A. MONVILLE

Contactgegevens A. MONVILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A. MONVILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A. MONVILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE THEODULE GONDA 157; 4400; FL?MALLE, België

Telefoon (phone): 42730483 (+32-42730483) 42730483 (+32-42730483)

Fax (fax): +32 (68) 815-96-64 +32 (68) 815-96-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A. MONVILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A. MONVILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A. MONVILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A. MONVILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A. MONVILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A. MONVILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A. MONVILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A. MONVILLE
Products information A. MONVILLE

BTW identificatienummer (tax): BE02452667236
Ondernemingsnummer: 8888183593
Hoofdstad (capital): 178,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 615,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Manuels Scolaires, Bandes Dessin茅es.. Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Fournitures de bureau. Tabac. Journaux. Librairies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A. MONVILLE
(Get full report from official database of BE for A. MONVILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A. MONVILLE
Addition kinds of activities for A. MONVILLE

20130300. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
26210401. Bondpapier | Bond paper
28330102. Barbituurzuur en derivaten | Barbituric acid and derivatives
35360100. takels | Hoists
38260308. Apparatuur voor het testen van water | Water testing apparatus
39440303. Bingo boards (games) | Bingo boards (games)
50720300. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Power tools and accessories
51590304. Pelts | Pelts
61110102. Federale hypothecaire hypotheek bedrijf | Federal home loan mortgage corporation
79991412. Zwembad, niet-lidmaatschap | Swimming pool, non-membership

Werken bij A. MONVILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A. MONVILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A. MONVILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A. MONVILLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Magazijniers met heftruck attest (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar magazijniers met Heftruck attest (m/v) Heb je ervaring als magazijnier /lader/losser? Ben je in het bezit van een geldig heftruckattest? Heb je een goede kennis van het Nederlands? Dan zoeken wij jou!!! taken : 40% manueel werk : laden en lossen van containters 60% heftruck werk.

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Handlanger (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de job als stoelmonteur zoeken we handige harry's voor 2 soorten werk: 1) je bent de persoon die instaat voor de bekleding van de busstoelen. Je staat hierbij aan de machine die de bestikte stof over de stoel trekt met jouw hulp. De Stof wordt binnenstebuiten over de stoel getrokken en jij duwt hierbij mee de stoel tegen de machine. Daarna kijk je of de stoel deftig bekleed en is en indien nodig trek je deze verder goed met alle voorzichtigheid. Je werkt bij deze job boven de schouders. 2) Je bent de persoon die instaat voor de montage van de beklede stoelen (per 2) op de frames die later in de bus worden gemonteerd door een collega. Wanneer je de stoelen op hun frame geplaatst hebt, voorzie je deze indien nodig ook van de nodige pompjes e.d. die ervoor zorgen dat de stoelen versteld kunnen worden (meer achteruit zitten, vooruit, beenondersteuning,...). Dit is fysiek zwaar werk daar je in staat moet zijn de stoelen op hun frame te krijgen. Uiteraard zijn er collega's die je daarbij kunnen helpen! Ben jij een handige harry en schrikt fysiek zwaarder werk je niet af? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die morgen meebouwt aan onze bussen!

  • Manifestbediende (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gelegen te Antwerpen zijn wij op zoek naar een manifestbediende. Je bent verantwoordelijk voor het correct ter beschikking stellen van de verschepingsdocumentatie en facturatie, zowel aan klanten als aan de overzeese kantoren, waar je eveneens mee correspondeert. Meer specifiek ziet je takenpakket er als volgt uit voor verschillende export bestemmingen: Afpunten laadlijsten en master B/L uitstellen Contact opnemen met de rederijen ivm info opvragen afvaart schip Verschepingsbevestigingen sturen Inzetten B/Ls in bedrijfseigen software Facturen opmaken Opvolgen van de e-mail correspondentie met de overzeese kantoren

  • Vloerder (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Randstad Construct biedt werk aan een vloerder met ervaring. Je komt terecht op de afdeling badkamerrenovaties: badkamers uitbreken chape plaatsen vloeren tegels zetten cementeren Randstad Construct biedt een job optie vast in een enthousiast, groeiend bedrijf met jonge, toffe ploegen.

  • HR Business Partner (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een productiebedrijf te Evergem zijn wij op zoek naar een HR Business Partner. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verwezenlijking van het HR-beleid en voor de ontwikkeling van werknemers. Je werkt samen met de supervisors en lijnmanagers en rapporteert aan de HR Manager. Jouw takenpakket?: Je realiseert samen met supervisors en lijnmanagers de werving en selectie van nieuwe arbeiders en bedienden. Je bent de go-to persoon voor alle employer branding activiteiten, campus recruitment, universiteiten etc. Je brengt in samenspraak met de supervisors en lijnmanagers trainingsnoden en competenties in kaart en werkt samen met interne en externe partners om adequate trainings- en ontwikkelingsprogramma’s op te zetten. Je geeft zelf ook interne opleidingen. Je fungeert als procesbewaker voor de verschillende HR-processen en HRIS-systemen, onder meer inzake onthaal van nieuwe medewerkers, het jaarlijks performance & development proces, etc. en coacht hierin medewerkers en leidinggevenden. Je onderhoudt positieve relaties met alle medewerkers en bevordert open communicatie. Je ondersteunt communicatieactiviteiten, beloningsprogramma’s en initiatieven rond medewerkerstevredenheid. Je lanceert verbeteringsvoorstellen en rolt deze uit. Je neemt actief deel aan verschillende HR-projecten die landoverschrijdend uitgerold worden, optimaliseert bestaande praktijken en processen en staat in voor KPI- en andere ad-hoc-rapportages.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • Technieker Elektriciteit (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is actief in milieu- en energietechnologie. Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot hun specialiteiten. De volledige engineering gebeurt binnen hun organisatie. Zowel de bouwkunde, elektromechanica, piping, elektriciteit en automatisatie worden door hun medewerkers voorbereid en uitgevoerd. Momenteel zijn we op zoek naar een technieker elektriciteit, om het team te vervolledigen. Je voert elektrische werken uit op milieu-installaties in opbouw op de werf. Soms doe je ook voorbereidende taken in het atelier. Je leest en interpreteert elektrische schema’s. Je sluit diverse elektrische toestellen aan zoals pompen, mixers en elektrische borden. Ook het elektrisch aansluiten van instrumentatie zoals druk, debiet en temperatuur komt aan bod. Je plaatst kabelgoten/kabelladders, vermogenkabels en signaalkabels. Je werkt in een klein team met twee andere collega’s.

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

Zoek naar antwoorden van A. MONVILLE in sociale netwerken
Look for responds of A. MONVILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A. MONVILLE. Laat een reactie achter voor A. MONVILLE. A. MONVILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A. MONVILLE. Leave a respond for A. MONVILLE. A. MONVILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A. MONVILLE op de google maps. Adres en contacten A. MONVILLE
Location of A. MONVILLE on the google maps. Address and contacts of A. MONVILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come A. MONVILLE A. MONVILLE: De Ruyck Electronics | DH Soft Soda & Co | Callens M | IMPRISHIRT | MARIA LOOS

Other related companies as A. MONVILLE: De Ruyck Electronics | DH Soft Soda & Co | Callens M | IMPRISHIRT | MARIA LOOS

A. MONVILLE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A. MONVILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02452667236. Het bedrijf A. MONVILLE bevindt zich op het adres: AVENUE THEODULE GONDA 157; 4400; FL?MALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 178,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 615,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Fournitures de bureau. Tabac. Journaux. Librairies. Lijst met producten zijn Produits: Manuels Scolaires, Bandes Dessin茅es.. Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van A. MONVILLE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A. MONVILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A. MONVILLE, openstaande posities, locatie van A. MONVILLE op de kaart.

A. MONVILLE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is A. MONVILLE, company assigned to the tax number BE02452667236. The company A. MONVILLE is located at the address: AVENUE THEODULE GONDA 157; 4400; FL?MALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 178,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 615,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Fournitures de bureau. Tabac. Journaux. Librairies. List of products are Produits: Manuels Scolaires, Bandes Dessin茅es.. Produits: Papeterie..
The main activity of A. MONVILLE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A. MONVILLE is not available. You also can look at reviews of A. MONVILLE, open positions, location of A. MONVILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A. MONVILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A. MONVILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A. MONVILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A. MONVILLE, employees, financial statistics.