Pierrot

Contactgegevens Pierrot: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Pierrot: address, phone, fax, email, website, opening hours

Pierrot

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Jobstraat 163A; 3550; Heusden-Zolder (Zolder), België

Telefoon (phone): 011 87 32 00 (+32-011 87 32 00) 011 87 32 00 (+32-011 87 32 00)

Fax (fax): +32 (53) 816-31-50 +32 (53) 816-31-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Pierrot: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Pierrot"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Pierrot"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Pierrot, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Pierrot. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Pierrot, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Pierrot. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Pierrot
Products information Pierrot

BTW identificatienummer (tax): BE07116912841
Ondernemingsnummer: 1992614746
Hoofdstad (capital): 168,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 726,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Pierrot zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Pierrot
(Get full report from official database of BE for Pierrot)

Aanvulling soorten activiteiten voor Pierrot
Addition kinds of activities for Pierrot

0811. Houtwegen | Timber tracts
252100. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
367101. Kathodestraalbuizen, inclusief herbouwd | Cathode ray tubes, including rebuilt
34439914. Smokestacks, boiler plaat | Smokestacks, boiler plate
51370000. Dames- en kinderkleding | Women's and children's clothing
76239904. Ijsmakerij reparatie service | Ice making machinery repair service
80210101. Tandchirurg | Dental surgeon
96510400. Reglement, diverse commerciële sectoren, niveau van overheid | Regulation, miscellaneous commercial sectors, level of government

Werken bij Pierrot: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Pierrot: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Pierrot. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Pierrot. Looking for open vacancies in other companies

  • heftruckbestuurder nacht/ploeg - Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U laadt de vrachtwagens met pakken wand- en dakplaten. Gezien de platen op maat gemaakt worden gaat dit veelal om complexe pakken. U voert deze functie uit hoofdzakelijk met een heftruck en in sommige gevallen met een rolbrug. Voor uitgaande goederen beschikt u over een pickbon met paknummers en paklocaties en confirmeert u de vertrekkende barcodes met een handscanner. Bij afwijkingen of problemen zoals stockbreuken, plaats- en volumeproblemen contacteert u de logistieke verantwoordelijke. • de juiste producten, in de juiste hoeveelheid, geladen volgens de voorschriften, zodat de goederen in goed staat blijven.

  • OPERATOR 3 PLOEGEN - HEEL STERK LOON (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een heel sterk bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een aantal operatoren die kunnen en willen werken in 3 ploegen. Je staat in voor het instellen en bedienen van de machines van de productielijn en ook voor het opvolgen van het productieproces, alsook het wegzetten en aanbrengen van de materialen met de heftruck van de producten. Dit laatste kan perfect aangeleerd worden.

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Ploegbaas wegenwerken (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groot bedrijf in infstructuurwerken zoeken wij een enthousiaste ploegbaas wegenwerken. Het bedrijf is gespecialiseerd in wegenwerken, afbraakwerken, rioleringswerken en grondwerken . Als ploegbaas wegenwerken voer je bestratingswerkzaamheden uit . Je brengt funderingslagen aan en plaatst kantstenen, tegels en vormstenen . Verder voeg en verdicht je de verharding . Naast het uitvoeren van de werkzaamheden geef je ook leiding aan je team . Je stuurt de arbeiders en verdeelt de taken . De controle van het materiaal en de kwaliteit behoren ook tot jouw takenpakket .

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

  • HUISHOUDHULP (M/V) MELLE (deeltijds - zelf te kiezen) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • STUDENT: MEDEWERKER BEENHOUWERIJ IN HET WEEKEND (BOEKHOUTE)

    Regio: BOEKHOUTE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die wekelijks of tweewekelijks kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • Deeltijdse STUDENT medewerker Product Support (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CONFINITY (OUTSPOT)

    Type: Studentenjob

    VERANTWOORDELIJKHEDEN Je bent verantwoordelijk voor het testen van onze nieuwe producten en die opgedane technische kennis door te geven aan onze interne medewerkers van de helpdesk. Dit kan gaan van elektrische steps, tot strijkmachines, grasrobots tot partytenten etc. Je kan hierbij objectief en kritisch een korte handleiding uitschrijven. Je ondersteunt daar waar nodig bij bv. stocktellingen, organisatie van kijkdagen, het uitschrijven van technische specificaties.

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van Pierrot in sociale netwerken
Look for responds of Pierrot in social networks

Lees alle opmerkingen voor Pierrot. Laat een reactie achter voor Pierrot. Pierrot bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Pierrot. Leave a respond for Pierrot. Pierrot on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Pierrot op de google maps. Adres en contacten Pierrot
Location of Pierrot on the google maps. Address and contacts of Pierrot

Andere gerelateerde bedrijven als come Pierrot Pierrot: Le Coin Gourmand | DE HALLEN KORTRIJK | Sam's Wear | BLOKKER | Andesco (Technisch Bureau) NV

Other related companies as Pierrot: Le Coin Gourmand | DE HALLEN KORTRIJK | Sam's Wear | BLOKKER | Andesco (Technisch Bureau) NV

Pierrot is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Pierrot, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07116912841. Het bedrijf Pierrot bevindt zich op het adres: Sint-Jobstraat 163A; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 168,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 726,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Pierrot zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Pierrot is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Pierrot is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Pierrot, openstaande posities, locatie van Pierrot op de kaart.

Pierrot is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Pierrot, company assigned to the tax number BE07116912841. The company Pierrot is located at the address: Sint-Jobstraat 163A; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 168,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 726,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Pierrot were not found.
The main activity of Pierrot is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Pierrot is not available. You also can look at reviews of Pierrot, open positions, location of Pierrot on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Pierrot, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Pierrot, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Pierrot, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Pierrot, employees, financial statistics.