Ferme du Bois de Bordeau SCRL

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Ferme du Bois de Bordeau SCRL
Private companiesMotion Pictures • Ferme du Bois de Bordeau SCRL

Contactgegevens Ferme du Bois de Bordeau SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ferme du Bois de Bordeau SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ferme du Bois de Bordeau SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Tout Vent 27; 1495; Villers-la-Ville (Sart-Dames-Avelines), België

Telefoon (phone): 071 87 87 85; 0495 30 25 91 (+32-071 87 87 85; 0495 30 25 91) 071 87 87 85; 0495 30 25 91 (+32-071 87 87 85; 0495 30 25 91)

Fax (fax): 071 87 87 85 (+32-071 87 87 85) 071 87 87 85 (+32-071 87 87 85)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ferme du Bois de Bordeau SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ferme du Bois de Bordeau SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ferme du Bois de Bordeau SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ferme du Bois de Bordeau SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ferme du Bois de Bordeau SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ferme du Bois de Bordeau SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ferme du Bois de Bordeau SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ferme du Bois de Bordeau SCRL
Products information Ferme du Bois de Bordeau SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE08947784423
Ondernemingsnummer: 1145019531
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 229,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Potatoes - Whol.

Product categorie (product category): Fried potatoes stands specialities and snack products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ferme du Bois de Bordeau SCRL
(Get full report from official database of BE for Ferme du Bois de Bordeau SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ferme du Bois de Bordeau SCRL
Addition kinds of activities for Ferme du Bois de Bordeau SCRL

3567. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
20220000. Kaas; | Cheese; natural and processed
20999903. Broodkruimels, behalve in bakkerijen | Bread crumbs, except made in bakeries
51310115. Rayon stoffen | Rayon fabrics
56410000. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
92230402. Correctionele instellingen, staatsregering | Correctional institutions, state government

Werken bij Ferme du Bois de Bordeau SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ferme du Bois de Bordeau SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ferme du Bois de Bordeau SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ferme du Bois de Bordeau SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakkers (V/M) (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent medewerker aan onze gloednieuwe poederlaklijn vorm je een belangrijke schakel in het poederlakproces door o.a. volgende taken op jou te nemen: - Je staat in voor de logistieke verhandeling van basismaterialen en afgewerkte producten. - Voor het vervoer kan je gebruik maken van een heftruck of stapelaar. - Je staat in voor de bevoorrading (de te lakken onderdelen) van het ophangsystemen aan het begin van de laklijn. -Je staat in voor het controleren van de gelakte stukken die de laklijn verlaten. -Je staat in voor het stockeren van gelakte materialen: het in pakken binden, stockeren en laden van afgewerkte producten. -Tot slot draag je mee zorg voor een nette en aangename werkomgeving en ben je gemotiveerd om nauw samen te werken met collega’s zodat je voor elkaar in de bres kan springen waar nodig.

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudenten (m/v) - 10u/w (Colmar Aartselaar) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Bewakingsagent Winkels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FACT SECURITY

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een bewakingsagent voor in het centrum van Antwerpen en rond Antwerpen. Je staat in voor de controle van de winkel ter preventie van winkeldiefstal. Je voert controleacties uit aan de uitgang.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Mechanicien oldtimers (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: Soetewei

    Type: Vaste Job

    Je job bestaat in het herstellen en restaureren van voornamelijk de mechanische kant van oldtimer tractoren, auto's, vrachtwagens en meer. Wij zijn een klein bedrijf dat een wereldspeler is in de internationale handel van voornamelijk antieke tractoren. Ijzeren wielen, stoom, petroleum.. zijn voor ons dagelijkse kost maar we gaan zo jong als de jaren 80. Wij doen tevens ook auto's en vrachtwagens van voor de oorlog (liefst voor de eerste). Om een idee te krijgen van wat we doen: www.happyoldiron.com

  • Bouwarbeiders, metsers (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: HINION

    Type: Vaste Job

    Metselaars met kennis van ruwbouw, facadewerk,.. liefst met 1 jaar ervaring. Mogelijkheid tot interne opleiding. correcte en stipte verloning, in een jong aangenaam team

  • Service Technieker regio Aarschot-Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BSH HOME APPLIANCES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van huishoudelektrotoestellen van de merken Bosch, Siemens en Neff bij de particuliere klanten in je regio. Je verzekert het stockbeheer van onderdelen en beheert de geldstroom ten gevolge van de incasseringen. Bovendien heb je de mogelijkheid om service contracten en onderhoudsproducten te verkopen als accessoires. Je stelt rapporten op van je dagelijkse activiteiten en encodeert deze in het ons systeem.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

  • Bezorgers / koeriers /chauffeurs per direct gezocht (bijverdiensten/oproepbasis) (Regio Limburg (B)-Limburg (NL))

    Regio: Regio Limburg (B)-Limburg (NL)

    Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Als koerier / chauffeur / bezorger speel je een belangrijke rol binnen regio Limburg (NL + BE) of zelfs binnen Europa. Uw hoofdtaak zal bestaan uit het dagelijkse leveringen van voorraden aan diverse bedrijven zoals horecazaken, luxehotels, lokale cafetaria's, elektronica -en autobedrijven,... Ieder chauffeur heeft zijn vaste klanten waar u verantwoordelijk voor bent. Het op tijd leveren en de volledige levering is uiteraard van belang. Je begint om 6u s'morgens en eindigt in de loop van de dag zodra de route klaar is.

Zoek naar antwoorden van Ferme du Bois de Bordeau SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Ferme du Bois de Bordeau SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ferme du Bois de Bordeau SCRL. Laat een reactie achter voor Ferme du Bois de Bordeau SCRL. Ferme du Bois de Bordeau SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ferme du Bois de Bordeau SCRL. Leave a respond for Ferme du Bois de Bordeau SCRL. Ferme du Bois de Bordeau SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ferme du Bois de Bordeau SCRL op de google maps. Adres en contacten Ferme du Bois de Bordeau SCRL
Location of Ferme du Bois de Bordeau SCRL on the google maps. Address and contacts of Ferme du Bois de Bordeau SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Ferme du Bois de Bordeau SCRL Ferme du Bois de Bordeau SCRL: J.S. DE SAINT-MEDARD | BUREAU FUN ADVENTURE | FREDDY DERAVET | ABATI LORENZO | D. BELLOT

Other related companies as Ferme du Bois de Bordeau SCRL: J.S. DE SAINT-MEDARD | BUREAU FUN ADVENTURE | FREDDY DERAVET | ABATI LORENZO | D. BELLOT

Ferme du Bois de Bordeau SCRL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ferme du Bois de Bordeau SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08947784423. Het bedrijf Ferme du Bois de Bordeau SCRL bevindt zich op het adres: Rue Tout Vent 27; 1495; Villers-la-Ville (Sart-Dames-Avelines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 229,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Fried potatoes stands specialities and snack products. Lijst met producten zijn Potatoes - Whol..
De hoofdactiviteit van Ferme du Bois de Bordeau SCRL is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ferme du Bois de Bordeau SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ferme du Bois de Bordeau SCRL, openstaande posities, locatie van Ferme du Bois de Bordeau SCRL op de kaart.

Ferme du Bois de Bordeau SCRL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ferme du Bois de Bordeau SCRL, company assigned to the tax number BE08947784423. The company Ferme du Bois de Bordeau SCRL is located at the address: Rue Tout Vent 27; 1495; Villers-la-Ville (Sart-Dames-Avelines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 229,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Fried potatoes stands specialities and snack products. List of products are Potatoes - Whol..
The main activity of Ferme du Bois de Bordeau SCRL is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ferme du Bois de Bordeau SCRL is not available. You also can look at reviews of Ferme du Bois de Bordeau SCRL, open positions, location of Ferme du Bois de Bordeau SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ferme du Bois de Bordeau SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ferme du Bois de Bordeau SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ferme du Bois de Bordeau SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ferme du Bois de Bordeau SCRL, employees, financial statistics.