Good Meat NV

Contactgegevens Good Meat NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Good Meat NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Good Meat NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Werkhuizenkaai 22Hall g376 1000 Brussel, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Good Meat NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Good Meat NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Good Meat NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Good Meat NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Good Meat NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Good Meat NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Good Meat NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Good Meat NV
Products information Good Meat NV

BTW identificatienummer (tax): BE04138244628
Ondernemingsnummer: 9467437744
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): 26 to 39
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Frozen meat; Meat

Product categorie (product category): Fresh Meat

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Good Meat NV
(Get full report from official database of BE for Good Meat NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Good Meat NV
Addition kinds of activities for Good Meat NV

492200. Overdracht van aardgas | Natural gas transmission
509104. Jacht apparatuur en benodigdheden | Hunting equipment and supplies
28229910. Polysulfiden, thiokol | Polysulfides, thiokol
30890000. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
61630000. Lening makelaars | Loan brokers
64110304. Vastgoed verzekeringsagenten | Real estate insurance agents
79299900. Entertainers en entertainment groepen, nec | Entertainers and entertainment groups, nec

Werken bij Good Meat NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Good Meat NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Good Meat NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Good Meat NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker m/v vaste nacht bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoekt orderpickers: Altijd al in de cosmetische sector willen werken? Kies dan zeker voor een job bij ESTEE LAUDER !! Je staat in voor: Het klaarmaken van bestellingen De pakketten van de juiste labels voorzien Het verzendklaar maken van de pakketten Het ordelijk en net verpakken van de producten Werken met verschillende computersystemen en scanners Het sorteren van afval- en restproducten Je bent stressbestendig Het product labelen naar wens van de klant Nauwkeurig en zorgvuldig werken is een must Je werkt steeds veilig en helpt collega's veilig te werken Wat houdt het sollicitatietraject precies in? 1. Allereerst stellen we in de pre-screening enkele vragen om te weten te komen of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een job bij Estée Lauder. 2. Daarna doorloop je een e-learning waarin je informatie krijgt over Estee Lauder en jouw toekomstige job. Neem deze aandachtig door, want nadat je deze presentatie hebt doorlopen, vragen we jou om meerkeuzevragen te beantwoorden. 3. Na een positieve e-learning zal je een e-testing doorlopen waar praktische vragen worden gesteld inzake je tewerkstelling bij Estée Lauder. Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie op het inhouse kantoor van Estee Lauder. Tijdens dit gesprek krijg je nog meer informatie over Estee Lauder en peilen we naar jouw motivatie.

  • Magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ontvangst goederen, ingangscontrole en ingave goederen in de database. Inpak en productie voorzien van verpakkingsmateriaal. Afvoer van de geproduceerde goederen en ingave in de database. Orders klaarzetten voor verzending en orderpicking. Transporteurs helpen bij leveren en afhalen goederen.

  • HUISHOUDHULP VOOR KAPRIJKE (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Kaprijke.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Huibrechts-Lille – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-HUIBRECHTS-LILLE)

    Regio: SINT-HUIBRECHTS-LILLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diest – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student magazijnier (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Als student magazijnier zal je werken op de inbound. Daarbij zal je instaan voor in- en uitpak van dozen, ingeven van gegevens in SAP.

  • Jobstudenten woensdagmiddag (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Poperinge zijn we op zoek naar jobstudenten die tijdens de week 1 dag kunnen meehelpen in het magazijn. Je helpt mee met het ordenen van de kledij, labellen van kledij, laden en lossen, ed . Indien er later een verkoop is, kan je ook op zaterdag helpen.

  • Student Verkoop charcuterie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student werk je op woensdagnamiddag, zaterdag en de schoolvakanties. Je staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. Het bedienen en adviseren van de klanten is je voornaamste verantwoordelijkheid. Je staat in het voor het versnijden en verpakken van vlees en charcuterie. Je bedient de klanten en zorgt voor een correcte eindafrekening van de bestellingen

  • Studierelevante bijbaan student marketing/ HR (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Doelstelling van de opdracht: Employer branding boosten teneinde openstaande vacatures beter in te vullen en een duidelijke Groepsbranding te hebben voor sollicitanten Duidelijke employer branding definiëren voor de integratie van de 2 firma's (gezien recente overname) Professionele linked-in ontwerpen en implementeren Jobsearch op websites vernieuwen

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van Good Meat NV in sociale netwerken
Look for responds of Good Meat NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Good Meat NV. Laat een reactie achter voor Good Meat NV. Good Meat NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Good Meat NV. Leave a respond for Good Meat NV. Good Meat NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Good Meat NV op de google maps. Adres en contacten Good Meat NV
Location of Good Meat NV on the google maps. Address and contacts of Good Meat NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Good Meat NV Good Meat NV: GIJBELS | BUREAU QUADRATURE | M. BURMS | ECOLE FONDAMENTALE | Lecrenier B

Other related companies as Good Meat NV: GIJBELS | BUREAU QUADRATURE | M. BURMS | ECOLE FONDAMENTALE | Lecrenier B

Good Meat NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Good Meat NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04138244628. Het bedrijf Good Meat NV bevindt zich op het adres: Werkhuizenkaai 22Hall g376 1000 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 26 to 39 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 806,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fresh Meat. Lijst met producten zijn Frozen meat; Meat.
De hoofdactiviteit van Good Meat NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Good Meat NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Good Meat NV, openstaande posities, locatie van Good Meat NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Good Meat NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Good Meat NV, company assigned to the tax number BE04138244628. The company Good Meat NV is located at the address: Werkhuizenkaai 22Hall g376 1000 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 26 to 39 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 806,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fresh Meat. List of products are Frozen meat; Meat.
The main activity of Good Meat NV is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Good Meat NV is not available. You also can look at reviews of Good Meat NV, open positions, location of Good Meat NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Good Meat NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Good Meat NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Good Meat NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Good Meat NV, employees, financial statistics.