FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA
Private companiesCommunications • FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA

Contactgegevens FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Gotevlietstraat 9 8000 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-45-67-00 32-50-45-67-00

Fax (fax): 32-50-45-67-01 32-50-45-67-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA
Products information FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA

BTW identificatienummer (tax): BE07184204101
Ondernemingsnummer: 7031219482
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA
(Get full report from official database of BE for FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA
Addition kinds of activities for FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA

839900. Sociale diensten, nec | Social services, nec
07230203. Feed milling, custom services | Feed milling, custom services
20460402. Glutenmeel | Gluten meal
20879905. Pasta, smaakstoffen | Pastes, flavoring
23530101. Baseball caps | Baseball caps
49530102. Chemische ontgifting | Chemical detoxification
50440402. Mailing machines | Mailing machines

Werken bij FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA. Looking for open vacancies in other companies

  • schoonmaakmedewerker 30u per week bij vaste klant te Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ASAP BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt steeds van 6u tot 12u bij een vaste klant (transport) te Oostkamp. Je staat in voor het onderhoud van de verschillende ruimtes, burelen, toiletten, refter,...

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Voltijds medewerker onderhoud dagdienst!! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote, bloeiende en groeiende, horecazaak in Aarschot, zijn we vanuit Actief Aarschot op zoek naar een voltijds medewerker. Jij zal 's morgens instaan voor het poetsen van de brasserie, de feestzaal, de keuken, de toiletten... afhankelijk van jouw takenpakket... Aansluitend zal jij mee in de keuken aan de afwas werken...

  • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • Calculator te Opglabbeek (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant (bouwsector) actief in het vervaardigen van industriële vloeren zoeken wij een CALCULATOR: Je berekent wat betonvloeren in een bouwproject precies gaan kosten, hierbij in acht nemend: de kosten van bouwmaterialen, machines en de mensen die aan de betonvloeren gaan werken. Aan de hand van de bouwbeschrijving, tekeningen en andere gegevens bepaal je welke soort en hoeveelheid materialen en mankracht voor een project nodig zijn. Is dit duidelijk, dan vraag je bij diverse leveranciers en onderaannemers offertes op voor maatwerk. Standaarden vind je terug in het systeem. Wanneer nodig onderhandel je kortingen op de prijs. Vervolgens volg je de gemaakte offertes op. Je rapporteert rechtstreeks aan en werkt nauw samen met de directie.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (jobstudent) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent(e) die kan werken op vrijdagavond. Indien u zich ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

  • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

    Type: Flexijob

    bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA in sociale netwerken
Look for responds of FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA. Laat een reactie achter voor FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA. FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA. Leave a respond for FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA. FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA op de google maps. Adres en contacten FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA
Location of FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA on the google maps. Address and contacts of FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA: DECOSTARS BALLOONS | BART MERCHIERS | BANCONTACT-MISTER CASH | VAN BOOM B | DE PRETRE RITA

Other related companies as FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA: DECOSTARS BALLOONS | BART MERCHIERS | BANCONTACT-MISTER CASH | VAN BOOM B | DE PRETRE RITA

FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07184204101. Het bedrijf FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA bevindt zich op het adres: Gotevlietstraat 9 8000 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 897,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA, openstaande posities, locatie van FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA op de kaart.

FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA is a company, that was registered 2018 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA, company assigned to the tax number BE07184204101. The company FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA is located at the address: Gotevlietstraat 9 8000 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 897,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA were not found.
The main activity of FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA is not available. You also can look at reviews of FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA, open positions, location of FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDELTA TRANSPORT SERVICES SA, employees, financial statistics.