YVES MACQUET

Contactgegevens YVES MACQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data YVES MACQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

YVES MACQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L´ABBAYE 21; 7800; ATH, België

Telefoon (phone): 68841733 (+32-68841733) 68841733 (+32-68841733)

Fax (fax): +32 (19) 308-21-72 +32 (19) 308-21-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) YVES MACQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "YVES MACQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "YVES MACQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van YVES MACQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen YVES MACQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of YVES MACQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees YVES MACQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti YVES MACQUET
Products information YVES MACQUET

BTW identificatienummer (tax): BE09074951171
Ondernemingsnummer: 5340423583
Hoofdstad (capital): 468,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Spiritueux, Vins.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor YVES MACQUET
(Get full report from official database of BE for YVES MACQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor YVES MACQUET
Addition kinds of activities for YVES MACQUET

28330214. Quinine en derivaten | Quinine and derivatives
33419900. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
36990110. Gepulseerde elektronen geweren | Pulsed electron guns
76990602. Marine engine reparatie | Marine engine repair
79299903. Disc jockey service | Disc jockey service
91310402. Uitvoerende en wetgevende kantoren gecombineerd, staatsbestuur | Executive and legislative offices combined, state government

Werken bij YVES MACQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in YVES MACQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor YVES MACQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for YVES MACQUET. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

 • Verkoper Non Food (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een dieren- en tuinwinkel regio Mol zijn we op zoek naar een winkelmedewerker. Het gaat om een voltijdse betrekking met een optie vast. Als winkelmedewerker ben je actief betrokken bij de dagelijkse werkzaamheden in de winkel. Je bezorgt al de bezoekers een oprecht welkomgevoel en adviseert hen professioneel. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je verwerkt leveringen en bestellingen je maakt bestellingen voor verschillende leveranciers op je vult de rekken aan en maakt de winkelruimte schoon je zorgt voor een nette presentatie van de producten je helpt de klant doelgericht verder

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Lede (LEDE)

  Regio: LEDE

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

 • Auto mecanicien (LOTENHULLE)

  Regio: LOTENHULLE

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij afgestudeerd in de richting autotechnieken of heb je ervaring als mecanicien van auto's? We zoeken een mecanicien voor een garage in de regio van Nevele / Aalter Taken als mecanicien sta je in voor de onderhoudswerken en kleine en grote herstellingen. * als mecanicien voer je de werken professioneel, efficiënt en op een kwalitatieve manier uit

 • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: Armonea

  Type: Studentenjob

  Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

 • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

 • CREO Designer (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: MIDES

  Type: Vaste Job

  Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

 • kelner (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: La Vista

  Type: Vaste Job

  Restaurant La Vista is op zoek naar een ervaren kelner.

 • Mechanical Engineer (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KH Engineering België NV

  Type: Vaste Job

  Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties en data sheets voor zowel static- als rotating equipment. * Meest voorkomende soorten equipment: tanks, vaten, heat-exchangers, pompen, compressoren.  * Basiskennis voor bijbehorende elektromotoren, laadarmen, slangen(torens), mixers, pig-stations, etc. en kennis van de verschillende materialen, isolatie, coating, … komt hierbij goed van pas.  * Op de hoogte van ATEX- en PED-richtlijnen. Als mechanical engineer werk je zelfstandig of wordt je aangestuurd door een senior engineer en/of projectleider. Je onderhoudt in sommige gevallen rechtstreeks contact met de opdrachtgever en/of leverancier. Een schriftelijke verslaglegging en rapportage behoren tot de taken.

 • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: BUBBLES AT HOME

  Type: Leercontract

  gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van YVES MACQUET in sociale netwerken
Look for responds of YVES MACQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor YVES MACQUET. Laat een reactie achter voor YVES MACQUET. YVES MACQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for YVES MACQUET. Leave a respond for YVES MACQUET. YVES MACQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie YVES MACQUET op de google maps. Adres en contacten YVES MACQUET
Location of YVES MACQUET on the google maps. Address and contacts of YVES MACQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come YVES MACQUET YVES MACQUET: GARAGE MICHAUX | HIMPE-DESMET BVBA | BUILDING SYSTEMS CONTRACTING | Zaman J | NOUVELLE PHOTOGRAVURE DU MIDI

Other related companies as YVES MACQUET: GARAGE MICHAUX | HIMPE-DESMET BVBA | BUILDING SYSTEMS CONTRACTING | Zaman J | NOUVELLE PHOTOGRAVURE DU MIDI

YVES MACQUET is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is YVES MACQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09074951171. Het bedrijf YVES MACQUET bevindt zich op het adres: RUE DE L´ABBAYE 21; 7800; ATH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 468,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Spiritueux, Vins..
De hoofdactiviteit van YVES MACQUET is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van YVES MACQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van YVES MACQUET, openstaande posities, locatie van YVES MACQUET op de kaart.

YVES MACQUET is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is YVES MACQUET, company assigned to the tax number BE09074951171. The company YVES MACQUET is located at the address: RUE DE L´ABBAYE 21; 7800; ATH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 468,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Boissons. List of products are Produits: Spiritueux, Vins..
The main activity of YVES MACQUET is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of YVES MACQUET is not available. You also can look at reviews of YVES MACQUET, open positions, location of YVES MACQUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over YVES MACQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf YVES MACQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about YVES MACQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company YVES MACQUET, employees, financial statistics.