Steph (Chez)

Contactgegevens Steph (Chez): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steph (Chez): address, phone, fax, email, website, opening hours

Steph (Chez)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Philippeville 9; 5680; Doische, België

Telefoon (phone): 082 67 86 73 (+32-082 67 86 73) 082 67 86 73 (+32-082 67 86 73)

Fax (fax): 082 67 86 73 (+32-082 67 86 73) 082 67 86 73 (+32-082 67 86 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steph (Chez): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steph (Chez)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steph (Chez)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steph (Chez), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steph (Chez). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steph (Chez), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steph (Chez). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steph (Chez)
Products information Steph (Chez)

BTW identificatienummer (tax): BE06413787841
Ondernemingsnummer: 2976989746
Hoofdstad (capital): 379,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 463,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Steph (Chez) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steph (Chez)
(Get full report from official database of BE for Steph (Chez))

Aanvulling soorten activiteiten voor Steph (Chez)
Addition kinds of activities for Steph (Chez)

3547. Molen machines | Rolling mill machinery
308906. Verwerking van kunststoffen | Plastics processing
20529903. Communie wafels | Communion wafers
20610103. Inverteer rietsuiker | Invert cane sugar
24490101. Berry kratten, houten draadbinding | Berry crates, wood wirebound
37310101. Barges, bouw en reparatie | Barges, building and repairing
39499903. Boomerangs | Boomerangs
50210107. Openbare bouwmeubels, nec | Public building furniture, nec

Werken bij Steph (Chez): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steph (Chez): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steph (Chez). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steph (Chez). Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper charcuterie en traiteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt te Berendrecht zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en klantvriendelijke werknemer voor de charcuterie en traiteur afdeling. Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder. Jouw taken: Onderhouden & opkuisen van de werkplaats en toog Inpakken en etiketteren van voeding Kippenspit aanvullen Vlees snijden & bereiden Helpen bij bereiden van kleine gerechten (traiteur)

  • Productiemedewerker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio Gent zijn wij opzoek naar en productiemedewerker. In de productieafdeling sta je samen met je collega\\\'s in voor de assemblage van onderdelen van vrachtwagens. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering, hou je rekening met het milieu en veiligheid en doe je regelmatig suggesties ter verbetering.

  • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Bijrijder m/v (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Auteur cursus 'Uitvaartverzorger' (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: NHA Opleidingen

    Type: Zelfstandige activiteit

    U herwerkt de Nederlandse cursus 'Uitvaarverzorger' tot een Vlaamse variant. Deze Vlaamse versie dient aan te sluiten bij de Vlaams/Belgische regel- en wetgeving, tradities en gebruiken. Hierbij rekening houdend met het feit dat de lessen geschikt zijn voor afstandsonderwijs/e-learning. Deze werkzaamheden kunnen vanuit uw eigen woonplek worden gedaan.

Zoek naar antwoorden van Steph (Chez) in sociale netwerken
Look for responds of Steph (Chez) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steph (Chez). Laat een reactie achter voor Steph (Chez). Steph (Chez) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steph (Chez). Leave a respond for Steph (Chez). Steph (Chez) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steph (Chez) op de google maps. Adres en contacten Steph (Chez)
Location of Steph (Chez) on the google maps. Address and contacts of Steph (Chez)

Andere gerelateerde bedrijven als come Steph (Chez) Steph (Chez): S. BOUCHAT | MARCEL DAWAGNE | Demeester A | LES CENTS CIELS | ELSEN-HOUBEN BVBA

Other related companies as Steph (Chez): S. BOUCHAT | MARCEL DAWAGNE | Demeester A | LES CENTS CIELS | ELSEN-HOUBEN BVBA

Steph (Chez) is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Steph (Chez), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06413787841. Het bedrijf Steph (Chez) bevindt zich op het adres: Route de Philippeville 9; 5680; Doische. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 379,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 463,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Steph (Chez) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Steph (Chez) is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steph (Chez) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steph (Chez), openstaande posities, locatie van Steph (Chez) op de kaart.

Steph (Chez) is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Steph (Chez), company assigned to the tax number BE06413787841. The company Steph (Chez) is located at the address: Route de Philippeville 9; 5680; Doische. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 379,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 463,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Steph (Chez) were not found.
The main activity of Steph (Chez) is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Steph (Chez) is not available. You also can look at reviews of Steph (Chez), open positions, location of Steph (Chez) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steph (Chez), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steph (Chez), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steph (Chez), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steph (Chez), employees, financial statistics.