VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.
Private companiesEducational Services • VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.

Contactgegevens VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MENKHOEVE 4B; 2243; ZANDHOVEN, België

Telefoon (phone): 34844533 (+32-34844533) 34844533 (+32-34844533)

Fax (fax): +32 (53) 247-94-67 +32 (53) 247-94-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.
Products information VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.

BTW identificatienummer (tax): BE02321655273
Ondernemingsnummer: 6976287841
Hoofdstad (capital): 898,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Produits: Vins, Spiritueux.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.
(Get full report from official database of BE for VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.
Addition kinds of activities for VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.

335101. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
20929909. Schaaldieren, bevroren: bereid | Shellfish, frozen: prepared
24110201. Rijden en boomen hout | Driving and booming timber
28910104. Afdichtingsverbindingen, kunststof of kunststof | Sealing compounds, synthetic rubber or plastic
35539913. Zaagmachines | Sawmill machines
39930100. Elektrische tekens | Electric signs
73891704. Fotografie makelaars | Photography brokers
92299902. Emergency Management Office, de overheid | Emergency management office, government

Werken bij VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.. Looking for open vacancies in other companies

  • Cnc Operator (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

  • Installateur centrale verwarming / sanitair regio Heist o/d Berg (verloning bouw) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur wordt u ingeschakeld voor de complete installatie van HVAC projecten. U werkt in een team met een aantal andere collega's. Hoe groter het project, hoe groter ook het team waarin u werkt.

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • JOBSTUDENTEN/WINKELMEDEWERKERS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT

    Type: Studentenjob

    Je werkt als winkelmedewerker in de Panos Langemunt Gent en staat in voor het bedienen van klanten en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel.

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Beenhouwer-verkoper Bio-Planet Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: BIO-PLANET Destelbergen

    Type: Vaste Job

    Als beenhouwer-verkoper werk je samen met verschillende verkopers. Je maakt ons kwaliteitsvlees klaar voor verkoop en je maakt bereidingen. Je zet ook bestellingen klaar. Je zorgt voor het dagelijkse onderhoud van de beenhouwerij volgens de hygiënische voorschriften. Je staat in voor een vlotte bediening van onze klanten en dankzij je degelijke productkennis kan je hen altijd gericht informeren. Met je commerciële ingesteldheid draag je bij tot de optimale klantgerichte service die we nastreven.

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Python Developer - Tijdelijk (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant te Brussel ben ik op zoek naar een aantal Python Developers. Locatie: Brussel IT Team: +- 10 developers Start: ASAP Duurtijd: 31/12/2018 + mogelijke verlengingen voor heel 2019

  • Project manager (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673607-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je een oog voor detail en wil je elke badkamer op het hoogste niveau afleveren? Klantenbegeleiding en opvolging zitten in jouw bloed? Dan is de functie van Project manager misschien wel iets voor jou! Ontdek het hier! Voor de vacature van Project manager binnen Steylaerts NV (Lier) zijn wij op zoek naar iemand die volgende taken op zich neemt : Je coördineert en leidt badkamerrenovaties van opmeting tot afrekening; Je bewaakt doorlopend de hoge standaarden van Steylaerts; Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en plaatsers; Je vormt een team met je Project Assistant; Je zorgt voor coaching en planning van eigen mensen en onderaannemers.

  • Productiemedewerker in de vaste avondploeg gezocht! (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    Yes!talents Aalst is op dringend zoek naar een gemotiveerde productie-arbeider voor de avondploeg(16u00-24u00) Heb je technische feeling en je bent gemotiveerd? Dan ben jij de kracht die wij zoeken! Niet aarzelen en contacteer ons snel!

Zoek naar antwoorden van VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. in sociale netwerken
Look for responds of VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.. Laat een reactie achter voor VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.. VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.. Leave a respond for VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.. VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. op de google maps. Adres en contacten VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.
Location of VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. on the google maps. Address and contacts of VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.: IPPA | Finansimp | B.R.G. | ETAM | Gueur A

Other related companies as VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P.: IPPA | Finansimp | B.R.G. | ETAM | Gueur A

VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02321655273. Het bedrijf VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. bevindt zich op het adres: MENKHOEVE 4B; 2243; ZANDHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 898,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 198,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Vins, Spiritueux..
De hoofdactiviteit van VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P., openstaande posities, locatie van VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. op de kaart.

VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P., company assigned to the tax number BE02321655273. The company VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. is located at the address: MENKHOEVE 4B; 2243; ZANDHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 898,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 198,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Vins, Spiritueux..
The main activity of VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. is not available. You also can look at reviews of VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P., open positions, location of VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN ORSHOVEN - SERRIEN M.P., employees, financial statistics.