MAISON JANUS A. & F.

Contactgegevens MAISON JANUS A. & F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON JANUS A. & F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON JANUS A. & F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRANDE 108; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82222276 (+32-82222276) 82222276 (+32-82222276)

Fax (fax): +32 (60) 636-14-99 +32 (60) 636-14-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON JANUS A. & F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON JANUS A. & F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON JANUS A. & F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON JANUS A. & F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON JANUS A. & F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON JANUS A. & F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON JANUS A. & F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON JANUS A. & F.
Products information MAISON JANUS A. & F.

BTW identificatienummer (tax): BE06042999267
Ondernemingsnummer: 5886718750
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Papeterie.

Product categorie (product category): Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON JANUS A. & F.
(Get full report from official database of BE for MAISON JANUS A. & F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON JANUS A. & F.
Addition kinds of activities for MAISON JANUS A. & F.

029100. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
20350105. Geurstoffen, vleesaus (behalve tomaat en droog) | Seasonings, meat sauces (except tomato and dry)
22119924. Wafeldoek, katoen | Waffle cloth, cotton
39520211. Frames voor kunstenaars doeken | Frames for artists' canvases
51990700. Toebehoren voor rokers | Smokers' supplies

Werken bij MAISON JANUS A. & F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON JANUS A. & F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON JANUS A. & F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON JANUS A. & F.. Looking for open vacancies in other companies

  • COMMUNICATIEF EN COMMERCIEEL TELEFONISCH TALENT - (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant zijn wij op zoek naar communicatief en commercieel telefonisch talent. Je komt terecht in een team van enthousiaste en gedreven medewerkers die dag in dag uit hun missie nastreven: een kwaliteitsvolle dienstverlening bieden aan de eindklant. Een kwaliteitsvolle dienstverlening, maar hoe? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de klantendienst. Je zet dus als eerste de uitdagende stap naar het maken van nieuwe opportuniteiten! Niet onbelangrijk: je zorgt voor een nauwkeurige administratieve afhandeling van jouw dossiers.

  • Ben jij de sterke kracht die wij zoeken? (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij iemand die graag fysiek de handen uit de mouwen steekt? Heel de dag zakken van 25 kg spreekt jou aan vanwege de gratis fitness? Je hebt geen stofallergie? Dan ben jij de ideale kandidaat voor onze klant te Heist-op-den-Berg.

  • Administration Officer - tijdelijk project (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een full-time administration officer om het team in Brussel te vervoegen. Hierbij kom je terecht in een zeer dynamische omgeving waar geen enkele dag dezelfde is. Het groeiend aantal klanten met steeds hogere verwachtingen, de wijzigende regelgeving, de verdere digitalisering van onze business, de brede waaier aan projecten en onze grote commerciële campagnes, zorgen ervoor dat geen enkele dag dezelfde is. Het team waarin jij terecht zal komen zal de motor vormen in dit alles. Je zal instaan voor de volledige administratieve verwerking voor onze klanten en staan ze met raad en daad bij als ze hierrond vragen of bemerkingen hebben. Dit betekent dat we heel vaak rechtstreeks in contact komen met klanten, maar ook met KBC-/CBC-kantoren en andere interne diensten. Heldere communicatie en 5*-service zijn hierbij troef. De opdrachten omvatten de volledige levensloop: van het openen van een rekening, het transfereren van effecten, het overschrijven van gelden, het vervangen van defecte toestellen, tot het afsluiten van rekeningen. Aangezien dit werk rechtstreekse impact heeft op onze klant, zijn tijdigheid en accuraatheid van cruciaal belang. Als team staan we voor verschillende belangrijke uitdagingen, zoals de toenemende regelgeving, het verder automatiseren van onze processen, het verbeteren van onze customer experience,…

  • allround technieker (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het snel analyseren, opzoeken en oplossen van technische storingen Je verhelpt storingen volgens de opgelegde werkinstructies Je voert geplande onderhoudswerkzaamheden uit volgens werkorders en brengt verbeteringen aan waar nodig Je draagt de verantwoordelijkheid voor het technisch in orde houden van de productie-installaties Je zorgt voor het installeren, instellen en controleren van nieuwe machine onderdelen Je zorgt voor de continuïteit in de werking van de productie-installaties Je wilt je technische expertise ten dienste stellen van de productie om dit proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen

  • Productiemedewerker metaal (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider metaal voer je uitvoerend werk uit. Je hebt geen schrik van repetitief werk en je hebt kennis van metaalbewerking of je hebt een andere technische achtergrond.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HR Officer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf zijn wij op zoek naar een HR medewerker om ons HR team te versterken. Je takenpakket zal bestaan uit: Administratieve ondersteuning binnen ons HR beleid Je bent verantwoordelijk voor de parollverwerking Je bent verantwoordelijke voor de personeelsadministratie (betreffende ziekte, arbeidersongevallen, ontslag, ...) Je bent het aanspreekpunt voor onze medewerkers wat betreft personeelsadministratie Inplannen en opvolgen van medische onderzoeken Je bent het aanspreekpunt voor onze externe diensten zoals verzekeringsmaatschappijen, arbeidsgeneesheer, ...

  • Meewerkende ploegleider staalcontructies (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: LEENDERS

    Type: Vaste Job

    Je bent de kapitein van het team! Jij bent - samen met een groep monteurs - verantwoordelijk voor de montage van diverse staalcontructies op werven. Wij leveren maatwerk, dus elke dag is anders! Je zorgt ervoor dat de juiste materialen meegenomen worden naar de werf, de constructie tijdig klaar is, en de nodige vergunningen in orde zijn. Eens op de werf, sta je in voor het aansturen van het team. Je schrikt er echter niet voor terug om zelf de armen uit de mouwen te steken. Je bent het aanspreekpunt voor onze klant ter plaatse.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

  • Thuisverpleegkundige Oktober Knokke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Care Talent is nog op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de maand oktober. Je komt terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. De openstaande shiften voor oktober zijn: Dagdiensten op : 4, 5, 7, 11, 18, 19, 20, 21 en 25 oktober Vroegdiensten op: 12, 26, 27, 28 en 29 oktober Niet alle shiften beschikbaar? Geen probleem! Je komt toch in aanmerking om ondersteuning te bieden.

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

Zoek naar antwoorden van MAISON JANUS A. & F. in sociale netwerken
Look for responds of MAISON JANUS A. & F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON JANUS A. & F.. Laat een reactie achter voor MAISON JANUS A. & F.. MAISON JANUS A. & F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON JANUS A. & F.. Leave a respond for MAISON JANUS A. & F.. MAISON JANUS A. & F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON JANUS A. & F. op de google maps. Adres en contacten MAISON JANUS A. & F.
Location of MAISON JANUS A. & F. on the google maps. Address and contacts of MAISON JANUS A. & F.

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON JANUS A. & F. MAISON JANUS A. & F.: JAN VAN VLIET | ANGEL DESIGNS | Chawaf Jasmine | Vijgeblad ('t) | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as MAISON JANUS A. & F.: JAN VAN VLIET | ANGEL DESIGNS | Chawaf Jasmine | Vijgeblad ('t) | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

MAISON JANUS A. & F. is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON JANUS A. & F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06042999267. Het bedrijf MAISON JANUS A. & F. bevindt zich op het adres: RUE GRANDE 108; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 340,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: Papeterie..
De hoofdactiviteit van MAISON JANUS A. & F. is Papier en geallieerde producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON JANUS A. & F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON JANUS A. & F., openstaande posities, locatie van MAISON JANUS A. & F. op de kaart.

MAISON JANUS A. & F. is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON JANUS A. & F., company assigned to the tax number BE06042999267. The company MAISON JANUS A. & F. is located at the address: RUE GRANDE 108; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 340,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fournitures de bureau. List of products are Produits: Papeterie..
The main activity of MAISON JANUS A. & F. is Paper and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON JANUS A. & F. is not available. You also can look at reviews of MAISON JANUS A. & F., open positions, location of MAISON JANUS A. & F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON JANUS A. & F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON JANUS A. & F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON JANUS A. & F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON JANUS A. & F., employees, financial statistics.