Navex en Van Meerbeeck NV

Contactgegevens Navex en Van Meerbeeck NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Navex en Van Meerbeeck NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Navex en Van Meerbeeck NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Pietersvliet 7 2000 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Navex en Van Meerbeeck NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Navex en Van Meerbeeck NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Navex en Van Meerbeeck NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Navex en Van Meerbeeck NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Navex en Van Meerbeeck NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Navex en Van Meerbeeck NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Navex en Van Meerbeeck NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Navex en Van Meerbeeck NV
Products information Navex en Van Meerbeeck NV

BTW identificatienummer (tax): BE04166259765
Ondernemingsnummer: 5687591552
Hoofdstad (capital): 225,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 210,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Freight forwarding agencies

Product categorie (product category): Freight Forwarding Agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Navex en Van Meerbeeck NV
(Get full report from official database of BE for Navex en Van Meerbeeck NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Navex en Van Meerbeeck NV
Addition kinds of activities for Navex en Van Meerbeeck NV

17110302. Installatie van de besproeiing sprinklersysteem | Irrigation sprinkler system installation
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
20449900. Rijstmalen, nec | Rice milling, nec
28920104. Zekering poeder | Fuse powder
31310102. Buckles, schoen | Buckles, shoe
34839907. Granaten en delen | Grenades and parts
35599913. Juweliers 'machines | Jewelers' machines
36949902. Automotive elektrische uitrusting, nec | Automotive electrical equipment, nec
47850204. Weegdiensten in verband met transport | Weighing services connected with transportation
94319907. Immunisatie programma administratie, overheid | Immunization program administration, government

Werken bij Navex en Van Meerbeeck NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Navex en Van Meerbeeck NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Navex en Van Meerbeeck NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Navex en Van Meerbeeck NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Monteur tijdelijk M/V (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een tijdelijke uitdaging (3à4-tal weken) als monteur? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een 4-tal weken. Jouw taken als monteur zijn vooral het assembleren van machines, aan de hand van tekeningen en componenten. Een vaste werknemer, ingenieur, zal jou hierin goed begeleiden.

  • bakker / cremebereider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een crèmemaker met passie voor chocolade. Aan de hand van het receptenblad weeg je grondstoffen af en maak je de vullingen voor pralines en paaseitjes. Je staat in de voor de controle van de productieparameters en zorgt er steeds voor dat je werkpost net is.

  • sprankelende huishoudhulp (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AMBY WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent tekenaar - 1 à 2 dagen per week te Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student die graag ervaring wilt opdoen op vlak van technisch tekenen? Dan is deze functie dé ultieme kans voor jou!  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf, hoofdzakelijk op vlak van aluminium en inox, in Temse. Het is voor hen zeer belangrijk om kwalitatieve producten af te leveren, maar het is net zo belangrijk dat de werknemers zich goed in hun vel voelen.

  • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

  • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

    Type: Vaste Job

    De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

  • Projectleider (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de chemische industrie, zoeken we momenteel een Projectleider. Het betreft hier kleine projecten bestaande uit onder andere: vaten, pompen, pijpwerk, staalwerk en fundatie. Dit vertrekkende van P&ID, pijpklasse, specificaties, standaarden in een bestaande installatie. Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het volledige project: basic, detail engineering, aankoop en constructie. Je werkt nauw samen met een bestaand project team, onderhoudsdiensten en productie. Je krijgt een pakket van meerdere kleine projecten. Takenpakket als project coördinator: Scope analyse en budget raming. Project planning, rapportering en opvolging. Budget raming, rapportering en opvolging. Coördinatie tussen interne klant, interne of externe engineering bureel, andere diensten. Overdracht van het project en asbuilt ( laten ) maken van de on site documentatie. - Actief toepassen van het veiligheid beleid: in het design van de nieuwe installaties. bij het samenstellen van de lastenboeken. bij opdracht besprekingen met de aannemers. tijdens constructie werkzaamheden. Takenpakket als project ingenieur elektromechanica piping en civiele werken: - Opstellen van lastenboeken en specificaties voor: aankoop van roterende en statische equipment. extern uitbestede engineering zoals onder andere civiele engineering zowel staal als beton, pipe stress-berekeningen, Notified Body. - Constructie werkzaamheden zoals onder andere: civiel staal en beton. piping. plaatsen en monteren roterende en statische equipment. - Analyse van de offertes en opmaken van technisch vergelijk voor equipment en uitvoerings contracten. - Verschaffen van assistentie en advies op de bouwplaats. - Opvolgen van de werf. - Indien nodig de rol van constructie supervisor voor korte perioden mee opnemen.

  • BELADER M/V (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SMETCO

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar beladers om huisvuil, papier en karton of PMD op te halen met de vuilniswagen.

  • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van Navex en Van Meerbeeck NV in sociale netwerken
Look for responds of Navex en Van Meerbeeck NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Navex en Van Meerbeeck NV. Laat een reactie achter voor Navex en Van Meerbeeck NV. Navex en Van Meerbeeck NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Navex en Van Meerbeeck NV. Leave a respond for Navex en Van Meerbeeck NV. Navex en Van Meerbeeck NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Navex en Van Meerbeeck NV op de google maps. Adres en contacten Navex en Van Meerbeeck NV
Location of Navex en Van Meerbeeck NV on the google maps. Address and contacts of Navex en Van Meerbeeck NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Navex en Van Meerbeeck NV Navex en Van Meerbeeck NV: HERZET JOSEPH | DIRK VAN SPEYBROECK | CASTOR | IMCS SPRL | Diana Hendrikx BVBA

Other related companies as Navex en Van Meerbeeck NV: HERZET JOSEPH | DIRK VAN SPEYBROECK | CASTOR | IMCS SPRL | Diana Hendrikx BVBA

Navex en Van Meerbeeck NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Navex en Van Meerbeeck NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04166259765. Het bedrijf Navex en Van Meerbeeck NV bevindt zich op het adres: Sint-Pietersvliet 7 2000 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 225,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 210,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Freight Forwarding Agencies. Lijst met producten zijn Freight forwarding agencies.
De hoofdactiviteit van Navex en Van Meerbeeck NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Navex en Van Meerbeeck NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Navex en Van Meerbeeck NV, openstaande posities, locatie van Navex en Van Meerbeeck NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Navex en Van Meerbeeck NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Navex en Van Meerbeeck NV, company assigned to the tax number BE04166259765. The company Navex en Van Meerbeeck NV is located at the address: Sint-Pietersvliet 7 2000 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 225,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 210,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Freight Forwarding Agencies. List of products are Freight forwarding agencies.
The main activity of Navex en Van Meerbeeck NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Navex en Van Meerbeeck NV is not available. You also can look at reviews of Navex en Van Meerbeeck NV, open positions, location of Navex en Van Meerbeeck NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Navex en Van Meerbeeck NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Navex en Van Meerbeeck NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Navex en Van Meerbeeck NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Navex en Van Meerbeeck NV, employees, financial statistics.