VAN DIJCK BIERCENTRALE

Contactgegevens VAN DIJCK BIERCENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DIJCK BIERCENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DIJCK BIERCENTRALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NOBELSTRAAT 149; 3128; TREMELO (GROOT), België

Telefoon (phone): 16531516 (+32-16531516) 16531516 (+32-16531516)

Fax (fax): +32 (14) 954-71-51 +32 (14) 954-71-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DIJCK BIERCENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DIJCK BIERCENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DIJCK BIERCENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DIJCK BIERCENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DIJCK BIERCENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DIJCK BIERCENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DIJCK BIERCENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DIJCK BIERCENTRALE
Products information VAN DIJCK BIERCENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE06814239501
Ondernemingsnummer: 5594482421
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Bières.

Product categorie (product category): Boissons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DIJCK BIERCENTRALE
(Get full report from official database of BE for VAN DIJCK BIERCENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DIJCK BIERCENTRALE
Addition kinds of activities for VAN DIJCK BIERCENTRALE

232301. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
606100. Federale kredietverenigingen | Federal credit unions
679800. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
25210100. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
34629907. Mechanische kracht transmissie smeedstukken, ferro | Mechanical power transmission forgings, ferrous
39440310. Dobbel en dobbelstenen cups | Dice and dice cups
94110403. Administratie van educatieve programma's, provincie overheid | Administration of educational programs, county government

Werken bij VAN DIJCK BIERCENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DIJCK BIERCENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DIJCK BIERCENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DIJCK BIERCENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

  • Dossierbeheerder (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een groeiende organisatie met een digitale mindset en een nononse aanpak. - Je bent gemotiveerd om elke dag opnieuw een goede service te garanderen. - Je hebt een goed oog voor detail en controleert de dossiers nauwlettend. - Je bent nauwkeurig en verantwoordelijk (balansen, jaarrekeningen, fiscale aangiftes, e.d.) - Je bent gek op audits. Je voert deze dan ook uit op gevoerde boekhoudingen én rapporteert ze op kantoor en bij de klant.

  • Mecanicien van tuinmachines (WESTMALLE)

    Regio: WESTMALLE

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Malle, een tuin- en dierspeciaalzaak, zoek wij een mecanicien voor grasmaaiers. Je onderhoudt of herstelt motoren, onderdelen en uitrusting van tuinmaterieel en ander materieel met tweetakt- of viertaktmotoren. Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Je bent ook bereidt om in te springen bij het verkopen van grasmaaiers. Vind jij je terug in de bovenstaande functieomschrijving? Dan bij jij de persoon die wij zoeken! Solliciteer snel door je CV met motivatie door te sturen naar [email protected].

  • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Student with excellent knowledge of Kazakh (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the Kazakh language. The job requires to do data quality checks in Kazakh You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Jobstudent 17+ Flying Tiger Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant Flying Tiger zijn we op zoek naar verschillende gemotiveerde jobstudenten (weekend + herfst- en kerstvakantie) voor hun shop in Oostende. Deze winkel is onderdeel van een Deense Retail-keten en biedt een ruim assortiment aan van woonartikelen, bureau-artikelen, schoolgerief en speelgoed. Jouw primaire taak is om de beste service te bieden aan de klanten. Je zorgt er mee voor dat de winkel er steeds aantrekkelijk uitziet en je doet de kassa.

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • Kapper/kapster te Topsalon Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HAIR ZOERSEL

    Type: Vaste Job

    Je werkt in het KREATOS kapsalon in Herentals. Je werkt in een top kapsalon voor dames, heren en kinderen. We zijn op zoek naar een toffe collega voor ons team. Je hebt ervaring en kan vlot mee werken in ons KREATOS kapsalon.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • Product Manager (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: XPE Pharma & Science

    Type: Vaste Job

    Als Product Manager Nutri ben je verantwoordelijk voor het kwalitatief hoogstaand gamma van micronutritie, afgestemd op de behoeften van health care professionals en therapeuten. Je bent dagelijks bezig met het analyseren, opvolgen en uitbouwen van jouw portfolio in de Europese markt (België, Nederland en de Duitstalige markt in Europa). Tendensen opvolgen, mee werken aan nieuwe ideeën voor innovatieve productontwikkeling én het verder uitbouwen van het Nutri netwerk. Jouw verkoopsondersteuning geeft het medische team van Nutritional Advisors de nodige tools om hun job uit te voeren. Je communiceert hierbij intern en extern over de producten, concepten en acties. Je volgt de resultaten nauwgezet op en maakt je analyse van de verzamelde gegevens om gericht tot actie over te gaan. Je rapporteert hierbij aan de Marketing Director Europe.

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

Zoek naar antwoorden van VAN DIJCK BIERCENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of VAN DIJCK BIERCENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DIJCK BIERCENTRALE. Laat een reactie achter voor VAN DIJCK BIERCENTRALE. VAN DIJCK BIERCENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DIJCK BIERCENTRALE. Leave a respond for VAN DIJCK BIERCENTRALE. VAN DIJCK BIERCENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DIJCK BIERCENTRALE op de google maps. Adres en contacten VAN DIJCK BIERCENTRALE
Location of VAN DIJCK BIERCENTRALE on the google maps. Address and contacts of VAN DIJCK BIERCENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DIJCK BIERCENTRALE VAN DIJCK BIERCENTRALE: MUTUALIT? SOCIALISTE | PAUL VANDERSTICHELE | Janny Couture | LUK TUYTENS | Aquami SPRL

Other related companies as VAN DIJCK BIERCENTRALE: MUTUALIT? SOCIALISTE | PAUL VANDERSTICHELE | Janny Couture | LUK TUYTENS | Aquami SPRL

VAN DIJCK BIERCENTRALE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DIJCK BIERCENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06814239501. Het bedrijf VAN DIJCK BIERCENTRALE bevindt zich op het adres: NOBELSTRAAT 149; 3128; TREMELO (GROOT). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Boissons. Lijst met producten zijn Produits: Bières..
De hoofdactiviteit van VAN DIJCK BIERCENTRALE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DIJCK BIERCENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DIJCK BIERCENTRALE, openstaande posities, locatie van VAN DIJCK BIERCENTRALE op de kaart.

VAN DIJCK BIERCENTRALE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DIJCK BIERCENTRALE, company assigned to the tax number BE06814239501. The company VAN DIJCK BIERCENTRALE is located at the address: NOBELSTRAAT 149; 3128; TREMELO (GROOT). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Boissons. List of products are Produits: Bières..
The main activity of VAN DIJCK BIERCENTRALE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DIJCK BIERCENTRALE is not available. You also can look at reviews of VAN DIJCK BIERCENTRALE, open positions, location of VAN DIJCK BIERCENTRALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DIJCK BIERCENTRALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DIJCK BIERCENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DIJCK BIERCENTRALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DIJCK BIERCENTRALE, employees, financial statistics.