MDR Distribution & Franchising

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • MDR Distribution & Franchising
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • MDR Distribution & Franchising

Contactgegevens MDR Distribution & Franchising: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MDR Distribution & Franchising: address, phone, fax, email, website, opening hours

MDR Distribution & Franchising

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jules Mac Leodstraat 1; 9050; Gent (Gentbrugge), België

Telefoon (phone): 09 211 00 28 (+32-09 211 00 28) 09 211 00 28 (+32-09 211 00 28)

Fax (fax): 09 211 00 30 (+32-09 211 00 30) 09 211 00 30 (+32-09 211 00 30)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MDR Distribution & Franchising: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MDR Distribution & Franchising"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MDR Distribution & Franchising"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MDR Distribution & Franchising, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MDR Distribution & Franchising. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MDR Distribution & Franchising, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MDR Distribution & Franchising. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MDR Distribution & Franchising
Products information MDR Distribution & Franchising

BTW identificatienummer (tax): BE05842498779
Ondernemingsnummer: 1526794433
Hoofdstad (capital): 494,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 600,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Real estate

Product categorie (product category): Franchising

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MDR Distribution & Franchising
(Get full report from official database of BE for MDR Distribution & Franchising)

Aanvulling soorten activiteiten voor MDR Distribution & Franchising
Addition kinds of activities for MDR Distribution & Franchising

251901. Tuin- en tuinmeubilair, met uitzondering van hout en metaal | Lawn and garden furniture, except wood and metal
361302. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
641101. Verzekeringsinformatie en adviesdiensten | Insurance information and consulting services
10949905. Uraniumertsmijnen, nec | Uranium ore mining, nec
28999941. Geweer boren schoonmaakmiddelen | Rifle bore cleaning compounds
58120308. Fastfood restaurant, onafhankelijk | Fast-food restaurant, independent
73729904. Home entertainment computer software | Home entertainment computer software
75429904. Wassen en polijsten, auto | Washing and polishing, automotive

Werken bij MDR Distribution & Franchising: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MDR Distribution & Franchising: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MDR Distribution & Franchising. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MDR Distribution & Franchising. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Operator Metaal m/v/x 3 ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    JIJ? Een operator in de metaalsector HEBT? Zin om als operator in de metaalsector aan de slag te gaan. Je zit er bovendien niet mee in om een in een 3 ploegenstelsel te werken. PLACE TO BE? Een groot internationaal metaalbedrijf in Lichtervelde. Deze firma specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van aluminiumprofielen en componenten in aluminium op maat van de klant. HOE,WAT,WIE? Kan jij overweg met een zaagmachine? Dan ben jij de metaaloperator die we zoeken! Zegt het inpakken van profielen je ook wel iets? Perfect! De aluminiumprofielen - die onder andere worden gebruikt in de scheepsbouw, bouwnijverheid, machinebouw, design,...- worden immers door jou ingepakt.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • Bijlesgever chemie (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het secundair onderwijs. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • MAGAZIJNIER - BALIEMEDEWERKER met kennis elektriciteit (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KEMPELEK

    Type: Vaste Job

    Kempelek is gespecialiseerd in verkoop van algemene elektriciteit. Als magazijnier-baliemedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en verder helpen van klanten aan de balie; klaarmaken van de bestellingen; het ontvangst van de leveringen en stockeren van de ontvangen goederen in het magazijn; het onderhoud van het magazijn. Kortom, je staat in voor het beheer van alle inkomende en uitgaande goederen. Hierdoor dien je intensief samen te werken met de aankoopdienst.

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

  • zelfstandig psycholoog (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MOVIMENTO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij groepspraktijk Movimento zijn we op zoek naar klinisch psycholoog om ons team te versterken. Ons team bestaat momenteel uit een diëtiste/sportdiëtiste en een kinderpsycholoog. - Als psychologe/psycholoog huur je een praktijkruimte. Dit kan per dag(deel) - Je bepaalt zelf de te presteren uren/ dagen en krijgt de kans stap voor stap te groeien. - Naast je eigen praktijk bouw je mee aan multidisciplinaire groepsprogramma's. - huidige Doelgroep: patiënten met overgewicht, emotie eters, eetstoornissen, laag zelfbeeld, ...zowel kinderen, adolescenten als volwassenen. - Naast de huidige doelgroep, ben je vrij je eigen praktijk uit te bouwen Extra: - Je bent bereid om groepsessies/workshops te geven.

  • Reclame bedeler in Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL-ZICHEM)

    Regio: SCHERPENHEUVEL-ZICHEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van MDR Distribution & Franchising in sociale netwerken
Look for responds of MDR Distribution & Franchising in social networks

Lees alle opmerkingen voor MDR Distribution & Franchising. Laat een reactie achter voor MDR Distribution & Franchising. MDR Distribution & Franchising bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MDR Distribution & Franchising. Leave a respond for MDR Distribution & Franchising. MDR Distribution & Franchising on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MDR Distribution & Franchising op de google maps. Adres en contacten MDR Distribution & Franchising
Location of MDR Distribution & Franchising on the google maps. Address and contacts of MDR Distribution & Franchising

Andere gerelateerde bedrijven als come MDR Distribution & Franchising MDR Distribution & Franchising: LIZON | Dejardin Jean | COMPAGNIE POINT ZERO | All-Ren BVBA | JACQUELINE PESESSE

Other related companies as MDR Distribution & Franchising: LIZON | Dejardin Jean | COMPAGNIE POINT ZERO | All-Ren BVBA | JACQUELINE PESESSE

MDR Distribution & Franchising is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MDR Distribution & Franchising, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05842498779. Het bedrijf MDR Distribution & Franchising bevindt zich op het adres: Jules Mac Leodstraat 1; 9050; Gent (Gentbrugge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 494,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 600,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Franchising. Lijst met producten zijn Real estate.
De hoofdactiviteit van MDR Distribution & Franchising is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MDR Distribution & Franchising is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MDR Distribution & Franchising, openstaande posities, locatie van MDR Distribution & Franchising op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MDR Distribution & Franchising is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MDR Distribution & Franchising, company assigned to the tax number BE05842498779. The company MDR Distribution & Franchising is located at the address: Jules Mac Leodstraat 1; 9050; Gent (Gentbrugge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 494,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 600,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Franchising. List of products are Real estate.
The main activity of MDR Distribution & Franchising is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MDR Distribution & Franchising is not available. You also can look at reviews of MDR Distribution & Franchising, open positions, location of MDR Distribution & Franchising on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MDR Distribution & Franchising, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MDR Distribution & Franchising, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MDR Distribution & Franchising, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MDR Distribution & Franchising, employees, financial statistics.