Fritt'Idea

Contactgegevens Fritt'Idea: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fritt'Idea: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fritt'Idea

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place Emile Vandervelde 1A; 7321; Bernissart (Blaton), België

Telefoon (phone): 069 56 20 27 (+32-069 56 20 27) 069 56 20 27 (+32-069 56 20 27)

Fax (fax): +32 (50) 829-43-82 +32 (50) 829-43-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fritt'Idea: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fritt'Idea"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fritt'Idea"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fritt'Idea, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fritt'Idea. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fritt'Idea, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fritt'Idea. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fritt'Idea
Products information Fritt'Idea

BTW identificatienummer (tax): BE08306457519
Ondernemingsnummer: 9144439697
Hoofdstad (capital): 393,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Fritt'Idea zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fritt'Idea
(Get full report from official database of BE for Fritt'Idea)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fritt'Idea
Addition kinds of activities for Fritt'Idea

206603. Chocola | Chocolate
237102. Bont voeringen, afsnijdingen en nekpunten | Fur linings, trimmings, and neckpieces
355599. Machines voor drukkerijen, nec | Printing trades machinery, nec
01799912. Papaya Grove | Papaya grove
20150803. Turkije, verwerkt: gekookt | Turkey, processed: cooked
20330409. Groentetaartmixen en vullingen: in blikjes, potten, enz. | Vegetable pie mixes and fillings: in cans, jars, etc.
35539903. Machines van kabinetmakers | Cabinet makers' machinery
51220302. antiseptica | Antiseptics
51989903. Verf of vernis dunner | Paint or varnish thinner

Werken bij Fritt'Idea: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fritt'Idea: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fritt'Idea. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fritt'Idea. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vervanging brugpensioen

    Robert Half is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder (mét flexibiliteit) (M/V). Dit voor een groeiende familiale KMO regio Ieper. Als hulpboekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: Verkoopfacturatie Inboeken van aankoopfacturen Inboeken van financiële verrichtingen In beperkte mate debiteurenbeheer Ondersteunen van de collega boekhouder waar nodig Ad hoc administratieve taken Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

  • Onderhoudstechnieker (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent medeverantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud van het machinepark in de productie. Bij problemen aan de machines, stel je zelf een diagnose en zoek je creatief naar oplossingen. Je voert reparaties uit, zowel mechanisch, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Enthousiaste vrachtwagenchauffeur C - Ginstberg - Oosterzele (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EVIDEL

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur bij Ginstbronnen sta je dagelijks in voor het correct leveren van de bestellingen van onze Ginstberg waters en frisdranken bij onze klanten, drankenhandelaars en zorgcentra. Hierbij is ook het correct invullen van de leverbon van belang. De bestellingen worden door jezelf klaargemaakt, gestapeld vanuit het magazijn en geladen op de vrachtwagen met behulp van een heftruck. Je helpt onze klanten om de goederen netjes in hun magazijn te plaatsen. Daarnaast werken we samen in team. Andere taken zoals het stapelen en sorteren van leeggoed, ordenen van de goederen,reinigen van het rollend materiaal worden ook door de chauffeur uitgevoerd. Fysieke arbeid schrikt je niet af. Ons bedrijf valt onder paritair comité 118 van de voedingsnijverheid. Je start elke dag om 6 uur vanuit Oosterzele.

  • Bekister (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Vaste Job

    - Klaarleggen van vloerplaten (wapening, ...) - Gieten van vloerplaten - Bekisten van wanden met systeembekisting - Plaatsen van wapening

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Vastgoedmakelaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FUNDAMENT R&S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wordt mede verantwoordelijk voor het inkopen, verkopen en verhuren van bestaand vastgoed binnen jouw regio. Via gerichte prospectie win je het vertrouwen van klanten waardoor je succesvol de opdrachten/mandaten kan bekomen. Door de glasheldere contractvoorwaarden, jouw overtuigingskracht en het voeren van correcte publiciteit, realiseer je mooie deals. Je behandelt jouw dossiers vanaf het eerste contact met de potentiële klant tot aan de notariële akte. Je rapporteert aan de zaakvoerder.

  • TABAKOLOOG m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: PERSPECTIEF

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep. - Je werkt mee aan het realiseren van de leef- en zorgpaden van cliënten met oog op het verhogen van levenskwaliteit in samenwerking met een multidisciplinair team. - Je bent interesse om eventueel voordrachten te verzorgen. - Je hebt zin voor initiatief. Zo organiseer je mee infodagen, workshops, enz - Constructief samenwerken met de collega’s psychologen, therapeuten en/of andere medewerkers van de groepspraktijk. - Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg. - Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Fritt'Idea in sociale netwerken
Look for responds of Fritt'Idea in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fritt'Idea. Laat een reactie achter voor Fritt'Idea. Fritt'Idea bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fritt'Idea. Leave a respond for Fritt'Idea. Fritt'Idea on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fritt'Idea op de google maps. Adres en contacten Fritt'Idea
Location of Fritt'Idea on the google maps. Address and contacts of Fritt'Idea

Andere gerelateerde bedrijven als come Fritt'Idea Fritt'Idea: CRESCENDO | JAUNIAUX ETS | FLAMEZ D | SNOEZEPOES | Chris & Karina

Other related companies as Fritt'Idea: CRESCENDO | JAUNIAUX ETS | FLAMEZ D | SNOEZEPOES | Chris & Karina

Fritt'Idea is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fritt'Idea, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08306457519. Het bedrijf Fritt'Idea bevindt zich op het adres: Place Emile Vandervelde 1A; 7321; Bernissart (Blaton). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 393,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Fritt'Idea zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Fritt'Idea is Olie- en gaswinning, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fritt'Idea is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fritt'Idea, openstaande posities, locatie van Fritt'Idea op de kaart.

Fritt'Idea is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fritt'Idea, company assigned to the tax number BE08306457519. The company Fritt'Idea is located at the address: Place Emile Vandervelde 1A; 7321; Bernissart (Blaton). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 393,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Fritt'Idea were not found.
The main activity of Fritt'Idea is Oil and Gas Extraction, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Fritt'Idea is not available. You also can look at reviews of Fritt'Idea, open positions, location of Fritt'Idea on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fritt'Idea, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fritt'Idea, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fritt'Idea, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fritt'Idea, employees, financial statistics.