WIJNHUIS DILAMO

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • WIJNHUIS DILAMO
Private companiesReal Estate • WIJNHUIS DILAMO

Contactgegevens WIJNHUIS DILAMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WIJNHUIS DILAMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

WIJNHUIS DILAMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-HUBERTUSLAAN 18; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 36588750 (+32-36588750) 36588750 (+32-36588750)

Fax (fax): +32 (67) 183-26-56 +32 (67) 183-26-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WIJNHUIS DILAMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WIJNHUIS DILAMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WIJNHUIS DILAMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WIJNHUIS DILAMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WIJNHUIS DILAMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WIJNHUIS DILAMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WIJNHUIS DILAMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WIJNHUIS DILAMO
Products information WIJNHUIS DILAMO

BTW identificatienummer (tax): BE03987457275
Ondernemingsnummer: 3870727539
Hoofdstad (capital): 766,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 810,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Spiritueux, Vins.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WIJNHUIS DILAMO
(Get full report from official database of BE for WIJNHUIS DILAMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor WIJNHUIS DILAMO
Addition kinds of activities for WIJNHUIS DILAMO

449300. jachthavens | Marinas
34790215. Schilderen van metaalproducten | Painting of metal products
35410205. Facing machines | Facing machines
36340505. Haarkrullen, elektrisch | Hair curlers, electric
37280301. Aircraft arrestatie apparaat systeem | Aircraft arresting device system
38430209. Impressiemateriaal, tandheelkunde | Impression material, dental
51540000. Vee | Livestock
76990502. Motor reparatie en vervanging, niet-automotive | Engine repair and replacement, non-automotive
86110000. Bedrijfsverenigingen | Business associations

Werken bij WIJNHUIS DILAMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WIJNHUIS DILAMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WIJNHUIS DILAMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WIJNHUIS DILAMO. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Psychogeriatrie 2B (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5618 Locatie: ZNA Sint-Elisabeth in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 2B Psychogeriatrie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (zwangerschap) miv 1/11/2018 met optie tot vast contract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Dit mag je van ons verwachten: Prettig werkklimaat met erkenning en ondersteuning voor jouw ambities, inbreng en creativiteit. Evenwichtig loonpakket met talloze extra’s (o.a. maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, terugbetaling woon-werkverkeer, enz.) en toeslagen voor prestaties voor weekend- of nachtwerk. Maar dat is lang niet alles! Ontdek hier alle voordelen van een job bij ZNA, want wij leggen je als medewerker graag in de watten. Voel jij je aangesproken?

  • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Lummen en omgeving

  • Poetshulp regio Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gentbrugge Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • Kamermeisje / Kamerjongen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MONTOVANI

    Type: Studentenjob

    De kamers en de algemene delen van het hotel proper maken.

  • Boekhouder - schoolverlater (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMD ACCOUNTING & TAX

    Type: Vaste Job

    Als financieel beheerder staat u in voor: - het inboeken van de aan- en verkoopfacturen en het financieel; - het verwerken van de BTW-aangiftes; - het voorbereiden van jaarafsluitingen van vennootschappen; - het voorbereiden van fiscale aangiften (personenbelasting en vennootschapsbelasting).

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

Zoek naar antwoorden van WIJNHUIS DILAMO in sociale netwerken
Look for responds of WIJNHUIS DILAMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor WIJNHUIS DILAMO. Laat een reactie achter voor WIJNHUIS DILAMO. WIJNHUIS DILAMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WIJNHUIS DILAMO. Leave a respond for WIJNHUIS DILAMO. WIJNHUIS DILAMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WIJNHUIS DILAMO op de google maps. Adres en contacten WIJNHUIS DILAMO
Location of WIJNHUIS DILAMO on the google maps. Address and contacts of WIJNHUIS DILAMO

Andere gerelateerde bedrijven als come WIJNHUIS DILAMO WIJNHUIS DILAMO: Abrassart L | Bouhon-Tobias NV | S?NIORIE BAYARD | JEAN-PIERRE DHOORE | AN LINGIER

Other related companies as WIJNHUIS DILAMO: Abrassart L | Bouhon-Tobias NV | S?NIORIE BAYARD | JEAN-PIERRE DHOORE | AN LINGIER

WIJNHUIS DILAMO is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WIJNHUIS DILAMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03987457275. Het bedrijf WIJNHUIS DILAMO bevindt zich op het adres: SINT-HUBERTUSLAAN 18; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 766,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 810,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Spiritueux, Vins..
De hoofdactiviteit van WIJNHUIS DILAMO is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WIJNHUIS DILAMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WIJNHUIS DILAMO, openstaande posities, locatie van WIJNHUIS DILAMO op de kaart.

WIJNHUIS DILAMO is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is WIJNHUIS DILAMO, company assigned to the tax number BE03987457275. The company WIJNHUIS DILAMO is located at the address: SINT-HUBERTUSLAAN 18; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 766,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 810,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Boissons. List of products are Produits: Spiritueux, Vins..
The main activity of WIJNHUIS DILAMO is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of WIJNHUIS DILAMO is not available. You also can look at reviews of WIJNHUIS DILAMO, open positions, location of WIJNHUIS DILAMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WIJNHUIS DILAMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WIJNHUIS DILAMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WIJNHUIS DILAMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WIJNHUIS DILAMO, employees, financial statistics.