Coq Foods (Le)

Contactgegevens Coq Foods (Le): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coq Foods (Le): address, phone, fax, email, website, opening hours

Coq Foods (Le)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Namur 18; 1315; Incourt (Pi猫trebais), België

Telefoon (phone): 010 84 41 99; 0496 34 53 81 (+32-010 84 41 99; 0496 34 53 81) 010 84 41 99; 0496 34 53 81 (+32-010 84 41 99; 0496 34 53 81)

Fax (fax): 010 84 41 58 (+32-010 84 41 58) 010 84 41 58 (+32-010 84 41 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coq Foods (Le): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coq Foods (Le)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coq Foods (Le)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coq Foods (Le), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coq Foods (Le). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coq Foods (Le), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coq Foods (Le). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coq Foods (Le)
Products information Coq Foods (Le)

BTW identificatienummer (tax): BE08835723876
Ondernemingsnummer: 7264404296
Hoofdstad (capital): 865,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Coq Foods (Le) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fried potatoes stands specialities and snack products

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coq Foods (Le)
(Get full report from official database of BE for Coq Foods (Le))

Aanvulling soorten activiteiten voor Coq Foods (Le)
Addition kinds of activities for Coq Foods (Le)

335607. zirkonium | Zirconium
22959902. Lamineren van stoffen | Laminating of fabrics
27599919. Handelszegels: drukwerk, nsk | Trading stamps: printing, nsk
30889904. Sink, kunststof | Sinks, plastics
50639900. Elektrische apparaten en uitrusting, nec | Electrical apparatus and equipment, nec
62829900. Beleggingsadvies, nv | Investment advice, nec
73239902. Consumentenkrediet rapportage bureau | Consumer credit reporting bureau
79991118. Schaatsen instructie, ijs of roller | Skating instruction, ice or roller

Werken bij Coq Foods (Le): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coq Foods (Le): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coq Foods (Le). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coq Foods (Le). Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER MET KENNIS VAN HYDRAULICA (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan zelfstandig werken. Je bent elektrisch zeer sterk en houdt van technische uitdagingen. Je hebt kennis van elektriciteit van vrachtwagens. Je werkt zeer georganiseerd en bent uiterst stressbestendig.

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Stockbeheerder labomaterialen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Geel zijn we op zoek naar een Stockbeheerder van labomaterialen. Het takenpakket is driedelig: je staat in voor logistieke activiteiten, labo ondersteunende taken en administratie. Heb jij interesse in de farmaceutische sector? Heb je graag beweging in jouw job en zoek je een voltijdse job (optie vast)? Misschien kan jij dan binnenkort opstarten bij onze klant. Als Stockbeheerder sta je in voor volgende taken: Beheer van de voorraadkasten en stockrooms Ontvangen, uitpakken en verdelen van inkomende goederen Plaatsen en opvolgen van bestellingen Interne en externe communicatie m.b.t. de bestellingen Labo ondersteunende taken : afvoer van afval, opvolgen gasflessen,… Up to date houden van de datafile Opvolgen van KPI’s …

  • KWALITEITSCONTROLEUR (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een kwaliteitscontroleur voor een onderneming die gespecialiseerd is in groenten: - je bent verantwoordelijk voor verschillende controles doorheen het gehele verwerkingsproces - je communiceert met medewerkers over eventuele problemen en je zorgt ervoor dat de toewijzing van producten aan de juiste kwaliteitsklassen gebeurt

  • Huishoudhulp (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulpen in de ruime regio van Sint- Truiden. Bij onze klanten thuis ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen aangevuld worden met wassen, strijken, boodschappen doen en het bereiden van maaltijden. Bedrijfsprofiel: T-dienstencheques

  • Huishoudhulp regio Genk - Opglabbeek (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Genk

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp met minimum een eerste ervaring in het schoonmaken van particuliere woningen (poetsen algemeen, ramen wassen,...). Je werkt in de regio Genk en/of Opglabbeek, je werkuren bepaal je zelf in overleg met de klant.

  • Huishoudhulp regio Zoutleeuw-Landen (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Zoutleeuw-Landen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent verkoop (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Keten van groenten- en fruitwinkels is op zoek naar flexibele jobstudenten voorhun winkels te Turnhout - Oud-Turnhout. De ene dag kan je in de ene winkel staan en de andere dag in een andere. Mobiliteit is dus wel belangrijk! Voor de winkel in Aarschot zoeken wij ook iemand.  Om de 14 dagen op zaterdag te werken.  Bedrijfsprofiel: Een verdeler van groenten en fruit met winkels in een groot deel van Vlaanderen.

  • Vertegenwoordiger NL/FR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Na een korte tweedaagse opleiding op de hoofdzetel, ga je aan de slag als vertegenwoordiger van het bier binnen jouw regio. Je maakt afspraken, bezoekt verschillende horecazaken, stelt ter plaatse het product voor en neemt bestellingen op. Verder vergroot je de visibiliteit van het bedrijf en vertegenwoordig je het bedrijf als medewerker van het fieldteam.

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • LOGISTIEK ARBEIDER - MAGAZIJNIER (KOZEN)

    Regio: KOZEN

    Bedrijf: VANBRABANT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een toeleveringsbedrijf voor de fruitteelt met hieraan gekoppeld een tuin- en hobbycenter . Je staat voornamelijk in voor de dienstverlening aan onze fruittelers: Uitwegen van voedings-, meststoffen en zaden Je helpt onze klanten met het inladen van hun producten Laden en lossen van bestel- en vrachtwagens Je staat in om alles netjes te stockeren en te ordenen (zakken, bulkgoederen, ...) Uiteraard hou je ook je werkplek en magazijn proper en netjes Daarnaast kan je op rustigere momenten aan de slag in onze winkel: Winkelrekken vullen Klanten informeren Magazijnstock aanvullen Ook help je onze klanten door: Kleine leveringen uit te voeren Afhalingen te doen met een bestelwagen Om je taak lichter te maken krijg je een heftruck en verreiker ter beschikking!

Zoek naar antwoorden van Coq Foods (Le) in sociale netwerken
Look for responds of Coq Foods (Le) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coq Foods (Le). Laat een reactie achter voor Coq Foods (Le). Coq Foods (Le) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coq Foods (Le). Leave a respond for Coq Foods (Le). Coq Foods (Le) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coq Foods (Le) op de google maps. Adres en contacten Coq Foods (Le)
Location of Coq Foods (Le) on the google maps. Address and contacts of Coq Foods (Le)

Andere gerelateerde bedrijven als come Coq Foods (Le) Coq Foods (Le): Ideal Tower NV | MAGALI SIGNET | Wyg Service | GROENTEN MANDEVILLE | Edge.be NV

Other related companies as Coq Foods (Le): Ideal Tower NV | MAGALI SIGNET | Wyg Service | GROENTEN MANDEVILLE | Edge.be NV

Coq Foods (Le) is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coq Foods (Le), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08835723876. Het bedrijf Coq Foods (Le) bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Namur 18; 1315; Incourt (Pi猫trebais). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 865,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 210,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fried potatoes stands specialities and snack products. Producten gemaakt in Coq Foods (Le) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Coq Foods (Le) is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coq Foods (Le) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coq Foods (Le), openstaande posities, locatie van Coq Foods (Le) op de kaart.

Coq Foods (Le) is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coq Foods (Le), company assigned to the tax number BE08835723876. The company Coq Foods (Le) is located at the address: Chauss茅e de Namur 18; 1315; Incourt (Pi猫trebais). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 865,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 210,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fried potatoes stands specialities and snack products. Products created in Coq Foods (Le) were not found.
The main activity of Coq Foods (Le) is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Coq Foods (Le) is not available. You also can look at reviews of Coq Foods (Le), open positions, location of Coq Foods (Le) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coq Foods (Le), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coq Foods (Le), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coq Foods (Le), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coq Foods (Le), employees, financial statistics.