Ebel Lift S.A.

Contactgegevens Ebel Lift S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ebel Lift S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ebel Lift S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Parc Industriel 24b 1440 Braine-le-Ch?teau, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ebel Lift S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ebel Lift S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ebel Lift S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ebel Lift S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ebel Lift S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ebel Lift S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ebel Lift S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ebel Lift S.A.
Products information Ebel Lift S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03182434082
Ondernemingsnummer: 2368072509
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Miscellaneous lifts and elevators; Passenger elevators and lifts

Product categorie (product category): Freight Elevators

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ebel Lift S.A.
(Get full report from official database of BE for Ebel Lift S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ebel Lift S.A.
Addition kinds of activities for Ebel Lift S.A.

496100. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
28699923. Hydraulische vloeistoffen, synthetische basis | Hydraulic fluids, synthetic base
42210102. Graan lift, alleen opslag | Grain elevator, storage only
51690000. Chemische producten en geassocieerde producten, niet inbegrepen | Chemicals and allied products, nec
51929900. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
75380000. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops
79991201. Rijschool en school | Riding academy and school

Werken bij Ebel Lift S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ebel Lift S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ebel Lift S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ebel Lift S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • Telemarketeer Pools (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Mechelen zijn we op zoek naar een Telemarketeer Pools. Je zal o.a. instaan voor volgende taken: - Outbound telemarketing - Prospectie - Marktonderzoek - Administratie opvolgen - Afspraken inplannen voor vertegenwoordigers Je zal niet instaan voor de verkoop. Enkel voor het onderhouden van klantrelaties.

  • All round medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Herentals, een vleesverwerkend bedrijf zijn wij op zoek naar een all round medewerker. Onze klant verwerkt en bewerkt vers vlees, gevolgele, gehakt, wildbereidingen, ... je stelt je flexibel op zodat je op verschillende afdelingen kan ingezet worden je bent bereid om dagelijks op te starten om 04.00h indien je ervaring hebt in de voedingssektor is dit een pluspunt indien je kennis of reeds een eerste ervaring hebt met vacuüm en dieptrekmachines is dit een pluspunt er wordt een interne opleiding voorzien

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Vliegende schoonmaakmedewerker dienstencheques (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    wij zijn op zoek naar een vliegende schoonmaakmedewerker. Je wil parttime of fulltime werken en kan zich vlot verplaatsen in de regio van Brugge/Varsenaere/Wingene. Je bent veelzijdig en kan zich vlot aanpassen aan iedere klant

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULPEN regio HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: GREENHOUSE HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Psycholoog/Psychologe voor kinderen (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ViZiT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je staat in voor de psychotherapeutische begeleiding van kinderen en jongeren. Je biedt speltherapie. Je biedt ouderbegeleiding. Je verricht klinische psychodiagnostiek: intelligentie-onderzoek en onderzoek naar ADHD en ASS. Je verzorgt de administratie van je eigen patiënten. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van Ebel Lift S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ebel Lift S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ebel Lift S.A.. Laat een reactie achter voor Ebel Lift S.A.. Ebel Lift S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ebel Lift S.A.. Leave a respond for Ebel Lift S.A.. Ebel Lift S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ebel Lift S.A. op de google maps. Adres en contacten Ebel Lift S.A.
Location of Ebel Lift S.A. on the google maps. Address and contacts of Ebel Lift S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ebel Lift S.A. Ebel Lift S.A.: GROEP ARGENTA | FLFRANK DELMOTE NV | HILDE GEYSEN | Brohée C | CATTERY ERIPADISO

Other related companies as Ebel Lift S.A.: GROEP ARGENTA | FLFRANK DELMOTE NV | HILDE GEYSEN | Brohée C | CATTERY ERIPADISO

Ebel Lift S.A. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ebel Lift S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03182434082. Het bedrijf Ebel Lift S.A. bevindt zich op het adres: Parc Industriel 24b 1440 Braine-le-Ch?teau. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 311,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Freight Elevators. Lijst met producten zijn Miscellaneous lifts and elevators; Passenger elevators and lifts.
De hoofdactiviteit van Ebel Lift S.A. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ebel Lift S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ebel Lift S.A., openstaande posities, locatie van Ebel Lift S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ebel Lift S.A. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ebel Lift S.A., company assigned to the tax number BE03182434082. The company Ebel Lift S.A. is located at the address: Parc Industriel 24b 1440 Braine-le-Ch?teau. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 311,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Freight Elevators. List of products are Miscellaneous lifts and elevators; Passenger elevators and lifts.
The main activity of Ebel Lift S.A. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ebel Lift S.A. is not available. You also can look at reviews of Ebel Lift S.A., open positions, location of Ebel Lift S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ebel Lift S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ebel Lift S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ebel Lift S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ebel Lift S.A., employees, financial statistics.