LIBRAIRIE DE LA GARE

Contactgegevens LIBRAIRIE DE LA GARE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DE LA GARE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DE LA GARE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PAUL PASTUR 314; 7390; QUAREGNON, België

Telefoon (phone): 65770321 (+32-65770321) 65770321 (+32-65770321)

Fax (fax): +32 (87) 929-35-17 +32 (87) 929-35-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DE LA GARE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DE LA GARE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DE LA GARE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DE LA GARE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DE LA GARE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DE LA GARE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DE LA GARE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DE LA GARE
Products information LIBRAIRIE DE LA GARE

BTW identificatienummer (tax): BE08670654296
Ondernemingsnummer: 5006439208
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 517,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Produits: Papeterie.. Produits: Produits de Droguerie.. Types d'Articles: Bijoux Imitations.

Product categorie (product category): Fournitures de bureau. Journaux. Tabac. Souvenirs and objets artisanaux. Drogueries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DE LA GARE
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DE LA GARE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DE LA GARE
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DE LA GARE

20990404. Kruiden, inclusief slijpen | Spices, including grinding
35520307. Napping machines, textiel | Napping machines, textile
38410209. Optometers | Optometers
38450112. Gastroscopen, electromedical | Gastroscopes, electromedical
94119900. Administratie van educatieve programma's, nv | Administration of educational programs, nec

Werken bij LIBRAIRIE DE LA GARE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DE LA GARE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DE LA GARE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DE LA GARE. Looking for open vacancies in other companies

  • Bulkbelader (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je takenpakket bestaat vooral uit het laden en lossen van silo's of containers. Alvorens je start met het laden, controleer je de bulk of container. Daarnaast werk je met big bags die je moet lossen in de bulk of container. De eerste weken van je tewerkstelling krijg je iemand toegewezen die je wegwijs zal maken in de job. Daarnaast wordt verwacht dat je ordelijk, stipt en flexibel qua uren bent. Je kan in 2 ploegen werken. Tijdens drukke periodes kan gevraagd worden om een nachtshift te werken. Verder biedt het bedrijf de mogelijkheid om aan de slag te gaan met optie vast na een positieve proefperiode.

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Inpakmederwerker - DAG (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    inpak van de afgewerkte goederen (tapijt) Dagwerk : 7u-12u/13u15 – 16u30 Vrijdag 7u-15u15 doorwerken.

  • WINKELMEDEWERKER COSMETICA M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant, die gespecialiseerd is in cosmetica zoeken wij dringend een polyvalente verkoopsmedewerker.. Je staat in voor de bediening van klanten, aanvullen van voorraden, op punt stellen van de winkel, luisteren naar de wensen van de klanten, ...

  • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudelijke hulp bij gezinnen Ruddervoorde, Baliebrugge - vanaf 10 tot 38u per week (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Ruddervoorde en Baliebrugge. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Mooie loonvoorwaarden, vaste job, maaltijdcheques, extralegale voordelen, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • FREELANCE Drupal Developer (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een job als Drupal Developer in een groeiend digital agency? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega. Bij Conversal zijn we op zoek naar een gedreven Drupal Developer die de ontwikkeling van nieuwe websites van begin tot einde in goede banen leidt. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun onlineactiviteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Wat doe jij? Als Drupal Developer bouw je voor ons websites binnen Drupal. Het Frontend HTML gegeven kan evt. door een collega reeds gedaan worden. Je bent een expert in Drupal en het is ook je hoofdbezigheid. We zoeken echt iemand die Drupal door-en-door kent. BELANGRIJK: We zijn op zoek naar iemand die freelance mee aan projecten kan werken. Je hebt dus een eigen ondernemingsnummer en kan naar ons factureren!

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Flexijob - hulpkok/ souschef (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Leiding geven aan keukenpersoneel • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Toezicht op hygiëne en voorkomen van medewerkers

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DE LA GARE in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DE LA GARE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DE LA GARE. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DE LA GARE. LIBRAIRIE DE LA GARE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DE LA GARE. Leave a respond for LIBRAIRIE DE LA GARE. LIBRAIRIE DE LA GARE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DE LA GARE op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DE LA GARE
Location of LIBRAIRIE DE LA GARE on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DE LA GARE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DE LA GARE LIBRAIRIE DE LA GARE: COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA | BALCAEN LAURENT | ASSUDENDER | Pins J P | MAKRO

Other related companies as LIBRAIRIE DE LA GARE: COMPAGNIE GENERALE DES ASPHALTES SA | BALCAEN LAURENT | ASSUDENDER | Pins J P | MAKRO

LIBRAIRIE DE LA GARE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DE LA GARE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08670654296. Het bedrijf LIBRAIRIE DE LA GARE bevindt zich op het adres: RUE PAUL PASTUR 314; 7390; QUAREGNON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 517,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Fournitures de bureau. Journaux. Tabac. Souvenirs and objets artisanaux. Drogueries. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie.. Produits: Produits de Droguerie.. Types d'Articles: Bijoux Imitations..
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DE LA GARE is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DE LA GARE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DE LA GARE, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DE LA GARE op de kaart.

LIBRAIRIE DE LA GARE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DE LA GARE, company assigned to the tax number BE08670654296. The company LIBRAIRIE DE LA GARE is located at the address: RUE PAUL PASTUR 314; 7390; QUAREGNON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 517,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Fournitures de bureau. Journaux. Tabac. Souvenirs and objets artisanaux. Drogueries. List of products are Produits: Papeterie.. Produits: Produits de Droguerie.. Types d'Articles: Bijoux Imitations..
The main activity of LIBRAIRIE DE LA GARE is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DE LA GARE is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DE LA GARE, open positions, location of LIBRAIRIE DE LA GARE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DE LA GARE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DE LA GARE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DE LA GARE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DE LA GARE, employees, financial statistics.