La Carreta B.V.B.A.

Contactgegevens La Carreta B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Carreta B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Carreta B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtsweg 20 9820 Merelbeke, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Carreta B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Carreta B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Carreta B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Carreta B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Carreta B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Carreta B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Carreta B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Carreta B.V.B.A.
Products information La Carreta B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04718322753
Ondernemingsnummer: 9555328369
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 2
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Transport services

Product categorie (product category): Freight Forwarding Agencies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Carreta B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for La Carreta B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Carreta B.V.B.A.
Addition kinds of activities for La Carreta B.V.B.A.

3873. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
267400. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
20649901. Ontbijtstaafjes | Breakfast bars
20910334. Zalm: verpakt in blikjes, potten, enz. | Salmon: packaged in cans, jars, etc.
34460000. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
35719903. minicomputers | Minicomputers
50630000. Elektrische apparaten en apparatuur | Electrical apparatus and equipment
73899925. Slijpen, precisie: commercieel of industrieel | Grinding, precision: commercial or industrial
87480000. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
91990401. Overheid, federale overheid | General government, federal government

Werken bij La Carreta B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Carreta B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Carreta B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Carreta B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • Plaatser inox en metalen deuren (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor finishing Touch van het bedrijf. Je werkt de stukken af in het bedrijf en plaatst ze nauwkeurig bij de klant. Je hebt basiskennis van plaatsen, siliconen, verlijmen en ook van metaalconstructie want vaak zal je hulp in de werkplaats niet overbodig zijn. U hebt ook oog voor detail en perfectie. ALL ROUND zijn is dus de boodschap. Bedrijfsprofiel: Voor een  familiebedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een splaatser. Je staat in voor plaatsen van ramen en deuren met een collega.

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT-LAUREINS (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Laureins en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Bijlesgever wiskunde (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PATISSIER (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: 'T VERLOORE BROOD

    Type: Vaste Job

    In onze bakkerij zal jij mede instaan voor volgende taken: Je maakt onze patisserie Je helpt mee het assortiment te vernieuwen naar de nieuwste hypes en trends Je zorgt voor de voor bereidingen en de afwerking van ons gebak. ... Ook het ordelijk en netjes houden van je werkplek behoort tot je takenpakket.

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Onderhoudsmecanicien Tweeploegen (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: AGO Inhouse Ontex Buggenhout

    Type: Vaste Job

    Bij Ontex te Buggenhout zijn we op zoek naar een ervaren onderhoudsmecanicien ter versterking van het team in twee ploegen. Je komt terecht in een ervaren team van 2 elektriciens, 2 mecaniciens en 1 automatisatie technieker. Als onderhoudsmecanicien sta je in eerste instantie in voor zowel het preventief als curatief onderhoud van de geautomatiseerde machines. Hieronder valt onder meer het onderhouden van de herstellingswerken aan zowel de productielijnen, de machines als de wisselstukken. Daarnaast doe je ook de onderhoudswerken aan diezelfde productielijnen, machines en wisselstukken. Als tweede luik help je mee met de correcte afstemming van de productielijnen. Dit steeds in samenspraak met je team, kwaliteitsverantwoordelijke en ploegbaas.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

Zoek naar antwoorden van La Carreta B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of La Carreta B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Carreta B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor La Carreta B.V.B.A.. La Carreta B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Carreta B.V.B.A.. Leave a respond for La Carreta B.V.B.A.. La Carreta B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Carreta B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten La Carreta B.V.B.A.
Location of La Carreta B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of La Carreta B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come La Carreta B.V.B.A. La Carreta B.V.B.A.: Super-M | CASTO | MENTEN-BALLET | APOTHEEK AELTERMAN | Belde NV

Other related companies as La Carreta B.V.B.A.: Super-M | CASTO | MENTEN-BALLET | APOTHEEK AELTERMAN | Belde NV

La Carreta B.V.B.A. is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is La Carreta B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04718322753. Het bedrijf La Carreta B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Ambachtsweg 20 9820 Merelbeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 2 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Freight Forwarding Agencies. Lijst met producten zijn Transport services.
De hoofdactiviteit van La Carreta B.V.B.A. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Carreta B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Carreta B.V.B.A., openstaande posities, locatie van La Carreta B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

La Carreta B.V.B.A. is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is La Carreta B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04718322753. The company La Carreta B.V.B.A. is located at the address: Ambachtsweg 20 9820 Merelbeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 2 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Freight Forwarding Agencies. List of products are Transport services.
The main activity of La Carreta B.V.B.A. is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of La Carreta B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of La Carreta B.V.B.A., open positions, location of La Carreta B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Carreta B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Carreta B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Carreta B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Carreta B.V.B.A., employees, financial statistics.