L茅on (Chez)

Contactgegevens L茅on (Chez): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data L茅on (Chez): address, phone, fax, email, website, opening hours

L茅on (Chez)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): All茅e des Ormes; 5001; Namur (Belgrade), België

Telefoon (phone): 081 73 67 90 (+32-081 73 67 90) 081 73 67 90 (+32-081 73 67 90)

Fax (fax): +32 (10) 977-99-72 +32 (10) 977-99-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) L茅on (Chez): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "L茅on (Chez)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "L茅on (Chez)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van L茅on (Chez), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen L茅on (Chez). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of L茅on (Chez), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees L茅on (Chez). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti L茅on (Chez)
Products information L茅on (Chez)

BTW identificatienummer (tax): BE03066528320
Ondernemingsnummer: 1770965576
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 374,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in L茅on (Chez) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor L茅on (Chez)
(Get full report from official database of BE for L茅on (Chez))

Aanvulling soorten activiteiten voor L茅on (Chez)
Addition kinds of activities for L茅on (Chez)

16220000. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
22699904. Linnen stoffen: verven, afwerken en afdrukken | Linen fabrics: dyeing, finishing, and printing
28210211. Polystyreenharsen | Polystyrene resins
36410104. Filamenten, voor elektrische lampen | Filaments, for electric lamps
50849912. Veiligheids uitrusting | Safety equipment
54990204. Thee | Tea
63319904. Inbraak- en diefstalverzekering | Burglary and theft insurance

Werken bij L茅on (Chez): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in L茅on (Chez): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor L茅on (Chez). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for L茅on (Chez). Looking for open vacancies in other companies

  • (Hulp)bakker weekend OF voltijds (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant in Dendermonde zoeken we een bakker / bakkershulp die voltijds wil werken OF op zoek is naar weekendwerk (nacht van vrijdag op zaterdag en nacht van zaterdag op zondag). Je staat in voor de bereidingen van brood, patisserie en koffiekoeken.

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Machine operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

  • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen, Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

  • Zelfstandig Thuisverpleegkundige (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING MAERTENS CATHERINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om ons team van vier te versterken. Als thuisverpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van patiënten aan huis. Je staat enkel in voor het uitvoeren van verpleegkundige taken, geen administratief werk. Je werkterrein is de regio Knokke-Heist. We beogen een professionele en persoonlijke begeleiding van elke patiënt, op basis van discretie, vertrouwen en respect.

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van L茅on (Chez) in sociale netwerken
Look for responds of L茅on (Chez) in social networks

Lees alle opmerkingen voor L茅on (Chez). Laat een reactie achter voor L茅on (Chez). L茅on (Chez) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for L茅on (Chez). Leave a respond for L茅on (Chez). L茅on (Chez) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie L茅on (Chez) op de google maps. Adres en contacten L茅on (Chez)
Location of L茅on (Chez) on the google maps. Address and contacts of L茅on (Chez)

Andere gerelateerde bedrijven als come L茅on (Chez) L茅on (Chez): Collard G | HOME FRANCK | Leroy M | FRITUUR FREDDY | Durnez Heftrucks

Other related companies as L茅on (Chez): Collard G | HOME FRANCK | Leroy M | FRITUUR FREDDY | Durnez Heftrucks

L茅on (Chez) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is L茅on (Chez), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03066528320. Het bedrijf L茅on (Chez) bevindt zich op het adres: All茅e des Ormes; 5001; Namur (Belgrade). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 374,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in L茅on (Chez) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van L茅on (Chez) is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van L茅on (Chez) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van L茅on (Chez), openstaande posities, locatie van L茅on (Chez) op de kaart.

L茅on (Chez) is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is L茅on (Chez), company assigned to the tax number BE03066528320. The company L茅on (Chez) is located at the address: All茅e des Ormes; 5001; Namur (Belgrade). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 374,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in L茅on (Chez) were not found.
The main activity of L茅on (Chez) is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of L茅on (Chez) is not available. You also can look at reviews of L茅on (Chez), open positions, location of L茅on (Chez) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over L茅on (Chez), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf L茅on (Chez), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about L茅on (Chez), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company L茅on (Chez), employees, financial statistics.