Wandjon (Au)

Contactgegevens Wandjon (Au): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wandjon (Au): address, phone, fax, email, website, opening hours

Wandjon (Au)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Pont de Wandre 82; 4020; Li猫ge 1 (Wandre), België

Telefoon (phone): 04 362 70 66 (+32-04 362 70 66) 04 362 70 66 (+32-04 362 70 66)

Fax (fax): +32 (11) 293-46-94 +32 (11) 293-46-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wandjon (Au): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wandjon (Au)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wandjon (Au)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wandjon (Au), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wandjon (Au). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wandjon (Au), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wandjon (Au). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wandjon (Au)
Products information Wandjon (Au)

BTW identificatienummer (tax): BE03926483154
Ondernemingsnummer: 1509216308
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 505,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Wandjon (Au) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wandjon (Au)
(Get full report from official database of BE for Wandjon (Au))

Aanvulling soorten activiteiten voor Wandjon (Au)
Addition kinds of activities for Wandjon (Au)

09219900. Vissuikerijen en conserven, nec | Fish hatcheries and preserves, nec
20150801. Turkije, verwerkt, NSK | Turkey, processed, nsk
22999902. Coir garens en roving | Coir yarns and roving
26530107. Vellen, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Sheets, corrugated: made from purchased materials
35629900. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
39959901. Begraafplaatsen, glasvezel | Burial vaults, fiberglass
50470201. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
50789902. Ijsmachines | Ice making machines
57149904. Bekleding materialen | Upholstery materials
79930301. Amusementshal | Amusement arcade

Werken bij Wandjon (Au): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wandjon (Au): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wandjon (Au). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wandjon (Au). Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Advisor Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent de persoonlijke adviseur van de klant doorheen het hele verkoopsproces: Een professioneel en vriendelijk onthaal, een efficiënte behoefteanalyse, een vakkundig begeleiding tot aankoop, continue opvolging van klanten, het aanbieden en organiseren van testritten, het afleveren van de wagen aan de klant, het actief prospecteren en het verzorgen van de bijhorende administratie behoren tot jouw takenpakket.

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Poetshulp Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • HUISHOUDHULP regio STADEN (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulpen regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: EASY LIFE WILRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten regio Sint-Niklaas! Je poetst (stofzuigen, dweilen, ramen lappen,...) bij particulieren thuis.

  • Student magazijnswerk 18+ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Je wordt tewerkgesteld op een afdeling binnen één van onze grote logistieke spelers, nl. katoen Natie. Jouw taken kunnen volgende omvatten: laden en lossen van containers inpakwerk aan de hand van een bestelbon, goederen uit het magazijn halen en klaarmaken voor verzending (handmatig of met scanner) tellen van stock kwaliteitscontrole

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • student verkoop m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de luchthaven in Oostende zijn wij opzoek naar een student. Je staat in voor de verkoop van de duty free artikelen (parfum, tabak, chocolade, ...)

  • Technisch Support ingenieur (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het technische aanspreekpunt voor deze klanten voor collega's (in zowel het binnen- en buitenland) betreffende de diverse producten en oplossingen. Je verzorgt de technische invulling van commerciële aanbiedingen en werkt offertes voor klanten en distributeurs uit. Je helpt bij het up-to-date houden van technische documentatie (folders, instructies, handleidingen, ...) Je superviseert in tweede lijn de kwaliteitscontrole van inkomende goederen. Je staat de Senior Technical manager bij en bent mede verantwoordelijk voor het technische aspect van de producten en oplossingen. Je verzorgt de opleiding van distributeurs betreffende de producten en de installatie. Je geeft support op werven (in eerste instantie België maar op termijn eveneens rest of Europa, Afrika en Azië) en zorgt ervoor dat de HSSE en kwaliteitsstandaarden nageleefd worden. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Senior Technical Manager van het bedrijf. Voor deze functie krijg je na een inwerkperiode de mogelijkheid om regelmatig te reizen binnen Europa (verblijf van 2-3 dagen 1-2 X /maand). Occasioneel zijn er verplaatsingen naar Afrika / Azië.

  • Technisch medewerker (intern & extern) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Car Comfort Solutions

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gedreven nieuwe medewerker, die zal starten als technieker en doorgroeien tot technisch medewerker. Als technieker wordt je opgeleid door een ervaren collega, die je de kneepjes van het vak leert: montage van trekhaken, parkeersensoren, navigatie, camerasystemen,... Je gaat de baan op en zet je in om (voornamelijk) bij garages deze diensten te verlenen. Eens je deze job goed onder de knie hebt, groei je door naar een ondersteunende, logistieke functie voor de mobiele techniekers. Je beheert in- en uitgaande goederen, staat in voor communicatie met klanten en leveranciers en zoekt technische info voor offertes op. Dankzij je eerdere ervaring bij ons, kunnen we ook op je rekenen om in te springen als technieker om een collega bij afwezigheid te vervangen. Zo kunnen we je een boeiende functie aanbieden met veel variatie.

  • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: DESMET G

    Type: Vaste Job

    Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

  • Logopedist (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een zelfstandig logopedist. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Wandjon (Au) in sociale netwerken
Look for responds of Wandjon (Au) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wandjon (Au). Laat een reactie achter voor Wandjon (Au). Wandjon (Au) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wandjon (Au). Leave a respond for Wandjon (Au). Wandjon (Au) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wandjon (Au) op de google maps. Adres en contacten Wandjon (Au)
Location of Wandjon (Au) on the google maps. Address and contacts of Wandjon (Au)

Andere gerelateerde bedrijven als come Wandjon (Au) Wandjon (Au): HUGO SOHIE | René | MARC SPILTOIR | Wase Car Wash | Dominic Daussaint

Other related companies as Wandjon (Au): HUGO SOHIE | René | MARC SPILTOIR | Wase Car Wash | Dominic Daussaint

Wandjon (Au) is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Wandjon (Au), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03926483154. Het bedrijf Wandjon (Au) bevindt zich op het adres: Rue du Pont de Wandre 82; 4020; Li猫ge 1 (Wandre). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 505,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Wandjon (Au) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wandjon (Au) is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wandjon (Au) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wandjon (Au), openstaande posities, locatie van Wandjon (Au) op de kaart.

Wandjon (Au) is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Wandjon (Au), company assigned to the tax number BE03926483154. The company Wandjon (Au) is located at the address: Rue du Pont de Wandre 82; 4020; Li猫ge 1 (Wandre). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 505,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Wandjon (Au) were not found.
The main activity of Wandjon (Au) is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Wandjon (Au) is not available. You also can look at reviews of Wandjon (Au), open positions, location of Wandjon (Au) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wandjon (Au), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wandjon (Au), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wandjon (Au), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wandjon (Au), employees, financial statistics.