A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA

Contactgegevens A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Atealaan 9; 2270; Herenthout, België

Telefoon (phone): 014 36 81 18; 0495 25 29 02; 0495 53 55 30; 015 25 14 49 (+32-014 36 81 18; 0495 25 29 02; 0495 53 55 30; 015 25 14 49) 014 36 81 18; 0495 25 29 02; 0495 53 55 30; 015 25 14 49 (+32-014 36 81 18; 0495 25 29 02; 0495 53 55 30; 015 25 14 49)

Fax (fax): 014 36 81 18 (+32-014 36 81 18) 014 36 81 18 (+32-014 36 81 18)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA
Products information A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03917419433
Ondernemingsnummer: 4320343017
Hoofdstad (capital): 845,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 697,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Restaurants - Installation & equipment; Chairs & tables - Mfg. & Whol.; Cafes - Installation & equipments; Refrigeration equipment - Industrial & commercial

Product categorie (product category): Fried potatoes stands - Supplies and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA
(Get full report from official database of BE for A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA
Addition kinds of activities for A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA

28999930. Aanstekervloeistof | Lighter fluid
33240000. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
34430125. Vaten, metalen plaat | Vats, metal plate
38270113. periscopen | Periscopes
39149900. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
51220306. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals

Werken bij A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bobijnopzetter 2-ploegen tijdelijke opdracht (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon dient bobijnen in het scheerrek op te zetten.

  • Monteur banden tijdelijk winterseizoen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd automerk zijn we op zoek naar een tijdelijk bandenmonteur voor de garage te Kortrijk. Je staat in voor het monteren en demonteren van de banden, dit voor een periode van een 4-tal maanden.

  • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

  • Bijrijder/magazijnier meubelzaak met achtergrond houtbewerking (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende meubelzaak in Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bijrijder! Samen met de chauffeur ga je op ronde om meubels af te leveren bij klanten. Na deze afgeleverd te hebben ga je ook de meubels in elkaar zetten. Je weet wel wat af van hout en meubels en hebt bij voorkeur een diploma houtbewerking op zak. Je bent klantvriendelijk en kan goed om met werkdruk.

  • Afwerker (drukkerij) (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de drukke eindejaarsperiode op te vangen is onze klant (drukkerij) op zoek naar 2 extra handen. Dit van maandag tem donderdag van 8u-12u en van 12u30-17u, op vrijdag werk je tot 14u30. Jij bent de laatste schakel in het productieproces. Aan de hand van de bestelbons zorg jij ervoor dat de juiste producten bij de klant worden geleverd. Dit volgens volgende procedure: 1. tellen van de stuks 2. verpakken in dozen 3. op pallet plaatsen en pallet inwikkelen 4. bon toevoegen aan pallet ....

  • Dedicated consultant (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als dedicated consultant beheer je een klantenportefeuille van A tot Z. Je fungeert als spilfiguur tussen kandidaten onze regionale kantoren en de klant(en). Vacatures bij jouw klant(en) beheren en invullen is jouw hoofdtaak. Dit door het bijwonen en inplannen van kandidaten op de infosessies bij de klant en dit voor de verschillende vestigingen. Instroom genereren voor de infosessie kan via de verschillende instroomkanalen; via onze regionale kantoren en/of zelf kandidaten zoeken op de jobboards voor een juiste match. Je bent verantwoordelijke voor een bijkomende telefonische screening en het afnemen van testen en referenties. Je staat zelf in voor de opmaak van contracten alsook het invullen van sociale documenten. Je zal ook HR-advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten. (kennis van sociale wetgeving)

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • orderpicker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kruibeke zijn we op zoek naar een orderpicker die gemotiveerd is en nauwkeurig werkt. U werkt van A tot Z de bestellingen af. u haalt de pickinglijst uit het systeem (computer) u doet de picking van het materiaal (klein en fijn!) u verpakt u maakt een verzendlabel aan U komt terecht in een team van een 12 collega's.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student bakkerij (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Boutersem zijn we op zoek naar studenten voor het weekend. Je staat in voor de bediening. Je helpt de mensen verder, snijdt brood en zorgt voor een mooi ogende toog. Je bent ook niet vies van bij rustige momenten mee te helpen met de opkuis.

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • ZELFSTANDIG TABAKOLOOG (M/V) (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: PARAMEDISCH CENTRUM BOEKENBERG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen een multidisciplinaire groepspraktijk met collega psychologe, kinesisten, verpleegkundigen, diabeteseducatoren, diëtiste, podoloog en pedicures Rookstopbegeleiding individueel en/of in groep Constructief samenwerken met de collega psychologe en/of andere medewerkers van de groepspraktijk Actieve deelname aan de multidisciplinair overleg Optimaliseren van de algemene en specifieke beroepsdeskundigheid via kritische bespreking van de eigen begeleidingen, zelfstudie, vakliteratuur, deelname aan bijscholing enz.

Zoek naar antwoorden van A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA. Laat een reactie achter voor A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA. A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA. Leave a respond for A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA. A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA op de google maps. Adres en contacten A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA
Location of A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA on the google maps. Address and contacts of A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA: Calcus J-P (Ets) | NEXSYS | JEUGDHUIS MOUTERIJ | VRIJE KLEUTER- EN LAGERE SCHOOL | Vergospack BVBA

Other related companies as A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA: Calcus J-P (Ets) | NEXSYS | JEUGDHUIS MOUTERIJ | VRIJE KLEUTER- EN LAGERE SCHOOL | Vergospack BVBA

A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03917419433. Het bedrijf A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA bevindt zich op het adres: Atealaan 9; 2270; Herenthout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 845,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 697,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fried potatoes stands - Supplies and equipment. Lijst met producten zijn Restaurants - Installation & equipment; Chairs & tables - Mfg. & Whol.; Cafes - Installation & equipments; Refrigeration equipment - Industrial & commercial.
De hoofdactiviteit van A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA, openstaande posities, locatie van A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA, company assigned to the tax number BE03917419433. The company A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA is located at the address: Atealaan 9; 2270; Herenthout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 845,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 697,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fried potatoes stands - Supplies and equipment. List of products are Restaurants - Installation & equipment; Chairs & tables - Mfg. & Whol.; Cafes - Installation & equipments; Refrigeration equipment - Industrial & commercial.
The main activity of A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA is not available. You also can look at reviews of A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA, open positions, location of A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.A. HORECAHANDEL "4-TUNE" BVBA, employees, financial statistics.