Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.

Contactgegevens Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Helsvuurstraat 9 9112 Sinaai-Waas, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.
Products information Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE01021148681
Ondernemingsnummer: 9148559570
Hoofdstad (capital): 671,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 627,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Free and captive balloons for sports, sky advertising and science

Product categorie (product category): Free And Captive Balloons For Sports, Sky Advertising And Science

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.

091999. Diverse mariene producten, nec | Miscellaneous marine products, nec
234200. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
599908. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
616399. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
28210203. Elastomeren, nonvulcanizable (plastics) | Elastomers, nonvulcanizable (plastics)
73590102. Verhuur van vloeren onderhoud apparatuur | Floor maintenance equipment rental
95110000. Lucht-, water- en vast afvalbeheer | Air, water, and solid waste management

Werken bij Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Schoonmaker tijdelijk (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Heist-op-den-Berg zijn we op zoek naar een tijdelijke schoonmaker.

  • Monteur aluminium en staal-gevelbekleding (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via een interne opleiding leer je de functie. Je hoeft nog geen ervaring hierin te hebben. Belangrijk is dat je graag in de bouwsector wil werken, dat je geen hoogtevrees hebt en vooral graag buitenwerk doet. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag in daguren. Je werkt samen in ploeg aan de afwerking van platte daken en gevels. Je begint op interimbasis en indien alles vlot verloopt maak je kans op een vast contract. Ook zijn er doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas.

  • Chauffeur CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Ham zijn we op zoek naar een betonmixchauffeur  Je zal instaan voor het rijden met de vrachtwagen CE - betonmix

  • Student hoger redder attest (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: t-interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Wijzijn op zoek naar studenten met een hoger redder attest om te werken tussen 1juni en 20 september in een recreatiedomein in omgeving Maaseik. Je wordt ingezet als redder aanhet strand in dit recreatiedomein. Je kan deeltijds werken, tot 6dagen per week in de opgegeven periode. Indien het weer niet toelaat dat ergezwommen wordt, krijg je ander werk, dit kan gaan van administratieve takentot kleine onderhoudswerkzaamheden, waarvoor je geen bijkomende opleiding nodighebt. Je werkt met een planning enbeschikbaarheden die je zelf kan doorgeven. Je taken gaan van het hijsen vande vlag, tot toezicht houden aan de waterlijn. Je staat ook in voor hetverzorgen van de wonden, beheer van de fontijnen, het controleren van de EHBOkoffer, het reddersverslag invullen en het beademingstoestel controleren, hetnoteren in het logboek enz. Je draagt een t-shirt dat jeherkenbaar maakt en dat krijg je van de organistatie. Je kan omgaan met moeilijkeklanten en verwittigt indien nodig de politie of je werkgever bij aanhoudendeproblemen.

  • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Studentenjob

    Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • Tekenaar Revit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

  • Zaal- of barmedewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: TESTA ROSSI

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de volgende taken: bereiding van drankjes, bediening in de zaal, aannemen van de telefoon, net houden van de bar.

Zoek naar antwoorden van Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.. Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.. Leave a respond for Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.. Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.
Location of Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.: LOCKWOODSKATESHOP | AIME DE LOOF | CeDepot - Pool Nuyts | Hendrickx Garage | Differance (La)

Other related companies as Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A.: LOCKWOODSKATESHOP | AIME DE LOOF | CeDepot - Pool Nuyts | Hendrickx Garage | Differance (La)

Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01021148681. Het bedrijf Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Helsvuurstraat 9 9112 Sinaai-Waas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 671,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 627,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Free And Captive Balloons For Sports, Sky Advertising And Science. Lijst met producten zijn Free and captive balloons for sports, sky advertising and science.
De hoofdactiviteit van Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A., company assigned to the tax number BE01021148681. The company Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. is located at the address: Helsvuurstraat 9 9112 Sinaai-Waas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 671,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 627,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Free And Captive Balloons For Sports, Sky Advertising And Science. List of products are Free and captive balloons for sports, sky advertising and science.
The main activity of Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A., open positions, location of Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hot Air Balloon Promotions B.V.B.A., employees, financial statistics.