vingers te draaien en de tijd vliegt!

  • Junior expediteur in centrum Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een echte problem solver? Voor een groeiend expeditiebedrijf in Antwerpen zijn we op zoek naar een junior expediteur. Je staat in voor het regelen van de zeevrachten, voor- en natransport en alles wat bij het volledige logistieke proces komt kijken. Je bent verantwoordelijk van A tot Z voor het opvolgen en afhandelen van exportdossiers voor verschillende klanten en bestemmingen. Je regelt alle transport- en douaneformaliteiten en beheert de volledige administratieve afhandeling van de dossiers. Concreet bestaat jouw takenpakket uit: -Zelfstandig dossierbeheer van A tot Z van alle dossiers voor verschillende klanten en verschillende bestemmingen -Klantenbeheer: van offerte tot opvolging van de noden van de klant -Leveranciersbeheer: een positieve relatie onderhouden met al onze partners -Je regelt alle transporten en douaneformaliteiten -Je staat in voor het regelen van de zeevrachten -Beheren van de volledige administratieve afhandeling van de dossiers -Je hebt veelvildige contacten met de klant, rederijen, trnasporteurs, magazijnen en de interne douane afdeling

  • Nauwkeurige bobijnopzetter gevraagd (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een job in de textielsector? Lees snel verder! Voor een klant in Ronse zijn wij op zoek naar bobijnopzetters. - Je monteert/demonteert bobijnen van het bobijnrek. - Je verwijdert slechte bobijnen. - Je ruimt je werkplek op - Je Knoopt/lijmt bobijnen

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

  • STUDENT INPAKKERS EN OPSCHEPPERS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BARAQUE

    Type: Studentenjob

    Voor Baraque Friture zijn wij continu op zoek naar pittige medewerkers die graag willen opscheppen over hun goesting om in onze keuken te gaan staan. Maar ook naar die inpakkers die keer op keer stevig onze klanten weten in te pakken met liters charme en een flinke snuif Gastvrijheid! Om al onze bestaande en nieuw op stapel staande concepten zo gestroomlijnd mogelijk te laten lopen zijn we dan ook continu op zoek naar goeie, nieuwe studenten die graag in nieuwe horeca-avonturen willen stappen.

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Tekenaar met doorgroeimogelijkheden (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je ontwerpt en tekent de orders uit met de 3D-pakketten. Je hebt ambitie om opgeleid te worden door het team en zo door te groeien in de organisatie op vlak van technische kennis en verantwoordelijkheid in projectafhandeling.

  • Machinist voor slibformmachine (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: AMBARO

    Type: Vaste Job

    Takenpakket: Opstellen van de machine Mee plaatsen van sensorkoord. Machine ombouwen ifv de te trekken verharding of lijnvormige elementen Kuisen van de machine Met ploeg manueel storten van beton Je werkt mee aan onze projecten in de provincies Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

  • Assistent Monteur Ventilatiesystemen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: HOOYBERGHS HVAC

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur van ventilatiesystemen vervul je een veelzijdige vacature: Je helpt bij het monteren van luchtkanalen, roosters, brandkleppen en het aansluiten van luchtgroepen en andere ventilatiesystemen. Je werkt projecten mee af van begin tot einde.

  • SCHRIJNWERKER-Flightcasebouwer (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het bouwen van onze topkwaliteit flightcases op maat en met aangepast binnenwerk.

Zoek naar antwoorden van Blokken-Coemans in sociale netwerken
Look for responds of Blokken-Coemans in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blokken-Coemans. Laat een reactie achter voor Blokken-Coemans. Blokken-Coemans bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blokken-Coemans. Leave a respond for Blokken-Coemans. Blokken-Coemans on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blokken-Coemans op de google maps. Adres en contacten Blokken-Coemans
Location of Blokken-Coemans on the google maps. Address and contacts of Blokken-Coemans

Andere gerelateerde bedrijven als come Blokken-Coemans Blokken-Coemans: CHOCOLATIER DUMON | GOSSIAUX C | Data Design BVBA | Neva Computers | Sam

Other related companies as Blokken-Coemans: CHOCOLATIER DUMON | GOSSIAUX C | Data Design BVBA | Neva Computers | Sam

Blokken-Coemans is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blokken-Coemans, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05605194091. Het bedrijf Blokken-Coemans bevindt zich op het adres: Bronstraat 34; 3722; Kortessem (Wintershoven). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 842,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruit and vegetables - Growers. Producten gemaakt in Blokken-Coemans zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Blokken-Coemans is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blokken-Coemans is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blokken-Coemans, openstaande posities, locatie van Blokken-Coemans op de kaart.

Blokken-Coemans is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blokken-Coemans, company assigned to the tax number BE05605194091. The company Blokken-Coemans is located at the address: Bronstraat 34; 3722; Kortessem (Wintershoven). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 842,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruit and vegetables - Growers. Products created in Blokken-Coemans were not found.
The main activity of Blokken-Coemans is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Blokken-Coemans is not available. You also can look at reviews of Blokken-Coemans, open positions, location of Blokken-Coemans on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blokken-Coemans, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blokken-Coemans, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blokken-Coemans, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blokken-Coemans, employees, financial statistics.