Van Gemert G

Contactgegevens Van Gemert G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Gemert G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Gemert G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 68; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot), België

Telefoon (phone): 015 22 40 02 (+32-015 22 40 02) 015 22 40 02 (+32-015 22 40 02)

Fax (fax): +32 (87) 105-51-65 +32 (87) 105-51-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Gemert G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Gemert G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Gemert G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Gemert G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Gemert G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Gemert G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Gemert G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Gemert G
Products information Van Gemert G

BTW identificatienummer (tax): BE03353820800
Ondernemingsnummer: 7303131103
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 671,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Van Gemert G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Gemert G
(Get full report from official database of BE for Van Gemert G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Gemert G
Addition kinds of activities for Van Gemert G

171199. Loodgieterswerk, verwarming, air-conditioning, niet inbegrepen | Plumbing, heating, air-conditioning, nec
507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
16299900. Zware constructie, nec, nec | Heavy construction, nec, nec
24359902. Panelen, hardhout multiplex | Panels, hardwood plywood
28340401. Antihistaminepreparaten | Antihistamine preparations
35820101. Drogers, wasgoed: commercieel, inclusief muntenbedrijf | Dryers, laundry: commercial, including coin-operated
50319902. hardboard | Hardboard
63319906. Plate glass verzekering | Plate glass insurance
73899903. Bronzen, babyschoenen | Bronzing, baby shoes
87320100. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research

Werken bij Van Gemert G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Gemert G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Gemert G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Gemert G. Looking for open vacancies in other companies

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Jobstudent (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Medewerker administratie & secretariaat (ERPS-KWERPS)

    Regio: ERPS-KWERPS

    Bedrijf: AEF-INVEST

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve taken. Je beheert de werkopdrachten (aanmaken van en opvolging projecten, leveranciers en klanten). Je beheert de stock van vloertegels en zorgt dat deze tijdig wordt aangevuld (maken en opvolgen bestellingen). Je bent verantwoordelijk voor de systematische update van leveranciers en klantendatabase en voor de te ondernemen acties die u in de verschillende programma´s invoert. Opmaak en controle van allerhande rapporten en dossiers. Opvolgen van de kalenders (zorgen dat de nodige documenten tijdig worden opgestuurd naar de juiste instanties, afspraken ...) Je werkt binnen de kantooruren.

  • METSER (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING K&V

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde metselaar. Wij zijn gespecialiseerd in algemene nieuwbouw van residentiële woningen alsook renovatiewerken. Onze werven liggen voornamelijk in eigen regio. Je werkt in team van 2 personen maar je kan ook zelfstandig werken.

  • 1ste Kamermeisje/Kamerjongen Westende (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Vaste Job

    Holiday Suites is een start-up firma, die comfortabele vakanties aanbiedt op bruisende locaties. Holiday Suites is momenteel actief aan de Belgische kust, de Franse Opaalkust en in Limburg. De firma is in volle expansie en er staan nog uitbreidingen ingepland, zowel in België als in Frankrijk. Onze missie is om de klant duurzaam en betaalbaar vakantiegeluk te bieden in comfortabele vakantieverblijven in bruisende omgevingen. Om de snelle groei van het bedrijf te ondersteunen zoeken we: 1e kamermeisje/kamerjongen regio Westende De functie Als 1e kamermeisje/kamerjongen werk je nauw samen met de Quality controller om de schoonmaak te organiseren. Je begeleidt de schoonmaakploegen en je poetst zelf mee. Je helpt met de opstart van nieuwe werknemers en helpt de grote schoonmaak te organiseren. Je bent flexibel, je werkt in het weekend, op feestdagen en in de vakantieperiodes. Je werkzaamheden § Het opmaken van werkplanning. § Je staat in voor de schoonmaak en onderhoud van de kamers. § Je staat in voor de schoonmaak en het onderhoud van gemene delen (gangen, receptie, lobby). § De lakens vervangen, het bed opmaken (verversen, toeleggen, ...) § De handdoeken vervangen. § De kamer opnieuw voorzien van zeep, shampoo, bloemen, snoepjes, ... § Het sanitair op de kamer schoonmaken en ontsmetten § Het vuile linnengoed naar de linnendienst of wasserij brengen.

  • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Hersteller Smartphones (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: QUICK REPAIR

    Type: Werfreserve

    Je zal instaan voor het repareren van smartphones. Concreet houdt dit in: Klanten verwelkomen en verder helpen Problemen vaststellen en een diagnose maken De smartphones repareren Het klantencontact afronden (o.a. betalingen ontvangen)

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

Zoek naar antwoorden van Van Gemert G in sociale netwerken
Look for responds of Van Gemert G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Gemert G. Laat een reactie achter voor Van Gemert G. Van Gemert G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Gemert G. Leave a respond for Van Gemert G. Van Gemert G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Gemert G op de google maps. Adres en contacten Van Gemert G
Location of Van Gemert G on the google maps. Address and contacts of Van Gemert G

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Gemert G Van Gemert G: KAPSALON IMAGE | HELENE LAHAUT | Inter Business Chocolate BVBA | Action Kart NV | CR?CHE LES PETITS BUGS

Other related companies as Van Gemert G: KAPSALON IMAGE | HELENE LAHAUT | Inter Business Chocolate BVBA | Action Kart NV | CR?CHE LES PETITS BUGS

Van Gemert G is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Gemert G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03353820800. Het bedrijf Van Gemert G bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 68; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 671,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Van Gemert G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Gemert G is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Gemert G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Gemert G, openstaande posities, locatie van Van Gemert G op de kaart.

Van Gemert G is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Gemert G, company assigned to the tax number BE03353820800. The company Van Gemert G is located at the address: Dorpsstraat 68; 2221; Heist-op-den-Berg (Booischot). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 671,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Van Gemert G were not found.
The main activity of Van Gemert G is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Gemert G is not available. You also can look at reviews of Van Gemert G, open positions, location of Van Gemert G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Gemert G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Gemert G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Gemert G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Gemert G, employees, financial statistics.