Cartoons

Contactgegevens Cartoons: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cartoons: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cartoons

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heidestatiestraat 55; 2920; Kalmthout, België

Telefoon (phone): 03 666 42 48 (+32-03 666 42 48) 03 666 42 48 (+32-03 666 42 48)

Fax (fax): +32 (13) 536-74-64 +32 (13) 536-74-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cartoons: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cartoons"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cartoons"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cartoons, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cartoons. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cartoons, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cartoons. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cartoons
Products information Cartoons

BTW identificatienummer (tax): BE05502471923
Ondernemingsnummer: 4168457031
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 624,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Cartoons zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried Potatoes Stands

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cartoons
(Get full report from official database of BE for Cartoons)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cartoons
Addition kinds of activities for Cartoons

22690302. Embossing: linnen breed geweven stoffen | Embossing: linen broadwoven fabrics
27419908. Jaarboeken: uitgeverij en drukwerk | Yearbooks: publishing and printing
39519905. Meter pennen | Meter pens
51690502. Lijm | Glue
59999919. Religieuze goederen | Religious goods
76991002. Piano tuning en reparatie | Piano tuning and repair

Werken bij Cartoons: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cartoons: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cartoons. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cartoons. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Care Agent (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het contactcenter bij een consumentenorganidatie zoeken wij dringend twee retention agents.

  • Storingstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Kempisch bedrijf in metaalbewerking en machinebouw zijn we op zoek naar een Storingstechnieker in 2 ploegen. Je voert mechanisch en elektrisch onderhoud uit aan de machines en lost storingen op (zowel elektrisch als mechanisch).

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Administratief Bediende Bouw (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U ondersteunt de coördinatie met administratieve taken. U tekent werfinstallaties, werfinrichtingsplans,... U waakt over de toepassing van de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO. U doet rechtstreeks opdrachten voor de technische bedrijfsleider. U zorgt mee voor de inzet van de machines van het machinepark. U zorgt voor de dispatching van het materieel en de machines. U werkt mee op de aankoopdienst. U doet prijsaanvragen bij externe leveranciers van machines. U maakt prijsopgave voor bouwwerven. U volgt onderhoud op van machines. U maakt mee voorbereidend werk voor torenkraan montage/demontage. U registreert keuringen en schrijft werkinstructies. U verzorgt de communicatie met netbeheerders en nutsvoorzieningen. U werkt mee aan projecten i.v.m. KVGM. U werkt mee aan technische projecten. U bezorgt werven de nodige documentatie/informatie. U zorgt voor vergunningen. U verrekent afval en schade. U geeft toolboxmeetings aan arbeiders.

  • Dringende huishoudhulpen te Berlare (UITBERGEN)

    Regio: UITBERGEN

    Bedrijf: ANNEKE'S HOME ASSIST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen in particuliere woningen. - Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis - Werken op dagen en uren die je zelf wil. - Zowel voltijds als deeltijds werken mogelijk.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

Zoek naar antwoorden van Cartoons in sociale netwerken
Look for responds of Cartoons in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cartoons. Laat een reactie achter voor Cartoons. Cartoons bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cartoons. Leave a respond for Cartoons. Cartoons on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cartoons op de google maps. Adres en contacten Cartoons
Location of Cartoons on the google maps. Address and contacts of Cartoons

Andere gerelateerde bedrijven als come Cartoons Cartoons: DEBROUX CHRISTIAN | PATRICK EVERAERTS | Smagghe Bernard | BIG MAT FERY | SCHEPERS

Other related companies as Cartoons: DEBROUX CHRISTIAN | PATRICK EVERAERTS | Smagghe Bernard | BIG MAT FERY | SCHEPERS

Cartoons is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cartoons, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05502471923. Het bedrijf Cartoons bevindt zich op het adres: Heidestatiestraat 55; 2920; Kalmthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 624,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fried Potatoes Stands. Producten gemaakt in Cartoons zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cartoons is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cartoons is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cartoons, openstaande posities, locatie van Cartoons op de kaart.

Cartoons is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cartoons, company assigned to the tax number BE05502471923. The company Cartoons is located at the address: Heidestatiestraat 55; 2920; Kalmthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 624,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fried Potatoes Stands. Products created in Cartoons were not found.
The main activity of Cartoons is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Cartoons is not available. You also can look at reviews of Cartoons, open positions, location of Cartoons on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cartoons, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cartoons, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cartoons, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cartoons, employees, financial statistics.