Friterie de la Place de Banbois

Contactgegevens Friterie de la Place de Banbois: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Friterie de la Place de Banbois: address, phone, fax, email, website, opening hours

Friterie de la Place de Banbois

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Bambois; 5070; Fosses-la-Ville, België

Telefoon (phone): 071 71 41 31 (+32-071 71 41 31) 071 71 41 31 (+32-071 71 41 31)

Fax (fax): +32 (3) 947-35-52 +32 (3) 947-35-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Friterie de la Place de Banbois: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Friterie de la Place de Banbois"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Friterie de la Place de Banbois"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Friterie de la Place de Banbois, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Friterie de la Place de Banbois. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Friterie de la Place de Banbois, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Friterie de la Place de Banbois. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Friterie de la Place de Banbois
Products information Friterie de la Place de Banbois

BTW identificatienummer (tax): BE09988189697
Ondernemingsnummer: 3007202148
Hoofdstad (capital): 920,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Friterie de la Place de Banbois zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Friterie de la Place de Banbois
(Get full report from official database of BE for Friterie de la Place de Banbois)

Aanvulling soorten activiteiten voor Friterie de la Place de Banbois
Addition kinds of activities for Friterie de la Place de Banbois

651200. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
01739902. Kastanjeboerderij | Chestnut grove
17610000. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
20239907. Ijsmengsel, onbeschadigd: vloeibaar of droog | Ice cream mix, unfrozen: liquid or dry
20489910. Bevroren huisdieren (behalve hond en kat) | Frozen pet food (except dog and cat)
28650113. hydrochinonen | Hydroquinones
34529901. Bouten, metaal | Bolts, metal
35450212. Kraan, gereedschapsmiddel | Taps, machine tool
38510110. Tempels en fronten, oftalmisch | Temples and fronts, ophthalmic
73539900. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec

Werken bij Friterie de la Place de Banbois: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Friterie de la Place de Banbois: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Friterie de la Place de Banbois. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Friterie de la Place de Banbois. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Ranst/Lier zijn we op zoek naar ervaren chauffeurs C en CE. Je staat in voor het laden en lossen van de bouwmaterialen. Je zorgt ervoor dat de materialen veilig en correct geleverd worden bij de klant.

  • ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) 7317316 / 19 C (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Manpower Industry is expert in het rekruteren van arbeidersprofielen. We gaan telkens om zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en sollicitant. Manpower Brugge is momenteel op zoek naar een ORDERPICKER/MAGAZIJNIER (M/V) regio Oostkamp Je staat in voor het picken van de goederen volgens instructies. Je kan vlot overweg met een elektrische transpallet met plateau Je stelt de paketten samen met behulp van de handscanner. Je brengt de goederen naar de verzendzone.

  • Tig lasser (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die gespecialiseerd is in maatwerk inox-, aluminium- en staalconstructies en gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een TIG-lasser. Dit om in het atelier zelf te werken.

  • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

  • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

  • Young Starter (M/V) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673241-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je zopas een bachelor- of masterdiploma in elektriciteit, elektromechanica, automatisering en/of bouw behaald? Ben je op zoek naar een eerste professionele ervaring en wens je je technische kennis en vaardigheden te ontwikkelen bij de MIVB? Aarzel dan niet langer en neem deel aan ons programma voor Young Starters! Wat is het Young Starter programma? Dit programma is specifiek bestemd voor pas afgestudeerde bachelors en/of masters en biedt je de kans om je talenten te ontwikkelen, een eerste ervaring op te doen en kennis te maken met de MIVB. Het doel? Je de mogelijkheid bieden een definitieve functie te bekomen aan het einde van dit traject. Met het Young Starter Programma krijg je de kans om: • een individueel traject van 2 jaar te volgen bestaande uit 12 opleidingsdagen • 3 opdrachten van 8 maanden te vervullen in verschillende afdelingen van de onderneming. De opdrachten zullen gekozen worden in functie van je profiel en je vaardigheden, maar ook van de behoeften van de MIVB. • begeleid, opgevolgd en opgeleid te worden door een mentor en de dienst human resources.

  • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

  • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Bouwkundig Ontwerper (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent het verantwoordelijk voor het ontwerpen en uittekenen van waterzuiveringsinstallaties Je werkt nauw samen met de project ingenieurs  Je maakt prijsaanvragen op d.m.v. onderbouwde technische beschrijvingen Het voorbereiden van de aanneming door het beantwoorden van vragen van aannemers en nakijken van plannen, de projectafspraken in acht nemend en door het bijwonen van vergaderingen met betrekking tot de betreffende projecten; Het opvolgen bij en na opstart van installaties en waar nodig verbeteren; Vastleggen van en rapporteren over de verschillende relevante gegevens binnen het eigen deelgebied; Je werkt actief mee aan verbetervoorstellen intern maar ook naar klanten toe Verstrekken van technische adviezen en geven van ondersteuning aan collega’s en andere afdelingen Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische profielen en ingenieurs. Onze klant is gespecialiseerd in waterzuiveringsinstallaties. Ter versterking van hun bedrijf zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar/ontwerper

  • Account manager Northern-Europe (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: OLEON

    Type: Vaste Job

    Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze oleochemische producten aan onze industriële klanten in de Benelux, UK & Scandinavië. Je gevarieerd takenpakket ziet er als volgt uit: Je beheert een diverse en brede klantenportefeuille, die bestaat zowel uit strategische key-accounts, als uit gespecialiseerde bedrijven waar een sterke technische expertise een must is. Je doet onze business groeien door actieve prospectie enerzijds en door uitbreiding van ons aandeel bij bestaande klanten anderzijds. Je hebt een uitstekende markt –en applicatiekennis, die jou een echte business partner maakt bij onze klanten en prospecten. Je bereidt je klantencontacten voor, je verzilvert de deal en je zorgt voor een goede opvolging. Op deze manier behaal je jouw targets. Je werkt nauw samen met de Oleon collega’s en je rapporteert aan de Oleon manager van het desbetreffende filiaal.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

Zoek naar antwoorden van Friterie de la Place de Banbois in sociale netwerken
Look for responds of Friterie de la Place de Banbois in social networks

Lees alle opmerkingen voor Friterie de la Place de Banbois. Laat een reactie achter voor Friterie de la Place de Banbois. Friterie de la Place de Banbois bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Friterie de la Place de Banbois. Leave a respond for Friterie de la Place de Banbois. Friterie de la Place de Banbois on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Friterie de la Place de Banbois op de google maps. Adres en contacten Friterie de la Place de Banbois
Location of Friterie de la Place de Banbois on the google maps. Address and contacts of Friterie de la Place de Banbois

Andere gerelateerde bedrijven als come Friterie de la Place de Banbois Friterie de la Place de Banbois: SERPACO | ALFRAMA | VAN MARCKE | BOULANGERIE ARTISAN B. | Fellemans Marc

Other related companies as Friterie de la Place de Banbois: SERPACO | ALFRAMA | VAN MARCKE | BOULANGERIE ARTISAN B. | Fellemans Marc

Friterie de la Place de Banbois is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Friterie de la Place de Banbois, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09988189697. Het bedrijf Friterie de la Place de Banbois bevindt zich op het adres: Route de Bambois; 5070; Fosses-la-Ville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 920,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 527,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Friterie de la Place de Banbois zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Friterie de la Place de Banbois is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Friterie de la Place de Banbois is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Friterie de la Place de Banbois, openstaande posities, locatie van Friterie de la Place de Banbois op de kaart.

Friterie de la Place de Banbois is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Friterie de la Place de Banbois, company assigned to the tax number BE09988189697. The company Friterie de la Place de Banbois is located at the address: Route de Bambois; 5070; Fosses-la-Ville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 920,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 527,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Friterie de la Place de Banbois were not found.
The main activity of Friterie de la Place de Banbois is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Friterie de la Place de Banbois is not available. You also can look at reviews of Friterie de la Place de Banbois, open positions, location of Friterie de la Place de Banbois on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Friterie de la Place de Banbois, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Friterie de la Place de Banbois, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Friterie de la Place de Banbois, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Friterie de la Place de Banbois, employees, financial statistics.