LIBRAIRIE GLINEUR

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • LIBRAIRIE GLINEUR
Private companiesOil and Gas Extraction • LIBRAIRIE GLINEUR

Contactgegevens LIBRAIRIE GLINEUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE GLINEUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE GLINEUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE NEUVE 81; 7090; BRAINE-LE-COMTE, België

Telefoon (phone): 67561311 (+32-67561311) 67561311 (+32-67561311)

Fax (fax): +32 (57) 832-90-61 +32 (57) 832-90-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE GLINEUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE GLINEUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE GLINEUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE GLINEUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE GLINEUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE GLINEUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE GLINEUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE GLINEUR
Products information LIBRAIRIE GLINEUR

BTW identificatienummer (tax): BE05509338378
Ondernemingsnummer: 3947906494
Hoofdstad (capital): 880,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 478,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Fournitures de bureau. Tabac. Journaux. Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE GLINEUR
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE GLINEUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE GLINEUR
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE GLINEUR

091299. Finfish, nec | Finfish, nec
239206. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
329107. Kunstmatige schuurmiddelen | Artificial abrasives
335301. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
01739906. Pistachenbos | Pistachio grove
35419907. Keysetting machines | Keysetting machines
51999907. Candy maken van goederen en benodigdheden | Candy making goods and supplies
80599903. Huis voor de mentaal achtervolgde, ex. | Home for the mentally retarded, ex. skilled or intermediate

Werken bij LIBRAIRIE GLINEUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE GLINEUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE GLINEUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE GLINEUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Huishoudhulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Maaltijdcheques Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Enthousiaste huishoudhulpen te Kruishoutem (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

  • Servicemedewerker rijbewijs C (VAC005) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een goede klant van ons uit de omgeving van Boom-Puurs zijn wij op zoek naar een chauffeur met een rijbewijs C. Je bent het visitekaartje van de klant. Je ontzorgt je klanten met een fullservicepakket waarin hygiëne voorop staat. Je wisselt handdoekrollen, schoonloopmatten en je levert bevruiksartikelen zoals zeep en wc-papier af en je houdt de voorraden op peil. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het depot waar vanuit je werkt. Je start je dag rond 06:30 op het depot en laad je wagen om daarna richting de klanten te gaan. Iedere dag rij je variërende routes.

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Interim Verpleegkundige EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Evergem zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die graag willen bijwerken. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

  • 3D Tekenaar Projectengineering (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie De afdeling ontwerp & engineering behoort tot de directie productie en opslag en is het interne studiebureau voor de realisatie van de grotere projecten van drinkwaterinfrastructuur. Deze projecten kunnen zeer divers zijn, gaande over technische aanpassingen van bestaande installaties, renovaties van verouderde infrastructuur, tot de bouw van volledig nieuwe drinkwaterinstallaties. De drie grote vakdomeinen binnen de afdeling zijn bouwkunde, elektromechanica/elektriciteit en CAD/topografie. Als tekenaar werk je binnen je vakdomein aan deze technische projecten in een multi-disciplinair team van gespecialiseerde medewerkers. Voornaamste opdrachten Je staat in voor het uitvoeren van (teken)projecten in gespecialiseerde 3D CAD-software, in het kader van het ontwerp van nieuwe technische gebouwen of aanpassingen daaraan. Dit zijn jouw belangrijkste taken: 3D-modellen opmaken voor de bouw van nieuwe technische of logistieke gebouwen of voor aanpassingen aan bestaande gebouwen; het daaruit genereren van plannen Technische bestekken en meetstaten opstellen. Plaatsbezoeken uitvoeren in het kader van het ontwerpproces, waarbij de situatie onderzocht en opgemeten wordt en de uit te voeren werken geïnventariseerd worden. Alle benodigde projectdocumenten van het toegewezen project verzamelen en op basis hiervan een eigen werkplan/schema opstellen. Deelnemen aan projectbesprekingen en verslag uitbrengen over de eigen werkzaamheden en resultaten. De technische administratie verzorgen.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • Flexi-jobs nieuwe Wok-A-Way (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wok-a-Way

    Type: Flexijob

    In het station van Leuven hebben we recent een nieuwe Wok-A-Way Express met een aanbod van heerlijke take-a-way Aziatische gerechten geopend. Als medewerker heb je o.a. volgende taken: Bedienen van klanten aan de toonbank (verkoop en kassa) Bereiden van wokgerechten Mise en place (snijden van groenten, voorbereiding van gerechten,...) Het proper houden van je werkpost, helpen bij afwas en respecteren van hygiëneregels

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE GLINEUR in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE GLINEUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE GLINEUR. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE GLINEUR. LIBRAIRIE GLINEUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE GLINEUR. Leave a respond for LIBRAIRIE GLINEUR. LIBRAIRIE GLINEUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE GLINEUR op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE GLINEUR
Location of LIBRAIRIE GLINEUR on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE GLINEUR

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE GLINEUR LIBRAIRIE GLINEUR: R.V.A. | Rodembourg Roland | Sonja | LEON KEPPENS | NICOLE LERNOUT

Other related companies as LIBRAIRIE GLINEUR: R.V.A. | Rodembourg Roland | Sonja | LEON KEPPENS | NICOLE LERNOUT

LIBRAIRIE GLINEUR is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE GLINEUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05509338378. Het bedrijf LIBRAIRIE GLINEUR bevindt zich op het adres: RUE NEUVE 81; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 880,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 478,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fournitures de bureau. Tabac. Journaux. Librairies. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE GLINEUR is Olie- en gaswinning, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE GLINEUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE GLINEUR, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE GLINEUR op de kaart.

LIBRAIRIE GLINEUR is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE GLINEUR, company assigned to the tax number BE05509338378. The company LIBRAIRIE GLINEUR is located at the address: RUE NEUVE 81; 7090; BRAINE-LE-COMTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 880,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 478,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fournitures de bureau. Tabac. Journaux. Librairies. List of products are Produits: Papeterie..
The main activity of LIBRAIRIE GLINEUR is Oil and Gas Extraction, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE GLINEUR is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE GLINEUR, open positions, location of LIBRAIRIE GLINEUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE GLINEUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE GLINEUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE GLINEUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE GLINEUR, employees, financial statistics.