Modern

Contactgegevens Modern: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Modern: address, phone, fax, email, website, opening hours

Modern

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pannestraat 167; 3620; Lanaken, België

Telefoon (phone): 089 72 13 69 (+32-089 72 13 69) 089 72 13 69 (+32-089 72 13 69)

Fax (fax): +32 (53) 601-95-34 +32 (53) 601-95-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Modern: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Modern"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Modern"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Modern, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Modern. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Modern, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Modern. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Modern
Products information Modern

BTW identificatienummer (tax): BE02273864746
Ondernemingsnummer: 7071319580
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 413,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Modern zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Modern
(Get full report from official database of BE for Modern)

Aanvulling soorten activiteiten voor Modern
Addition kinds of activities for Modern

027199. Varkenshoudende dieren en konijnen, n.v. | Fur-bearing animals and rabbits, nec
07210303. Gewasverwante entomologische diensten (insectenbestrijding) | Crop related entomological services (insect control)
13219910. Propaan (natuurlijke) productie | Propane (natural) production
22210408. Polypropyleen breedgeweven stoffen | Polypropylene broadwoven fabrics
28690500. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
32649904. Knoppen, porselein | Knobs, porcelain
32910301. Aluminiumschuurmiddel | Aluminous abrasive
52119900. Timmerhout en andere bouwmaterialen, nec | Lumber and other building materials, nec
82110100. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools

Werken bij Modern: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Modern: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Modern. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Modern. Looking for open vacancies in other companies

  • Bordenbouwers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Heb je ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zoeken een gemotiveerde medewerker. Op basis van elektrische schema’s en technische tekeningen stel je een toestellenkader, hoogspanningscabine of stuurtafel samen. Je monteert de elektrische en pneumatische onderdelen en je brengt de bekabeling aan. Je test de door jezelf of door collega’s gebouwde installaties. Je volgt fabricatie-projecten op. Je bent in staat om bepaalde projecten van A tot Z uit te voeren. Je geeft de nodige feedback aan de projectleider, kaart problemen aan en stelt mogelijke verbeteringen voor. Je werkt in een technische omgeving waar specifieke veiligheidsregels belangrijk zijn. Is dit iets voor jou? Heb je bovendien ervaring met het opbouwen, bekabelen en testen van elektrische kasten en heb je zin om je talenten verder te ontplooien? Dan word je tewerkgesteld in een team waar je kan rekenen op de ondersteuning van ervaren mensen.

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • Verkoopsmedewerker Schoenenwinkel (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een schoenenwinkel te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse medewerker. Ben je klantgericht en help je graag mensen verder in het uitkiezen van het perfecte paar schoenen? Dan ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Je staat in voor het uitpakken van de schoenen, kassa werk en het verder helpen van de klanten.

  • Magazijniers gezocht! Geen ervaring vereist! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Oudenaarde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 0492/158943 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio ZULTE – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Centric - Teamleader IT Development (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze klant is op zoek naar een Teamleader IT Development binnen ons IT Development departement (125 interne en externe medewerkers).     Missie Als Teamleader IT Development bent u verantwoordelijk voor een team van 20 à 35 personen (zowel interne als externe medewerkers). Dit team bestaat uit verschillende Scrum teams. U zal samen met de IT Development Manager en de business verantwoordelijk zijn voor de transformatie en verder ontwikkelen van de Waterfall organisatie naar een Agile (Safe) omgeving. Daarnaast zorgt u voor de implementatie en de coaching van medewerkers op kwaliteit en voor de sourcing van nieuwe medewerkers. Heeft Agile geen geheimen voor u en hebt u ervaring in Agile(Safe) transformatie? Heeft u een zeer goede kennis van Doma, Engage One, Salesforce, Solife, Oracle en Java? Bent u communicatief, een echte problem-solver en een top people manager? Dan bent u de nieuwe IT Teamleader IT Development die we zoeken! Onze klant is vandaag een groep met twee verschillende merken. U kan zowel  op onze site bij (locatie Brussel-Zuid) als bij  (locatie Diegem) tewerkgesteld worden.      U zal  Rapporteren aan de IT Development Manager. leiding geven aan verschillende Scrum teams (20 à 35 medewerkers):  coaching, objective setting en evaluaties sourcing en rekrutering van nieuwe medewerkers organisatie en structuur van het team een belangrijke rol spelen in de Agile transitie van de teams met de business, door o.a. proactieve deelname aan het CAT Team (de change naar een Agile Organisatie), verdeling van de workload van de projecten binnen het eigen team. voor uw team de kwaliteit van medewerkers meten en zorgen voor de nodige opleiding en waar mogelijk certificering van medewerkers. uw team vertegenwoordigen tijdens interne meetings met andere teams, departementen en u communiceert overeengekomen acties naar uw teamleden. de systemen, de procedures, de processen en de organisatie optimaliseren.  de visie en strategie naar concrete punten vertalen voor uw teamleden. contacten onderhouden met externe leveranciers en outsourcers: offertes opvragen en analyseren, contractonderhandeling in samenwerking met Procurement. de methodieken en tools die (moeten) worden gebruikt binnen het team bewaken, introduceren, implementeren en marktevoluties opvolgen.   Criteria  Een echte problem-solver. communicatief ingesteld en u voelt zich comfortabel in het hebben van zowel interne als externe contacten. zelfstandig en autonoom. een uitstekende people manager. assertief en u hebt een stevige dosis overtuigingskracht. eager om uw team de motiveren om standaard methodieken te challengen

  • Tuinarbeider (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DE TUINIEKER

    Type: Werfreserve

    Je zal meehelpen bij het onderhouden en aanleggen van tuinen.

  • Heftruckchauffeur dag- en nachtwerk (werfreserve) (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: ASAP.be

    Type: Werfreserve

    Afhankelijk van de afdeling staat u in voor het laden en lossen van vrachtwagens en / of voor orderpicking.

  • FLEXIJOB ZAALMEDEWERKER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor ontvangst en bediening van de klanten zoeken wij een hands-on collega om het team van de zaal te versterken. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

  • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

Zoek naar antwoorden van Modern in sociale netwerken
Look for responds of Modern in social networks

Lees alle opmerkingen voor Modern. Laat een reactie achter voor Modern. Modern bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Modern. Leave a respond for Modern. Modern on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Modern op de google maps. Adres en contacten Modern
Location of Modern on the google maps. Address and contacts of Modern

Andere gerelateerde bedrijven als come Modern Modern: COIFFURE GERDA | BANCONTACT-MISTER CASH | GEERT NIJS | B.A.I. | R?SIDENCE GAUCET

Other related companies as Modern: COIFFURE GERDA | BANCONTACT-MISTER CASH | GEERT NIJS | B.A.I. | R?SIDENCE GAUCET

Modern is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Modern, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02273864746. Het bedrijf Modern bevindt zich op het adres: Pannestraat 167; 3620; Lanaken. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 413,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Modern zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Modern is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Modern is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Modern, openstaande posities, locatie van Modern op de kaart.

Modern is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Modern, company assigned to the tax number BE02273864746. The company Modern is located at the address: Pannestraat 167; 3620; Lanaken. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 413,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Modern were not found.
The main activity of Modern is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Modern is not available. You also can look at reviews of Modern, open positions, location of Modern on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Modern, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Modern, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Modern, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Modern, employees, financial statistics.