Stationneke ('t)

Contactgegevens Stationneke ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stationneke ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

Stationneke ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): M. Scheperslaan; 3550; Heusden-Zolder (Zolder), België

Telefoon (phone): 011 53 81 49 (+32-011 53 81 49) 011 53 81 49 (+32-011 53 81 49)

Fax (fax): +32 (61) 210-40-34 +32 (61) 210-40-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stationneke ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stationneke ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stationneke ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stationneke ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stationneke ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stationneke ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stationneke ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stationneke ('t)
Products information Stationneke ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE05232482910
Ondernemingsnummer: 6360504150
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Stationneke ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stationneke ('t)
(Get full report from official database of BE for Stationneke ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor Stationneke ('t)
Addition kinds of activities for Stationneke ('t)

899908. Communicatiediensten | Communication services
972100. Internationale zaken | International affairs
24290202. Houtwol, excelsior | Wood wool, excelsior
35450212. Kraan, gereedschapsmiddel | Taps, machine tool
35640101. Luchtreinigingssystemen | Air cleaning systems
50630500. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
72219905. Transient fotograaf | Transient photographer

Werken bij Stationneke ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stationneke ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stationneke ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stationneke ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de technologische sector in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je staat in voor het screenen van nieuwe en bestaande klanten op vlak van kredietwaardigheid; * Je staat mee in voor het bepalen van kredietlimieten en blokkeren/vrijgeven van orders; * Je bent verantwoordelijk voor debiteurenbeheer van een eigen klantenportefeuille volgens een uitgewerkte procedure; * Je helpt de afdeling verder uitbouwen; * Je implementeert kredietoplossingen op maakt van de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Lasser (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    we zoeken een polyvalente metaalbewerker een lasser die heel flexibel is om ons team te versterken. Ben jij onze hardwerkende kandidaat aarzel dan niet ons te contacteren

  • Logistiek supervisor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Temse zijn wij op zoek naar een logistiek supervisor. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning. Je stuurt het team proactief en onthaalt nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de goederenontvangst en het voorraadbeheer. Je zorgt er voor dat de levering bij klanten steeds volt en correct verloopt.

  • Enthousiaste deegbereider/ovenman in dag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal diepvriesbedrijf in de regio van Waregem gaan wij op zoek naar een deegbereider/ovenman om te werken in dag. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het klaarzetten van grondstoffen voor de volgende producties - Het mengen van grondstoffen met behulp van professionele industriële mengers (PLC sturing) - Het brengen van de grondstoffen naar de productielijn, waar ze geportioneerd en gebakken worden - Het controleren van de deeg alsook de eindproducten voor en tijdens het productie proces - Het reinigen van machines en vloeren na de productie

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Sint-Martens-Latem - De Pinte - Sint-Denijs-Westrem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Huishoudhulp Oostkamp M/V (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Zaterdaghulp Massimo Dutti Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI KNOKKE

    Type: Studentenjob

    Jobomschrijving Als zaterdaghulp maak je deel uit van het verkoopsteam en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je een hoge klantenservice garandeert. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Studenten begeleiding stadstour (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. Je doet verschillende stops aan, vertelt een weetje en slaat een balletje. Je bepaalt zelf jouw agenda wanneer je wil en kan werken. Ook kan je zelf kiezen in welke steden je wilt werken.

  • Storingstechnieker (2-ploegen)- Vast Contract (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een internationaal bedrijf in de regio Kempen, rekruteert momenteel twee storingstechniekers (2 of 3 ploegen). Na een interne opleiding zal je instaan voor het zelfstandig opsporen en oplossen van mechanische en elektrische storingen. Je voert technische verbeteringen uit door het verzorgen van preventieve en curatieve acties zodat productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Verder zal je de opvolggegevens van de interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken diensten.

  • SERVICE TECHNIEKER BINNENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit) Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je bent in staat om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische, hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Boekhouder / Dossierbeheerder - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gerenommeerd accountantskantoor in Herentals op zoek naar dynamische boekhouder. Droom jij ervan om deel uit te maken van een team met een uitstekende reputatie? Wil jij werken in een supermodern kantoor dat eveneens vooruitstrevend te werk gaat? Proficiat, je hebt zonet jouw nieuwe job gevonden! Le Grand & Associates, financieel selectie- en rekruteringsbureau gespecialiseerd in Accountancy, Tax, Audit en Legal profielen, is op zoek naar een dossierbeheerder met een brede ervaring voor een topkantoor in Herentals. Dit kantoor staat bekend om zijn vriendelijke service en dit steeds op maat van de klant. Jouw functie: Je fungeert als boekhoudkundig en fiscaal expert. Je voert eindbesprekingen met de klanten waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je staat in voor de afsluitingen en de fiscale aangiften. Je begeleidt eventueel minder ervaren medewerkers.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

Zoek naar antwoorden van Stationneke ('t) in sociale netwerken
Look for responds of Stationneke ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stationneke ('t). Laat een reactie achter voor Stationneke ('t). Stationneke ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stationneke ('t). Leave a respond for Stationneke ('t). Stationneke ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stationneke ('t) op de google maps. Adres en contacten Stationneke ('t)
Location of Stationneke ('t) on the google maps. Address and contacts of Stationneke ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come Stationneke ('t) Stationneke ('t): Woon- en Bouwburo BVBA | LAURYSSENS C | Culligan | HOME AU CHANT DES OISEAUX | Baronneke (Het)

Other related companies as Stationneke ('t): Woon- en Bouwburo BVBA | LAURYSSENS C | Culligan | HOME AU CHANT DES OISEAUX | Baronneke (Het)

Stationneke ('t) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stationneke ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05232482910. Het bedrijf Stationneke ('t) bevindt zich op het adres: M. Scheperslaan; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Stationneke ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stationneke ('t) is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stationneke ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stationneke ('t), openstaande posities, locatie van Stationneke ('t) op de kaart.

Stationneke ('t) is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stationneke ('t), company assigned to the tax number BE05232482910. The company Stationneke ('t) is located at the address: M. Scheperslaan; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Stationneke ('t) were not found.
The main activity of Stationneke ('t) is National Security and International Affairs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Stationneke ('t) is not available. You also can look at reviews of Stationneke ('t), open positions, location of Stationneke ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stationneke ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stationneke ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stationneke ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stationneke ('t), employees, financial statistics.